Kimse beni takımınada davet etmedi , sorsan buralar eskiden dutluktu diyecek kadar geçmişimiz de var ama 
Kerem Secer' in de cevapladığı gibi henüz başvuru süresi sona ermediği için takım kadrolarında güncelleme yapmakta bir problem yok.Eğer kurallar müsaade ederse biz 4. kişi olarak Can Kırımlıoğlu'nu takıma katmak istiyoruz.
emre özelden bi mesaj attım sanaSon dakikaların adamıyım ben Başkan![]()
![]()
Benim mac basi primlerimi falan belirledin mi abi ona gore oynayayım?Kerem Secer' in de cevapladığı gibi henüz başvuru süresi sona ermediği için takım kadrolarında güncelleme yapmakta bir problem yok.
Ben gerekli güncellemeyi / eklemeyi yaptım.
Yoğun istek üzerine son başvuru tarihi 23 Mayıs Carsamba gece yarısına kadar uzatılmıştır. Bazı arkadaslar bir turlu kadrolarını olusturamıyorlarmıs
NOT: Bu konuda beni en fazla hayal kırıklıgına ugratan isim Emre Doğan oldu. Maltepe Pamukspor daki normal maç organizasyonlarına bile Avcılar' dan kalkıp gelen Emre, turnuvada henüz herhangi bir takım kadrosunda yok. Enteresan![]()
Sen yeter ki satmadan takım oyunu oyna, sonrasına bakarız ....Benim mac basi primlerimi falan belirledin mi abi ona gore oynayayım?![]()
Dışardan takım çıkarabiliyomuyuz ya?Benim bu konudan yeni haberdar olmam da iş temposunun iyi bir kazığı oldu bana. Bari hafta sonuna kadar uzatsak olmaz mı? Bir takım çıkarmayı deneyeceğim de dışarıdan![]()
Üyelik tarihlerinde problem yoksa neden olmasın dermişimDışardan takım çıkarabiliyomuyuz ya?![]()
Üyelik tarihlerinde problem yoksa neden olmasın dermişim
Boşuna mı katılımcıların yanına üyelik tarihlerini yazıyoruz? En az 6 aylık üye olma şartı var.
Bu arada Aykun Alan; dün gündüz saatlerinde başvuru formuna yazdığın numaradan seni aradım cevap vermedin ve sonradan geri dönüş de olmadı ...
Rakipleri kucumsemeyelim lutfen. Önder Ç. ucurur takımını.Kadroya gel
Önder Ç. - Savaş K. - Fatih G.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Felipe Melo' yu şimdi daha iyi anlayabiliyorum![]()
Uçak kaldır uçur biziRakipleri kucumsemeyelim lutfen. Önder Ç. ucurur takımını.
Tabi ki ekleyebilirsiniz. Birazdan kadroları guncelliyorum.Arda Abi Tanju'nun yerine takıma Emre'yi ekleyebiliyoruz değil mi?
TeveccünüzTasarım tek kelime ile " şahane " olmuş..
Kendimi New England sokaklarında basketbol oynayan black & white insanların arasında hissettim..
Ellerin dert görmesin Arda Başkan..