#19 Furkan Aldemir

Uzunlara çok iyi setler hazırladığımiz halde mukkemmel point guard oyuncularimiz varken, pota altinda pick and roll bilgin zayıf daha potaya basamiyorsun, sen suçlusun Furkan.

Geçen sene EL'de üst düzey maçlarda oynadın bu sene'de Eurocup'ta önemli maçlara çıkıyorsun. İlerleyeceğine daha geriye gidiyorsun. Çok fazla öz güven kaybın var. Profesyonel destek şart. Özel antrenör tut, özgüveni'ni yenmen içinde psikolojik destek al. Her geçen gün elimizden kayıyorsun.

Furkan'ın hücumu zaten zayıftı, ikili oyun devamı basket atardı veya sadece hücum ribaundlarıyla basket atardı, koç sağolsun ikili oyun hiç oynamadığımız için ve Furkan'ın hücumdaki her hatasından sonra, kaçırdığı serbest atıştan sonra bile onu değiştirdiği için güvenini de kaybetti iyice.

Bugün Galatasaray'daki en kötü oyununu oynadı. Hele son periyotta Hawkins'in çemberde dolanan topunu tiplemek isterken yaptığı bir zamanlama hatası vardı ki, çok yazık oldu, maçın içinde kalabileceğimiz anlardandı.

Furkan takımda en çok sevdiğim basketbolcularımızdan biri. Umarım Ergin hoca ikili oyunlarla daha çok verim almamızı sağlar ve Furkan da durgunluğunu üzerinden atıp kendine gelir.

Furkan'daki hırsın kaybolmasına anlam veremiyorum.Bukadar hırssız Furkan'dan birşey beklemek imkansız.Takımda görünmez sorunların olduğunu düşünüyorum.Maddi sorunlar olabilir.Yoksa bu takımın bazı oyuncuları bukadar isteksiz olamaz.

Furkan'ın hırsı felan kayıp değil. Fenerbahçe maçında daha ilk çeyrekte 9 ribaund çekmişti, savunmada da gayet gayretli. Bizim sorunumuz uzunlara set oynamıyoruz. Bizim oyunumuz Al-At bu da uzunların performansını dağıtıyor.

Eurocup’ta yarın Alman temsilcisi Ratiopharm Ulm‘u konuk edecek Galatasaray Medical Park’ta Furkan Aldemir şoku yaşanıyor…

Ratiopharm Ulm ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Sarı – Kırmızılıların dün yaptığı idmanda Furkan Aldemir sakatlık geçirdi. Çalışmalar sırasında genç oyuncunun ayağının burkulduğu belirtildi.

İdmanda sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Furkan Aldemir’in sakatlığının ciddi olmadığı ancak yarınki maçta forma giymesinin belirsizliğini koruduğu kaydedildi. Bu nedir arkadaş ya sezon başından beridir ayıp yahu bu kadar şanssızlık olurmu ya herhalde tüm spor tarihinin en şanssız sezonunu bizim takım yaşıyor allah yardımcımız olsun:S

Ya keşke oynayabilecek olsaydı da tribünler onu çağırıp özel olarak destek verselerdi.. Morali düzelirdi belki zira son zamanlardaki durumunun moral ve mental anlamda düşüşle ilgili olduğu belli.. İnşallah yarın öyle bir tablo oluşur, oluşmalı en azından.. Performansını ne kadar eleştirsek de hala çok değerli bir isim benim gözümde.

yarın olurda oynamazsa dahi bençte olmalı ve özellikle taraftarın onu özel olarak tribünlere çağırıp alkışlaması ve moral depolaması şart furkan aldemir bizim çok önemli ve değerli bir parçamız... Lütfen yarın bu gencin özgüvenini tekrar kazanmasına yardımcı olalım...

Hiç yazılmamış olmasına şaşırdım, ama Ulm karşısında olumlu sinyaller verdi. Yani Ulm çok zorlu bir rakip değildi belki ve daha iyi de olabilirdi ama kendine güveni daha yerinde gözüktü. Özellikle vurduğu smaçlardan bunu anlamak da mümkün. Onun böyle katkı verebilmesi çok ama çok değerli bizim için. Tabi Arroyo'nun da onun ne kadar iyi oyuna soktuğunu unutmamak lazım...

Bugün Gordon ve Arroyo ile takımımızın en iyi oyuncusuydu. Maçı 11 sayı 11 ribaund ile tamamladı. Savunmada da gayretliydi. Ayrıca yaptıgı asistlerden (2 üçlük) katkı da aldık. Özledigimiz Furkan performansını görmeye başlıyoruz. Furkanın ayakları hızlı oldugu için Stimacın ikili oyun zaafından yararlandık. Bu sebeble Stimac uzun süre kenarda kaldı. Maçtan sonra güzel bir şey söyledi Ergin hoca bana güvendiği sürece elimden gelenin en iyisini verecegim dedi. Ergin hoca'da Furkanın performansından memnun oldugunu ve süresinin artacagını söyledi.

Furkan oynamadan maç kazanamayız.Bu çok net.Ne zaman Furkan iyi oynuyor o maçı alıyoruz.Ançak Furkan ında artık hücüm etkinliğini biraz arttırması gerekiyor.

Çok ta fazla arttırmasın ama.kararında oynasın.Yoksa NBA a falan gider.Bizden ayrılmasını istemem.:))

Dün Furkan'ı izlerken büyük keyif aldım.Karşıyaka daki gibi bütün hucum ribauntlarını neredeyse aldı. Hatta 4.cü çeyrekte Ergin hoca onu kenarda unutmasaydı bence maç uzatmaya gitmezdi. Çok beğendim dün Furkan'ı tebrikler...

attığı 11 sayının yanında asistleriye ve top çalmalarıyla en az 10 sayı atmamızı sağladı ve de savunmasıyla en az 10 sayıdan kurtardı bizi

Ribanut sıkıntısı çeken Fenerbahçe'ye karşı da onun ribauntlarına ihtiyacımız olacak. Finalde ki maçın kritik oyuncularından biri. Hücum yönünden de bu maçta iyi olursa maçın yıldızı olacaktır inşaAllah. Kesinlikle çok formda ve Ülker maçının en kritik oyuncusu. Onun ribanutlarına ve atletizmine çok ihtiyacımız olacak...

Potanın dibinde olduğu yerde sıçraması ve smaçlaması kendine takıma taraftara çok büyük özgüven kazandırıyor.Furkan Aldemir her maçta böyle oynasın Nba takımları sırf ribaund ve söylediğim bu özelliği sayesinde milyonlarca dolarlık kontrat verebilir ki Ömer Aşık bu 2 özelliği ve caydırıcılığı ile gitti 3 yıllık 25 milyon dolarlık kontratı var şuan...