Bana da şehri terk etmek düşüyor desenize... : )Çağdaş Bayraktar' Alıntı:Bi aksilik olmazsa ben ve jr(Mustafa marangoz) ve bu 2li nin olduğu yerde eksik olmayan Arda Öztürkle gelicez![]()
Bana da şehri terk etmek düşüyor desenize... : )Çağdaş Bayraktar' Alıntı:Bi aksilik olmazsa ben ve jr(Mustafa marangoz) ve bu 2li nin olduğu yerde eksik olmayan Arda Öztürkle gelicez![]()
Bana da şehri terk etmek düşüyor desenize... : )[/quote:286hqtq9]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Çağdaş Bayraktar":286hqtq9]Bi aksilik olmazsa ben ve jr(Mustafa marangoz) ve bu 2li nin olduğu yerde eksik olmayan Arda Öztürkle gelicez![]()
Bana da şehri terk etmek düşüyor desenize... : )[/quote:24qditcg]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Çağdaş Bayraktar":24qditcg]Bi aksilik olmazsa ben ve jr(Mustafa marangoz) ve bu 2li nin olduğu yerde eksik olmayan Arda Öztürkle gelicez![]()
Bana da şehri terk etmek düşüyor desenize... : )[/quote:qjlcy92r]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Çağdaş Bayraktar":qjlcy92r]Bi aksilik olmazsa ben ve jr(Mustafa marangoz) ve bu 2li nin olduğu yerde eksik olmayan Arda Öztürkle gelicez![]()
Mustafa cezeryeleri kargo ile gönderebilirsiniz. : )Mustafa Marangoz' Alıntı:Tüh..Cezeryeleri kime vereceğiz şimdi.
Mustafa cezeryeleri kargo ile gönderebilirsiniz. : )[/quote:1d7xuruq]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Mustafa Marangoz":1d7xuruq] Tüh..Cezeryeleri kime vereceğiz şimdi.
Onur Yavuz' Alıntı:Nilay, sensiz boğazımdan geçmeyeğini bilmiyor musun? Ama şekerli gıdalar dişe zararlı. : )
Kerem SEÇER' Alıntı:Emre Doğan da gelmek istiyormuş ama nazlanıyormuş sanırım
Bu arada Kerem Porazan abi de aramızda olacak sanırım. O gün Barış'lar, Onur'lar, Kerem'ler Ankara'da![]()
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":2vtudsfx]Emre Doğan da gelmek istiyormuş ama nazlanıyormuş sanırım
Bu arada Kerem Porazan abi de aramızda olacak sanırım. O gün Barış'lar, Onur'lar, Kerem'ler Ankara'da![]()