#20 Rashid Atkins

Re: Rashid Atkins Galatasaray Cafe Crown da

Ne vereceği belli olan bir isim.Ülkemizde izlediğimiz kadarıyla iyi işler yapacağı kesin.Yaşı eksisi,fakat sorunlu bir oyuncu değil.

Strickland ne zaman gidecek bilen bilgilendirirse sevinirim.Ayrıca Zizic yerine de bir an önce transfer yapmalı ve bir an önce lige konsantre olmalıyız.Kağıt üstünde final hayal gibi gelmesede anlık oyunla hayal gibi gözüküyor.Umarım bir an önce takım olmayı başarırız.

bu zamanda buna da şükür.inş iyi katkı yapar da bizi mutlu eder.hoşgeldin aramıza :D

ostende bu işi iyi yapıyor geçen sene efese rashad ı bu sene bize rashid ne güzel bonservisi de varmış!!tebrikler

bence ms yi gönderip türk bi guard almak şart rotasyon açısından buda engin atsür olabilir...ilk beş bence atkins murat graves milo hüseyin olmalı...

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
bence ms yi gönderip türk bi guard almak şart rotasyon açısından buda engin atsür olabilir...ilk beş bence atkins murat graves milo hüseyin olmalı...

Güzel insan o adamı almak öyle kolay değil,zaten öle birini alabilsek bu kadar sıkıntıya girmemize ne gerek vardı,sezon başında almaya çalıştık ama olmadı sen şimdi rotasyonda iyi olur diyosun,töbe...Biraz düşünerek,lütfen,rica ediyorum...

Rashidin yaşı filen çok önemli degil zaten bu seneyi kurtarmak için alındıgı besbelli

Bu transferde bana göre kritik nokta otomatikman süresi artacak olan Erdemin vereceği performans, umarım bu sezon bana göre çok iyi bir performans çizen Erdem şutunda ve ofansta istikrar yakalar ve takıma katkısını arttırır. Bu transferle sanırım savunmada da takımımız otomatikman sertleşecek...

Biraz sevindim birazda buruk kaldım bu transfer haberine.
Atkins'in katkısı kesinlikle olacaktır fakat bu transfer gösterdiki hedefimiz şampiyonluk değil.
İstikrarlı katkı verebilecek bazı maçlar tek başına maçı götürebilecek takımı oynatmayı bilen ama sayı atmayı daha çok seven bir oyuncu Atkins.
Ayrıca takıma bir 30 yaş üstü oyuncu daha katıldı sonumuz hayır olsun.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Biraz sevindim birazda buruk kaldım bu transfer haberine.
Atkins'in katkısı kesinlikle olacaktır fakat bu transfer gösterdiki hedefimiz şampiyonluk değil.
İstikrarlı katkı verebilecek bazı maçlar tek başına maçı götürebilecek takımı oynatmayı bilen ama sayı atmayı daha çok seven bir oyuncu Atkins.

Doğanım hedefimiz şampiyonluk değildi ki görünen köy kılavuz istemiyordu zaten...
Atkins bu köye kılavuz oldu. ;)

lig için yeterli bence ama ne vereceğide şüpheli çünkü üst düzey takımlarda oynamamış bir oyuncu inş. faydalı olur ve devamlı takımımızın bir parçası olur. oda zor yaş 30'un üstünde ama hadi hayırlısı...

ah sezon başında iyi bir guard alsaydık şimdi bu durumda olurmuyduk uleb cup ta gruplarda olurduk efesi yenerdik ahhhh ahhhh...

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":287o8080]Biraz sevindim birazda buruk kaldım bu transfer haberine.

Doğanım hedefimiz şampiyonluk değildi ki görünen köy kılavuz istemiyordu zaten...
Atkins bu köye kılavuz oldu. ;)[/quote:287o8080]
Tugay bunu sen biliyorsun ben biliyordumda bu transferle basket şubeside bunu ilan etmiş oldu yinede koyuyor insana.

ali kardeş ii güsel demişsinde sezon başındaki ile şimdiki şartlar aynımı? ne yapacak efes efes engini hangi beşte hangi rotasyonda oynatıcak yada engin koca bi sezon süre almadan ne kadar efes te kalır bence sen biraz geniş düşünsen ii olur...bak zizic bile eurocuptan elenince gidiim ayagı yapıyor...ayrıca efesin guardları vujanic ender hammonds istenirse sinan vede engin yane 5 guard anladın mı güzel insan :?

''Atkins, bu sezon ULEB Avrupa Ligi'nde sahaya çıktığı 6 maç sonunda 17 sayı, 5.8 asist ortalamasıyla takımının istatistik lideri oldu''

Uleb de bu sezon iyi gidiyormuş sayıdan çok 5.8 asist ortalaması beni umutlandırdı.Umarım takımımız için hayırlı bir transfer olur.

İmzayı ne zaman atıyor acaba bilen varmı?

Hayırlı olsun ne diyelim bu ligide az çok biliyor.MS'den daha çok katkı yapacağı kesin.İnşallah daha iyi bir basketbol izleriz.

Efes harıl harı guard alıyor güzel insan sakatlıklardan dolayı efes şu şartlarda guard filan bırakmaz sen rasyonel düşün bence,bahsettiğimiz adam alınabilse böyle fantezilere girilmezdi sen rahatol...Sadece rasyonel değil bildiğim bazı şeyler açısındanda söylüyorum bunları...Bu arada bir ayrıntı Engin yıllık ne kadar alıyor efesten bir öğren derim...Bizim takım için Engin'le rotasyon kelimesini yan yana kulanmanın ne kadar abes olduğunu göreceksin eminim...

walla efes artık sadece lige konsantre olacagından bence guard sorunu onlarda olmayacaktır vujanic ender hammonds sinan engin bu lig için biraz fazla...ama desenki bana efes ve engin de sorun olmaz ama ergin ataman ..... yapar bırakmaz dersen orda hemfikir olurum...

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Hayırlı olsun ne diyelim bu ligide az çok biliyor.MS'den daha çok katkı yapacağı kesin.İnşallah daha iyi bir basketbol izleriz.
Strickland Galatasaray formasıyla kesinlikle çöküş yaşamasına ragmen bu kadarda kötü bir oyuncu degil belli ki takım içindeki rolu iyi anlatılmamış yada takım içindeki rolunu kabul etmemiş ayrıca Strickland da ligimizi tanıyordu ama Rashid yaşının getirdigi tecrübeyle Stricklandtın yaşadagı bu sorunları yaşayacagını sanmıyorum .Bende daha iyi bir basketbol ortaya çıkacagını düşünüyorum Rashid ile beraber. Bu sayade Gravesde oyun kurmak için ekstra bir çaba harcamayıp savunmaya daha çok yönelecektir.