2.GSbasket.Org Basketbol Turnuvası

Turnuvaya katılan tüm arkadaslara teşekkürler.
Fotograf makinasının şarjı bittiği için şu anda şarjda, pil dolduğunda bilgisayara aktarıp fotoğrafları paylaşacağım.
Biraz beklemede kalın :)
 
Turnuvaya katılan tüm arkadaslara teşekkürler.
Fotograf makinasının şarjı bittiği için şu anda şarjda, pil dolduğunda bilgisayara aktarıp fotoğrafları paylaşacağım.
Biraz beklemede kalın :)

Aynı sekilde ben de tesekkur ediyorum zahmet edip gelenlere. Umarım iyi vakit gecirmislerdir. Hakemimiz Emre'ye de ayrıca tesekkur ediyorum emekleri icin.
 
Valla ne diyim ki. Turnuva öncesi en küçümsenen , hiç şans verilmeyen tek takımdık. Sadece 2 maç kaybettik :) onlarda finalistlere. Yarı finalde turnuvayı şampiyon bitiren takıma 15-13 yenildik maalesef.

Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sahada büyük mücadele ve karakter örneği gösterdik. Bireysel değil her anlamda takım olma olgusunu konuşturduk :).

Bu arada Alperen diye arkadaşımız vardı , hala var mı? ahahahaha.
 
Önemli olan organizasyona katılmak, bu heyecanın bir parçası olmak sloganıyla turnuvaya başvuru yapan takımım 6. olmuş.

Kutluyorum tüm oyuncularımı! : )
 
Beyler biraz once fotograf makinasından bilgisayara aktarma yaptım ve toplamda 260 adet fotografımız bilgisayarda duruyor :)

Ancak şöyle bir problem var ki fotograflar 1,4 GB yer kaplıyor. Dolayısıyla internette paylaşma sıkıntımız söz konusu. Zaman buldugum zaman fotografları tek tek kucultup internet paylaşımına olanaklı hale getireceğim.

Bu konuda zaman kazanmak ve işi kolaylaştırmak için klasördeki tüm fotografları aynı anda küçültebilecek bir program bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
 
bu arada 260 fotoğraf çok iyi bi sayı.herkesin şut atarken, top kovalarken fotoğrafını çekmeye çalıştım.umarım bomba fotoğraflar vardır :) yazı dizisi bile yapılır bu fotoğraflarla :)
 
Öncelikle dün o salona gelen herkesin ayağına sağlık.

Mücadele eden herkesi tebrik ediyorum.

Aksaklıklar sebebiyle birbirini ilk kez dün gören 3 kişiden oluşan takımım, biri finaliste olmak üzere 2 maç kaybetti. Son maçı kazanarak da turnuvayı 5. sırada tamamladı.

Bu çeşit organizasyonların tekrarında görüşmek dileğiyle...

#Armada
 
Oldukça eğlenceli bir gün geçtiğini düşünüyorum kendi açımdan. Takım olarak geç uyum sağlasakta yine de her maç başa baş mücadele ettik. Salona gelen ve mücadele gösteren herkesi tebrik ediyorum. Daha sık görüşürüz umarım. :)
 

Üst