Re: Rashid Atkins Galatasaray Cafe Crown da
Valla bence cifte standart yok ice sindirememe var...
Amiane bi ornek olucak belki ama 1. sinif bi Arap ati aliyosun (Milo,Zizic,Guro,Graves vs vs), yaris kazanmayi, kupa kazanmayi hedefliyosun ve gidiyosun jokey die ustune MH yi bindiriyosun..Anlatabildim mi?
Bi takim guard i kadar konusur derler, ben MH kotu oyuncu demiyorum ancak bence vasat bir oyuncu, helede su kurulan kadroda cok siritiyo...
Fatih Solak konusuna gelince, son derece dengesiz oynuyodu bizdeyken cunku basketbol alt yapisi yetersi. Cogu macta blok sevdasiyla kaybediyo kontrolunu ve kisa surede faul problemine giriyodu..Bi sezonda toplasan 4-5 mac iyi oyniycak oyuncuya ihtiyaci yok Galatasaray gibi buyuk hedefler icin yarisan bir takimin. Hee olsaydi kotumu olurdu suan kadroda, bence uzun rotasyonunda Huseyin, Zizic ve Cemalle birlikte faydasi dokunurdu. Gerci Cemalide bu takima yakistirmiyorum ya neyse.
Senelerdir Galatasarayimiza layik, boyali alani kapliycak, kararticak, rakip oyunculara korku salicak bir oyuncunun alinmasini bekliyorum ancak goruyorumki hep 2-3 numaraya odaklaniyoruz, gercek bir 5 numara alinmiyo bu takima. Bir takimin basarisi savunmada baslar cunku. Gerci bu sozde Murat hocaninda kafasindaki oyun sekli ama ne hikmetse hic kafasindaki oyun sablonuna gore oyuncu secmiyo...
Neyse konu konuyu aciyo, olay dagiliyo..Tekrar hayirli olsun Atkins, umarim faydali olur, yoksa gitti 1 senemiz daha