#20 Rashid Atkins

Re: Rashid Atkins Galatasaray Cafe Crown da

bu adam ama top kullanmayı çok seviyo inş bi şey açmaz başımıza ve son periyotları nasıl getircez merak ediyorum adam 33yaşında ya transfer yapılmak için yapılmış transfer hayırlı olsun ms'den iyidir diyorum bende

yabancı kuralı nedeniyle yine maç başına 10-12 dakikadan fazla yararlanacığaımızı düşünemiorum

atkins gibi bi oyuncuda bole bi rolu kabul edermi bilinmez tabi takımda yine dengeler değişecek bu kadroyla bu yabancı kuralıyla bide murat hoca varken tam bi rotasyon sağlnaması imkansız bütün oyuncular çorba gibi kimin ne oynadığı ne oynayacğaı ne kadar oynayacağı nası bi ilk 5 olacağı kimse tarafından bilinmio

ms bu rolu kabullenmedi bence atkins hiç kabullenmez onun gibi atmayı liderliğiçok seven bi oyuncu onu ilk 5e alıp gravesi bence koysak o zamanda savuma direncimiz en aza inecektir
sonuçta cüneyt yine türkiye lşiginde 30-35 dakika oynamaya devam edicek

Acıkcası cok sevindim bu transfere . Şutör , Pasör , Savunmacı , Top hırzısı bir guard aldık . Bu transfer sayesinde Cüneyt ve Graves'in yükü hafifleyecek ve belkide takımın çehresi değisecek . Umarım pota altınada Chris Owens , Mario Austin tipi bir forvet alıp iyi bir yola gireriz . Bu sayede gecen seneki özlediğimiz Galatasaray'ı parkelerde görebiliriz . Hayırlısı olsun Fenerin aldığı guarddan 2 kat daha iyi bir guard aldık :p

Atkins su an için 5.yabancı gibi gozukse de yabancıların alacagı sureyi performansları belirler. Bugun itibarıyle Atkins, Graves'ten cok Guronvic'in suresinden calacaktır.

Bu durumda Atkins - Graves - Erdem - Dejan - Cemal
veya
Cüneyt - Graves - Gurovic - Dejan - Cemal

beşleriyle başlayacağız.

Dikkat ederseniz Zizic'i saymıyorum bile. Karmakarışık bir şey oldu. Dejan dışında herkesin yeri sakat.

Ayrıca ne zor iş bu 3 yabancı hadisesi... Banvit'te az daha dördüncüyü sokuyorduk oyuna, Hüseyin Beşok son anda fark edip müdahale etmese yandı gülüm keten helva :)

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
Bize sayı atan Guard değil, takımı oynayan eleman lazım!..
Bence bize ikiside lazım.
Emin Doğanca' Alıntı:
Acıkcası cok sevindim bu transfere . Şutör , Pasör , Savunmacı , Top hırzısı bir guard aldık . Bu transfer sayesinde Cüneyt ve Graves'in yükü hafifleyecek ve belkide takımın çehresi değisecek .
İnşallah dediklerin bu oyuncuda mevcuttur.

Sene başında bizi Alpella'nın guardına sırf ligi iyi biliyor diye mahkum edenlerin öngörüsüzlükleri devam ediyor.

Gitmesi gerekenler koltuğa yapışıp kaldı,onların haricinde herkes gidip geliyor.

Ben Atkins üzerine yorum yapmak istemedim ama Faruk abinin yazısına istinaden ufak da olsa yorumumu yapayım. Zaten kaç ay önce de benzer şeyi söylemiştim burada.

İster Rashid gelsin, ister Malik, ister Khalid. Yabancı herhangi bir guard üst düzey yerli alamadığımız sürece bizi yarı finalden öteye taşıyamaz.

Daha öncede yazmıştım Murat hoca m.s sezon oncesi ligi tanıyo seneye turk olacak diye alacağına kalitesi m.s göre tartışılmıyacak "Aubrey Reese" alsaydı .Ama arkadaşlar itarez etmişti Aubrey Reese 33 yaşında diye şimdi ne oldu 33 yaşında atkins aldık.
Sorum sizce bedava bonservis parasının olmamısı bir yana
Aubrey Reese mi Rashid Atkins mi?

Yabancı bi guard bizim oyun kurgumuzu bozar. Atkins geldi milyon euro kazanan Gurovic 20 dakikadan fazla süre alamayacak Kerem'i hiç mi düşünmediler merak ediyorum.

yunustaylan' Alıntı:
arkadaşlara bişey sorucam?marshall sitrickland ı türk yapamaz mıyız?. üzerindeki baskı azalmış olurdu!

Sen ciddi olamazsın ya bizimle dalga geçiyorsun yada şaka yapıyorsun.

Bu arada Atkins'de hayırlı olsun umarım takıma fayda sağlar.

yunustaylan' Alıntı:
rashid atkins in takıma katkı sağlayacagından eminim! arkadaşlara bişey sorucam?marshall sitrickland ı türk yapamaz mıyız?. üzerindeki baskı azalmış olurdu!

Valla beni amerikalı yapsalar sanırım MS'den daha faydalı olurum takım için...

maç başına 1 sayı atsam yeter zaten...:)

Faruk Tanrıyar' Alıntı:
Bu durumda Atkins - Graves - Erdem - Dejan - Cemal
veya
Cüneyt - Graves - Gurovic - Dejan - Cemal

beşleriyle başlayacağız.

Dikkat ederseniz Zizic'i saymıyorum bile. Karmakarışık bir şey oldu. Dejan dışında herkesin yeri sakat.

Ayrıca ne zor iş bu 3 yabancı hadisesi... Banvit'te az daha dördüncüyü sokuyorduk oyuna, Hüseyin Beşok son anda fark edip müdahale etmese yandı gülüm keten helva :)

Hani su efes macında muhteremin kenara gelırken yüzüne bakmadı Hüseyin Besok mu :)

Muhteremi rezillikden kurtarmıs .Hüseyinin tessekür borclu :) neyse muhterem salonda kemik 3000 kişi görmek istıyosunda acaba ona layık işler yapıyomusun.

olayı özetlersek sene başında strikland değilde atkins alınsaydı gene vasat bir transfer yapmış olurduk ama şuan ms nin durumunu gördükten sonra iyi bir transfer oldu

Haber kulağa hoş geliyor ama bakalım bu transfer ne kadar faydalı olacak takıma göreceğiz.Yarın ki Kepez maçında Atkins oynayacak mı?

Umarım Strickland gitmiştir!