2006 - 2007 Fikstürü

onuryavuz' Alıntı:
Takımımız ilk zorlu mücadelesini Ankara´da verecek gibi görünüyor. Maçın oynanacağı hafta itibariyle Galatasaray´ın Ankara´daki en büyük gücü olan üniversite öğrencilerinin geleceğini düşünerek iyi bir taraftar desteği sağlayacağına inanıyorum. Bilet fiyatlarıyla Türk Telekom yönetimi Galatasaray taraftarını salonda görmek istemediğini belli ederse o başka.

Maçları oynayacağımız salon hala belli değil. Bu sorun kafamı kurcalamaya başladı. Yönetim son dakika golü atmazsa iyi.

Alpella fb-ülker arasındaki oynanacak maçlarla ilgili iddialara gelince her iki kurumdan da her şeyi beklerim.


Abı sadece unıversıtelılerı degıl sızın gıbı olgun genc abılerımızı de trubunlere gıdecegınıze ınanıoruz :)
Ya bu 100.yıl dıe fenerın ııcn ozel bı yıl bu yıl seneye hersey eskısı gıbı olcak ...
Alpellla ulker olacak fener le ulker arasında tartısma cıkacak gorecek herkes :?
Bızım ıse ıstıkrar yakalamamız sart
 
olmaabilir ama zevkli bakımndan güzel maç herkes yeniceğimizi sanıo farkla hiç öle düşünmein yenilebiliriz banvite radosevic harika :roll:
 
ilk 3 hafta kısmen bizden daha gücsüz takımlarla oynayacagız bizim için cok büyük avataj oyuncularımız ne kadar cok mac yaparsa uyum süreci ortadan kalkar bu 3 haftada uyum sorunlarını çözüp telekom macına cok daha hazır ve kendine iyice güveni gelen oyuncularla cıkıp macı alacagımızı düşünüyorum
:atki
 
T.Telekom maçına kadar 4/4 yapmak lazım bugün Oyak maçından başlayarak. İkinci yarının ilk maçı olan Tekel maçı bu sefer kolaya geçmeyebilir, takviye yaptılar ve çıkış içerisindeler. Deplasmanda oynayacağımız Tofaş maçı da zor geçebilir onlar da Banvit'i yendiler. Ama herşeye rağmen bu maçları kazanmalıyız eğer iddiamız ilk 4 ise.
 

Üst