#19 Furkan Aldemir

Sol eliyle bitiremediği 1-2 boş turnike vardı sanırım. Serbest atışlarını toparlamış, bitiriciliğini de geliştirirse tadından yenmez. Ribaunduna söylenecek söz yok zaten :)

Valla maaşını iki katına çıkarsak da gelecek sezon da bizle kalsa keşke.

NBA'e gider gitmez bizdeki gibi süre bulamayacaktır çünkü. Allah nazardan saklasın.

Bitiricilik konusundaki sorununun sebebi nedir bilmiyorum da performansını çok kısıtlıyor Furkan'ın. Gerekirse smaçla falan bitirsin, bir şey yapsın. Bugün 15-10 yapabileceği maçta 8-9'da kaldı. Finishingini biraz daha güçlendirirse Avrupa'nın en tehlikeli pivotlarından olur çünkü bitirici + ribaund konusunda Furkan kadar başarılı + faulleri iyi az uzun var piyasada. 15 dakikada 8-9 iyi ama 15-10 20-12 falan da yapabilir Furkan. Bunları yaparsa çok çok daha iyi olacak.

topuğundan sakatlığı vardı. maç gününe kadar idman yapamadı. haliyle biraz o pozisyonlarda eksik kaldı. 15 dakika 8 sayı 9 ribaund.

Allah nazarlardan saklasın tek eksiği bence bazı pozisyonlarda çekinceleri oluyor.Direk çekinmeden smaçla bitirmesi lazım pozisyonları

Ribaund sezgisine ve savaşçılığına diyecek söz yok. Serbest atışlarda da ilerleme kaydetmiş. İyi başladı nazar değmesin.

ribaund lar müthiş serbest atışlar düzelmiş smaç da vurmaya başlarsa değmeyelim keyfimize . ama en önemli özelliği yüreğiyle oynaması. BÜYÜKSÜN FURKAN ALDEMİRRRRR.....

Furkan, Ersin'in 3 aylık yokluğunda Türkiye Ligi için en kilit oyuncumuz konumuna geldi.

Sahadaki 3 yabancı, 2 yerli oyuncu dengesini oluşturabilmek adına, şu an itibariyle elimizdeki tek "yerli uzunumuz" olan Furkan'a çok daha fazla yük binecektir. Sakatlıktan ve faul probleminden uzak maçlar diliyorum!

Furkan ne zaman 5te olsa takıma dinamizm,çoşku katıyor,olumlu oynuyoruz ,çok ama çok önemlisin Furkan bizim için,Furkanla takımımızın 2-3 vites arttıracağını düşünüyorum,çaban-emeğin için teşekkürler Furkan hep böyle.