#16 Kristijan Nikolov

Biraz önce Ergin Ataman'ın söyleşisini izledim Ntvspor'da. Tabi ki bu konuyu çözecek mecra Ergin Ataman değildir ama Milli Takım koçu olarak çıktığı bir programda Okben'den Ege Arar'a kadar bütün gençlerden isimlerine kadar sayarak bahsetmişken, Nikolov konusunu dile getirip bir farkındalık yaratmasını beklerdim açıkçası.

Bu konu 17 haziran öncesi Murat Özyer ve 17 haziran sonrası bütün yönetimin beceriksizliği, acizliğidir. Başka bir açıklaması yok benim için.

Ali Tanrıyar;

Dönemin Galatasaray Başkanı.
Mirsad Kovaçeviç Didier Six Turk vatandaşı olup Dündar Siz adını aldığında rakiplerin tepkilerine Galatasaray Baskanı Ali Tanriyar sunu söylüyor ,
"Benim kafamı kızdırmayın, Prekazi'yi Florya'ya Muhtar yaparım"

Şimdi ise zaten Türk olan oyuncuyu bile oynatamıyoruz. Başaka da söylenecek bir söz yok

Ali Tanrıyar bu kulüpte devrim yaptı. Camiasının gücünü biliyordu ve camiada bu kadar bir birine düşmüş bir halde değildi. Başarı geldikçe kulübü elimizden kaçırıyoruz diye düşünen küçük olsun benim olsuncular, Bir şeyleri yönetme takıntısı olanların oyuncağı oldu.
Tek çözüm kongre üyeliği sisteminin değişip 100-150 bin üyeli bir yapıya kavuşmak.

Valencia'ya karşı bu gece ilk resmi maçı. Süre alır almaz bilemem ama yüreğimiz seninle güzel kardeş. İnşallah en yakın zamanda Türk statüsüne kavuşursun ve ligde de süre aldığını görürüz. Bu kadar uzun bekleyişin sonu mutlulukla bitmeli.

Görkem Savcu;n887770' Alıntı:
Valencia'ya karşı bu gece ilk resmi maçı. Süre alır almaz bilemem ama yüreğimiz seninle güzel kardeş. İnşallah en yakın zamanda Türk statüsüne kavuşursun ve ligde de süre aldığını görürüz. Bu kadar uzun bekleyişin sonu mutlulukla bitmeli.

Kadroya mi alınacak bu aksam ?

Ali Tanrıyar sayesinde kazanılmış başarıları saygıyla anıyorum.
Ancak Özal'ın eniştesi olmasaydı başarır mıydı bilmiyorum.

Kristian Nikolov'u tribünden takip edeceğim. Umarım beklediğimize kavuşuruz.

Kenan Erdem Akkaş;n858164' Alıntı:
Ali Tanrıyar;

Dönemin Galatasaray Başkanı.
Mirsad Kovaçeviç Didier Six Turk vatandaşı olup Dündar Siz adını aldığında rakiplerin tepkilerine Galatasaray Baskanı Ali Tanriyar sunu söylüyor ,
"Benim kafamı kızdırmayın, Prekazi'yi Florya'ya Muhtar yaparım"

Şimdi ise zaten Türk olan oyuncuyu bile oynatamıyoruz. Başaka da söylenecek bir söz yok

Hayırlı olsun, umarım lisans problemi en kısa sürede çözülür ve oynamaya başlar. Oyununu hiç izlemedim ama fizik olarak baya zayıf, ufak tefek bir çocukmuş :)

Keşke farkı maç sonuna kadar koruyabilseydik de 2-3 dakika da olsa izleseydik aslan parçasını dünkü maça kısmet değilmiş ileriki maçlara artık

Isınırken uzun uzun takip edebilme şansım oldu.İlk tespit ettiğim kısa boyu ve kötü fiziği.
Diğer tespitim sanki takım içinde yabancı gibi.

Nikolov'la ilgili 12 sayfa yorum yapılmış.Yaklaşık 2 3 senedir hep anlatır çok iyi ve çok yetenekli olduğu.Kim nerde izleyerek bu yorumları yapıyor bilmiyorum ama benim gördüğüm Nikolov'un fizik olarak çok yetersiz olduğu...Belki çok iyi bir şutör, belki pas zekası çok yüksek bilemiyorum ama ne kadar yetenekli olursa olsun şu andaki fiziğiyle kendisini göstermesi imkansız.
Göktürk Ural çok daha iyi bir görüntü veriyor...En son Eskişehir Basket maçında süre aldı, ben de canlı izledim.Yaşına göre fiziği gayet iyi.Ayrıca son periyotta bir de 3lük gönderdi.Tecrübeye ve özgüvene ihtiyacı var.

Burak İpek;n888959' Alıntı:
Nikolov'la ilgili 12 sayfa yorum yapılmış.Yaklaşık 2 3 senedir hep anlatır çok iyi ve çok yetenekli olduğu.Kim nerde izleyerek bu yorumları yapıyor bilmiyorum ama benim gördüğüm Nikolov'un fizik olarak çok yetersiz olduğu...Belki çok iyi bir şutör, belki pas zekası çok yüksek bilemiyorum ama ne kadar yetenekli olursa olsun şu andaki fiziğiyle kendisini göstermesi imkansız.
Göktürk Ural çok daha iyi bir görüntü veriyor...En son Eskişehir Basket maçında süre aldı, ben de canlı izledim.Yaşına göre fiziği gayet iyi.Ayrıca son periyotta bir de 3lük gönderdi.Tecrübeye ve özgüvene ihtiyacı var.
Kardeş bu çocuk türkiyeye gelen 2. naumoski bunu bil gelecekte 10 yıl oyun kurucu aratmaz takımımıza bu kadar net...

Burçin Badem: Nikolov artık Galatasaray'ın oyuncusu

Galatasaray’da lisans işlemleri nedeniyle yıllardır oynayamayan Makedon asıllı Kristijan Nikolov'da son aşamaya gelindi.

Galatasaray Basketbol Şubesi Altyapı Direktörü ve A Takımlar Maç Operasyon Müdürü Burçin Badem “Tahkim kararı çıktı. O artık Galatasaray Spor Kulübü Basketbol Takımı oyuncusu. Yarınki (Cumartesi) TBF Yönetim Kurulu toplantısından sonra lisansı bekleniyor” ifadelerini kullandı.

Kamil Sarper Özsefer;n889072' Alıntı:
Burçin Badem: Nikolov artık Galatasaray'ın oyuncusu

Galatasaray’da lisans işlemleri nedeniyle yıllardır oynayamayan Makedon asıllı Kristijan Nikolov'da son aşamaya gelindi.

Galatasaray Basketbol Şubesi Altyapı Direktörü ve A Takımlar Maç Operasyon Müdürü Burçin Badem “Tahkim kararı çıktı. O artık Galatasaray Spor Kulübü Basketbol Takımı oyuncusu. Yarınki (Cumartesi) TBF Yönetim Kurulu toplantısından sonra lisansı bekleniyor” ifadelerini kullandı.

TBF umarım bir sakatlık çıkarmaz.