19 Mayıs Persembe 100.Yıl Partisi @ Salata Bar - ANKARA

Arda Ezer

ARdaQue
ANKARA UYUMA !!!!

Ankara' da ikamet eden arkadaslarıma önemle duyururum. ultrAslan-Ankara' nın bu organizasyonuna ben de katılacagım ve Istanbul' dan da bazı misafirler organizasyona iştirak edeceklermiş. Aşağıya original organizasyon duyuru mesajını geçiyorum.

19.05.2005 Perşembe gecesi Ankara'da ultrAslan organizasyonu ile Salata Bar GOP'ta 100. Yıl Taraftar Partisi düzenlenecektir. Giriş ücreti 10 milyon TL. olup, bu ücrete ilk içki dahildir. Gecemizde Figen Sarıdağ ile Türkçe canlı müzik, DJ Berk İnal show ve barkovizyon gösterileri olacaktır. İstanbul başta olmak üzere diğer illerden de önemli misafirlerimizin katılacağı gecede bütün sezonun stresini atıp 100. yılımızı doyasıya kutlayacağız.

100. YIL TARAFTAR PARTİSİ

19 Mayıs 2005
Saat 22:00
Salata Bar - GOP
Reşit Galip Caddesi, No: 57
Gaziosmanpaşa
Tel: 446 34 52

EVREN İPEK
ultrAslan Ankara Koordinatörü

oooo kolpa başkanım Ankara alemlerine de akmaya başladın bakıyorum :) Yakında Faces'daki eventları da geçmeye başlarsın forumda :lol: Ankara'ya ne zaman yerleşiyorsun bu arada :ehue
Organizasyonla ilgili tek birşey diyeceğim, Berk İnal Türkiye'nin sayılı dj'lerindendir. Çok sıkı bir party olacak gelebilen herkes gelsin...

ahh bee niye Koru'daki Salata'da değil ki :muhaha
walla benim ordan dönüş büyük sorun, 23ünde de finaller başlıyor ama bakarız artık bi şekilde..

Bahane üretmeyin . Perşembe benim için de sakat bir gün, malum Kurtlar Vadisi var ama fedakarlık yapmak gerekiyor :)

Bu forumda yazıp da Ankara' da ikamet eden çok arkadas vardı; nerde bu millet :?

Tam sayımız belli olsun da; ona göre organizatörlerle görüşüp masa rezerve ettireceğim. GSbasket olarak hep beraber oluruz. Daha yaklasık 1 haftamız var ama haber vermek icin acele ederseniz sevinirim. Kimse zor durumda kalmasın.

20'sindeki sınavım 25'ine alınınca gelme şansı doğdu bana. :)

19.05 (G)ençlik ve (S)por bayramının olduğu gün :) hepinizi bekliyoruz :eek:key

ARdaQue' Alıntı:
Bahane üretmeyin . Perşembe benim için de sakat bir gün, malum Kurtlar Vadisi var ama fedakarlık yapmak gerekiyor :)

Bu forumda yazıp da Ankara' da ikamet eden çok arkadas vardı; nerde bu millet :?

Tam sayımız belli olsun da; ona göre organizatörlerle görüşüp masa rezerve ettireceğim. GSbasket olarak hep beraber oluruz. Daha yaklasık 1 haftamız var ama haber vermek icin acele ederseniz sevinirim. Kimse zor durumda kalmasın.

Kurtlar Vadisi diye bahane üretme bakayım sıkıysan gelme.

Parma Maniac' Alıntı:
walla benim ordan dönüş büyük sorun, 23ünde de finaller başlıyor ama bakarız artık bi şekilde..

benim 18'inde başlıyor yani tam final ortası :? ama ertesi gün sınavım yok :)
dönüş için biz biryolunu buluruz Emrecim sen gel yeterki, böyle bir parti her zaman olmaz ;)

Parma Maniac' Alıntı:
ahh bee niye Koru'daki Salata'da değil ki :muhaha

Mesa ' da olsa bile kimse beni Emre'nin gelecegine inandıramaz.. Üsengec insan seni .. ;)

Evet ANKARA nedir durum?

Ben Ankara' dayım. Bu aksam ya da en gec yarın mekanda masa ya da stand rezerve ettirecegim. Telefonum 24 saat acık, bana ulaşın da sayımızı belirleyelim...

Parma Maniac, coolidge.... Sesiniz çıksın beyler!

Istanbul' dakiler kolpadır gelmezler :hi

Yarına kadar kimseden ses cıkmazsa, sadece 3-4 kişilik bir stand ayarlayacagım haberiniz olsun.

NOT: Barıs Yarar, Stan, serdar mengi v.s. .. sizler zaten organizasyon dahilinde oldugunuz icin sizleri saymıyorum alınmayın :)

Su an itibariyle coolidge' in de katılımıyla toplam 4 kisiyiz ve bugün öğleden sonra rezervasyonu yaptırıyorum. Bilginize ...

GSbasket.Org ve diğer arkadaslarla birlikte 10 kisi olduk ve rezervasyonumuz da yapılmıstır. Bugüne kadar bana ulasmamıs ama yarın aksam organizasyona katılacak arkadaslar da giriste görevlilere bulundugumuz yeri sorup bizlere katılabilir....