2006 - 2007 Fikstürü

ya arkadaşlar takıımız çalışmalarına ne zaman başlıyor ağustosun sonlarına doğru yaklaşıyoruz ekimde başlıyo lig
 
takım yakında başlar çalışmalara ama daha transferlerin netlik kazanmaması ve yabancı alamamamız biraz geç başlatır hazırlıkları çünkü tam kadro lige hazırlanmak daha erken hazırlanmaktan daha mantıklı
 
İlk maçın Haldun Alagaş'ta Tekelle olması benim açımdan iyi oldu. ;)İlk hafta takımı canlı seyredeceğim.Bu arada Gökhan Üçoklar ilk maç rakibimiz olacak.
Fikstür fena sayılmaz.İlk iki ve son iki maç çok kolay.Cezanın Tofaş maçına denk gelmesi de iyi olmuş.Takımın bize çok daha fazla ihtiyacı olduğu bir maça da denk gelebilirdi.
 
bilgi verdiğiniz için saol un ama mutlaka yine ahmet cömert deki maçlara gelebilcem galiba çünkü çalışıyorum o yüzden mutlaka yine ikinci yarıda olsa gelmeye bakarım gelemezsem kusura bakmayın ;)
 
tekel macınıda sayarsak lıgın ılk yarısında 8 maca gıdebılecegımız gozukuyor. ancak macları ahmet comert'te oynayacagımız henuz netlık kazanmadı. a.comert yakın olsada, benım gonlum ayhan sahenkte ama bakalım klup anlasabılecekmı fıyat konsunda. hep bırlıkte gorecez
 
renkdaslar insllah gecen sene f5 macı gibi bi olay cıkmaz bu sene ki macta bu sene ki macta sahaya bi sy atmayalım onun yerine bagıralım ve f5 liler saskına donsunn :atki
 
Herhalde takım 5.hafta Bjk maçında belli olur.Bjk'yı yenemesede yenecek kadar iyi oynarsa bu ligi iyi bitiririz.Deplasmanda bir Bjk galibiyeti olursa o stad başlarına yıkılır.

9.Hafta Fener maçında tek isteğim maçın sonunu görebilmek.. :D Bu hayalim için benim yapacagım bir şey yok,sadece ayran satılmasın yeter.Bu sene FB maçında çok iyi tezahürat yapıyorduk,ortam harikaydı ama sahadan çıkmak zorunda kaldık;bazıları bela aradıgı için.Umarım bu sene daha mantıklı hareket ederiz.

Bekle..
 
bende görmek istiyomda biraz zor.atılcağımızı bile bile gdiom fener maçlarına hersene. :atki haydi hayırlsı.ama onların sahası olduğuı için ilk maçta bizi almazlar gene galiba?
 
Ligimizin ne kadar şaibeye açık olduğu bir gün gibi açık ve ortada!..Bugüne kadar pek konuşulmadıysa da ...

Fenerbahçe-Ülker & Alpella takımları arasında oynanacak maçlardan bahsettiğimi anlamışınızdır.Alpella fenerbahçe-Ülker'in bir nevi alt takımı . Bu hüvviyetle nasıl karşılarına çıkarlar anlamak mümkün değil...

Tüm büyük takımlar her sezon ne olursa olsun bir sürpriz yaşarlar ve beklemediği takım veya takımlara puan kaptırırlar . Alpella da genç kadrosuyla -konuşmak için erken ama- sürpriz yapmaya hazır bir takım görünümünde...Belki bu iki takım arasında sıkı bir bağ olmasa puanını da çalabilirdi Alpella. Bri düşünsenize Fb-Ülker 1. ve Alpella 8. nasıl bir play-off olur ya...Bu kadar açık ve net insanların yüzüne çarpıyor bunlar . Ama basında yer almamasına çok üzüldüm . Basketbolu sadece sansasyon yapacak haberlerle kullanan basın bunu yazamadı . Çünkü o yürek yok onlarda...
İnşallah Alpella'nın genç ve pırıl pırıl çocukları yüzümü kara çıkarırlar ve ligin şaibeli olacağı önceden kestirilen bu maçından alınlarının akıyla çıkarlar...
 
alpelladaki gençler -ki çoğu basketbolumuzun geleceği- ne kadar iyi niyetleriyle oynarlarsa oynasınlar kenardaki teknik kadro takımın hızını keserlerse -ki keserler- bu maçları alır ülker. ama bu ortaya bu sene çıkıcak ve alpellayı küme düşürücekler yoksa biz turgay demireli düşürmeyi biliriz tıpkı ali aydın gibi.
 
koch' Alıntı:
İlk maçın Haldun Alagaş'ta Tekelle olması benim açımdan iyi oldu. ;)İlk hafta takımı canlı seyredeceğim.Bu arada Gökhan Üçoklar ilk maç rakibimiz olacak.
Fikstür fena sayılmaz.İlk iki ve son iki maç çok kolay.Cezanın Tofaş maçına denk gelmesi de iyi olmuş.Takımın bize çok daha fazla ihtiyacı olduğu bir maça da denk gelebilirdi.

Ben de tam aksini düşünüyorum Tofaş iyi bir takım kurdu ve yakın bir maç geçebilir. Taraftar olsa onları baskı altına alabilirdik ve zor bir maçı kolayca kazanabilirdik ancak şimdi işler çok daha zor olacak.

Keşke ilk hafta Tofaş ile deplasmanda, ikinci hafta Tekel ile kendi evimizde oynasaydık. Çok daha iyi olurdu.
 
fiyasko ortaya çıkınca bence alpellayı düşürmek şart olucak çünkü bir sene sonra yine aynı şeyin olmasını başka türlü engelleyemezler. aynı şey 2-3 kez olup da turgay amca bişey yapmazsa o zaman "düdüğünü asacak" :)
 
valla fiyaskodan kastın ne bilmiyorum ama aklı başında basketbolu az bişi izleyen biri bile bu takımın şu an gs fb bjk efes banvit seviyesinde bir takım olmadığını anlar şu anki yapı ile bu takımları yenmesi imkansız zaten. ayrıca turgay demirel federasyonunu indirmek bu kadar kolay değil ortada .. ancak açıkcası mevlana cup da izlediğim kadarıyla bu alpella kolay kolay küme düşmez bu ligden hatta biraz kendilerine güvenli oynarlarsa çok hoş sürprizler de yaparlar play off bile yapabilirler
 
ALPELLA benim midemi bulandırıyor fener ülkerin tetikçiliğini yapacak çok açıkça belli.....
 
Takımımız ilk zorlu mücadelesini Ankara´da verecek gibi görünüyor. Maçın oynanacağı hafta itibariyle Galatasaray´ın Ankara´daki en büyük gücü olan üniversite öğrencilerinin geleceğini düşünerek iyi bir taraftar desteği sağlayacağına inanıyorum. Bilet fiyatlarıyla Türk Telekom yönetimi Galatasaray taraftarını salonda görmek istemediğini belli ederse o başka.

Maçları oynayacağımız salon hala belli değil. Bu sorun kafamı kurcalamaya başladı. Yönetim son dakika golü atmazsa iyi.

Alpella fb-ülker arasındaki oynanacak maçlarla ilgili iddialara gelince her iki kurumdan da her şeyi beklerim.
 

Üst