2.GSbasket.Org Basketbol Turnuvası

Bu arada kimse yazmamış ama turnuvanın mvp'si Önder Çiçekoğlu'dur net.

Can alıcı penetreleri , attığı 3'lükler. Turnuvayı da attığı güzel sayıyla kendisi bitirdi zaten :)
 
Öncelikle dün o salona gelen herkesin ayağına sağlık.

Mücadele eden herkesi tebrik ediyorum.

Aksaklıklar sebebiyle birbirini ilk kez dün gören 3 kişiden oluşan takımım, biri finaliste olmak üzere 2 maç kaybetti. Son maçı kazanarak da turnuvayı 5. sırada tamamladı.

Bu çeşit organizasyonların tekrarında görüşmek dileğiyle...

#Armada

Tebrik ederim turnuva günü tanışan takım için iyi iş çıkartmışsınız. Ben belki sakatlık yüzünden yoktum ama destekledim bulunduğum yerden. Bir sonraki turnuva benimde dönüşümle Armada hak ettiği yerlere gelecek :)
 
Oynayan,izleyen orda olan herkesin ayağına , düşünenlerin, organize edenlerin de ellerine sağlık. Herkes elinden geldiğince mücadele etti. Sıralama prosedür gereği olan bir şey. Önemli olan bir arada zaman geçirmek , dostlukların pekişmesi. Tekrar herkese teşekkürler , turnuvanın üçüncüsünde görüşmek üzere...
 
Yarışmaya katılan herkesi kutluyorum. Bu turnuvayı bilmiyorum ama bir sonraki turnuva daha çekişmeli geçecektir. Çünkü kurulan takımlar değişmeyip daha sık oynama imkanı bulacağından daha tecrübeli donanımlı olacaklar. Biz de turnuvaya katılacaktık ama "ağır geliriz gençlerin önünü açmak lazım" dedik. Önder için iyi oldu moral bulmuştur:)) GS Basket'in gençlerinin büyüklerine karşı ne kadar kibar olduğunun bir yansıması bu birincilik. Bir sonraki turnuvada Ankara tayfasının da kendi takımıyla geleceğini düşünüyorum :))
 
Ben henüz fırsat bulup da fotografları kucultup paylasamadım ama hepsini Önder Çiçekoğlu' na verdim.
Kendisi gereğini yapar herhalde ...
 

Üst