2 Mayıs'ta Ankara'da Toplanıyoruz

Arkadaşlar 2 Mayıs Cumartesi günü saat 14:30-15:00 arasında toplanmayı kararlaştırdığımız mekan;

Sır Kafe
Mareşal Fevzi Çakmak C. 7. Sk. 22/B

Ankara Beşevler Durağından 5 dk. yürüme mesafesinde. Kafeye rahat ulaşım için krokisi;

http://www.sircafe.com/

Ben bilirim o 5 dakikayı :)

Arda'm şu yokuştan sonrası Kızılay :) Arkamızda 20 tane taraftar :) ah Onur Yavuz ah :)

Sevgili arkadaşlar,
1 Mayıs'ın Emek ve Dayanışma günü olarak ilan edilmesiyle tatil olması benim c.tesi günümü burada geçirmeme neden oldu:(
Önemli bir görüşmem vardı cuma günü, ama tatil olunca mecburen c.tesiye kaydırıldı. Dünden beri belki yırtarım o toplantıdan diye düşünüyordum ama az önce anladım ki yırtamayacağım. :( Bu sebeple Ankara' daki bu güzel toplantıya katılamayacağımı çok üzülerek bildirmek durumundayım.
Lütfen kusura bakmayın.
Sevgiler.

Sefa mekanda yaş kısıtlaması yok. Katılmak istersen memnun oluruz.

Ankara´da ikamet eden/etmeyen renktaşları beklediğimiz gibi, hayata siyah beyaz pencereden bakan Ferhat´ı da renkli dünyamıza bekleriz. : )

Arda, yol sersemliğini üstünüzden atmanız için öyle bir yola başvurmuştum. : )

Yahu gözümde aşırı derecede miyop var fakat şimdi hipermetropta çıktı galiba, bir yazıyı göremedim... :)

Fazla uzak sayılmaz, inşallah bulabilirim... =)

Sır Her türlü Seyir'e basar çok yerinde bi tercih olmuş :) Ankaranın en iyi nargilesini Sır cafe de içebilirsiniz :) . Katılımın fazla olmayacağı biz bize olacağımız süper muhabbetlerin döneceğine emin olduğum bir organizasyon olacak şimdiden sabırsızım keşke Savaş abimizde aramızda olsaydı ama kendin kaybedersin Savaş Abi :) :) .

Alperen şimdi senin için 1 saat öne alırız, İstanbul´dan gelecek olan/olanlar itiraz eder. Yani hepimize uygun bir saati bulmak çok zor. Sen biraz erken kalkarsın, biz de bu fırsattan yararlanıp dedikodunu yaparız. : ) Sanırım bu sözün üstüne, arkamdan dedikodumu yapmasınlar diye herkes sonuna kadar bekler. : )

Bir şeyi rahatlıkla söyleyebilirim ki; tahmin ediyordum böyle olacağını, çoğu kişi birbirini tanıyor ama ben yabancı kaldım demez.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Sır Her türlü Seyir'e basar çok yerinde bi tercih olmuş :) Ankaranın en iyi nargilesini Sır cafe de içebilirsiniz :) . Katılımın fazla olmayacağı biz bize olacağımız süper muhabbetlerin döneceğine emin olduğum bir organizasyon olacak şimdiden sabırsızım keşke Savaş abimizde aramızda olsaydı ama kendin kaybedersin Savaş Abi :) :) .
Sevgili Şamil,
Gerçekten aranızda bulunmayı çok isterdim ama şu an için durum uygun değil.
Kaybımın çok büyük olacağını biliyorum.

Üstünden günler geçmiş ancak lütfen kusura bakma, şimdi eski mesajlara bakınca gördüm.. :(

Onur BALCI' Alıntı:
Söz konusu Galatasaray'sa, tanımamanın ne önemi var Barış? : )
Eyvallah

Dediğin gibi söz konusu Galatasaray ise bir şekilde tanışırız. ;)

Çok kalabalık olmasa da güzel bir gün geçirdik. Alperen'i evimizde misafir ederek başladığımız günü Şamil'in beni minibüse bindirmesiyle bitirdik. Barış'tan, Serdar abiden, Onur'dan laf almakta zorlansak da Ali Alpar abinin mükemmel sohbetiyle eğlencemize eğlence kattık :) Emre de İstanbul'dan geldi, bize katıldı. Onur Yavuz'la Hakan Şükür tartışması da zevkliydi hani :) Keşke herkes gelebilseydi :) Cafe de güzeldi bu arada, menüleri hoşuma gitti.