• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2.GSbasket.Org Basketbol Turnuvası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 9:26
Alperen 6. olduk diyordu, ben de katılan takım sayısını soramadım korkudan. İyi ki kendimi ayarlayıp gelemedim pazar günü, yoksa adım lekelenirdi...

Not: Fotoğrafları heyecanla bekliyoruz.
yanlış takıma oynadın, eğer bize destek çıksaydın belki adminliğinin hayrı dokunurdu :))

Hayır duyan da 70 maç yapıp 2 maç kaybettiler sanacak :))))

Bu arada kimse yazmamış ama turnuvanın mvp'si Önder Çiçekoğlu'dur net.

Can alıcı penetreleri , attığı 3'lükler. Turnuvayı da attığı güzel sayıyla kendisi bitirdi zaten :)

Öncelikle dün o salona gelen herkesin ayağına sağlık.

Mücadele eden herkesi tebrik ediyorum.

Aksaklıklar sebebiyle birbirini ilk kez dün gören 3 kişiden oluşan takımım, biri finaliste olmak üzere 2 maç kaybetti. Son maçı kazanarak da turnuvayı 5. sırada tamamladı.

Bu çeşit organizasyonların tekrarında görüşmek dileğiyle...

#Armada

Tebrik ederim turnuva günü tanışan takım için iyi iş çıkartmışsınız. Ben belki sakatlık yüzünden yoktum ama destekledim bulunduğum yerden. Bir sonraki turnuva benimde dönüşümle Armada hak ettiği yerlere gelecek :)

Oynayan,izleyen orda olan herkesin ayağına , düşünenlerin, organize edenlerin de ellerine sağlık. Herkes elinden geldiğince mücadele etti. Sıralama prosedür gereği olan bir şey. Önemli olan bir arada zaman geçirmek , dostlukların pekişmesi. Tekrar herkese teşekkürler , turnuvanın üçüncüsünde görüşmek üzere...

Gerçekleri tarih yazar.. Tarihi de Dinazorlar..

Şampiyonluk çok yakıştı bize. Turnuvada son anda beni takıma alan Önder Ç.' ye teşekkürlerimi sunuyorum. Hala inanamıyorum salonumun en güzel yerinde 2.GSBASKET Turnuva Birincisi yazan kupam duruyor :)

Yarışmaya katılan herkesi kutluyorum. Bu turnuvayı bilmiyorum ama bir sonraki turnuva daha çekişmeli geçecektir. Çünkü kurulan takımlar değişmeyip daha sık oynama imkanı bulacağından daha tecrübeli donanımlı olacaklar. Biz de turnuvaya katılacaktık ama "ağır geliriz gençlerin önünü açmak lazım" dedik. Önder için iyi oldu moral bulmuştur:)) GS Basket'in gençlerinin büyüklerine karşı ne kadar kibar olduğunun bir yansıması bu birincilik. Bir sonraki turnuvada Ankara tayfasının da kendi takımıyla geleceğini düşünüyorum :))

yalnız duyduğuma göre hakemler çok iyiymiş.

yalnız duyduğuma göre hakemler çok iyiymiş.

Ben de ilk kim bu konuya değinicek diyodum...

Bir daha ki organizasyona oryantasyondan geçmeyen hakem istemiyorum!

Turnuva kurallarını bilmeyen hakem mi olurmuş yahu? :P

Aklınızda Çıkarmayın Alperen Küçük, Barcelona'dır ! :)

Fotolar hala çıkmadı mı yav :)

yalan oldu galiba :D

Ben henüz fırsat bulup da fotografları kucultup paylasamadım ama hepsini Önder Çiçekoğlu' na verdim.
Kendisi gereğini yapar herhalde ...

Gerçekten yalan olmuş yani. :)

Turnuvadan sonra her gün 1 resim yüklenseydi bugüne kadar...

Aykun haklı beyler :)
Bu konuyu biraz atladık.

Turnuva Fotograflarını aşağıdaki linke tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
TIKLAYINIZ

Geri