Furkan burada yanlış yaptı. Güvenilen tek pivot olarak takımda bulunuyorken ihtarı sayesinde kontratı feshetme hakkını gördüğü gibi bundan faydalanıp kaçtı şu anda. Kendisi de dediği gibi kariyerini düşünerekten gitti. Paranız ödenmese ne yaparsınız falan diye empati yapacak bi durum yok , bu adamlar zaten maddi problem çekmiyor ve Galatasaray'da parasının kalacak hali yok bunu Furkan da biliyor. Furkan sadece bu durumdan yararlandı ve NBA'e gitti.
Şimdi bi kere Furkan burada yanlış yapmıştır , ama yine de saygı duymak lazım. Sonuçta insan olarak karakterli , iyi niyetli bi oyuncu.Başkası olsa küfrederdim ama Furkan yanlış yaptığı halde , ayıp ettiği halde yine de bişey demiyorum , yolu açık olsun.
Ha şu da var , Furkan'da NBA'de HİÇ BİR ŞEY yapamaz , başarılı olması çok zor .%10 şansı belki vardır tutunabilmek için , ben de isterim başarılı olmasını ama maalesef görünen köy klavuz istemez. 2 seneye kalmaz Avrupa'ya geri dönecektir. Post-up'ı sıfır , şutu sıfır , çengel de atamıyor , hücumda tek yapabildiği içeri devrilirken smaç basmak veya hücum ribaundlarından tipleyerek sayı bulmak. Hücum ribaundını potanın dibinde bile alsa çoğu zaman bitirmeyip fırsatı kaçırıp takım arkadaşlarına pas veriyor.
En iyi özelliği ribaundlarda çok iyi olması. Ama orası NBA , burası Avrupa basketbolu.Furkan burada bile bazen iyi bazen kötü , son 2 aydır iyi oynuyor ama ondan önce vasattı. Hücumda sıfır olan bir oyuncu Ömer Aşık gibi mükemmel savunmacı değilse NBA'de tutanamaz. Allah yardımcın olsun Furkan , işin zor , sonuç bana göre belli orada ama yine de desteklerim Furkan'ı. Kin tutacak bi durum yok.