2007-2008 Küçük Bayanlar Türkiye Şampiyonası - Mersin

İstanbul ikincisi olan takımımız yarın(Salı oluyor,yarın değil aslında) Mersin'deki şampiyonadaki ilk maçına çıkıyor.

Grubumuzda Beşiktaş,Çankaya Koleji ve Antalya Koleji var.

Yarın 7. Bölge Spor Salonu'nda saat 12'de Çankaya ile oynuyoruz.

Aşağıdaki linkte tüm fikstür var.

http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.ns ... %20byn.xls

Sadece bizim değil,diğer maçları da izleme fırsatı olanlar kaçırmasın derim,mücadeleden memnun kalacaklardır.Ayrıca takımımızın oynadığı oyundan da.

Takımımıza başarılar dilerim.
 
Antalya Koleji'ni 53-44 mağlup ettik,grubun diğer maçında ise Çankaya Koleji Beşiktaş'ı mağlup etti ve grup lideri olarak çeyrek finale yükseldik.Yarın Edip Buran Spor Salonu'nda 14'te Hacettepe Üniversitesi ile karşılaşacağız.
 
Resmi sitenin hakkını yemeyelim,geçen seneler de geçiyorlardı şampiyonalar ile ilgili haberleri,inanması güç,ama doğru. :p Zaten Dergi'nin ekibiyle beraber çok daha dinamik bir siteye sahip olduk. Zaten mail atmayı düşünüyordum bu konuda.

Tarı finalde Botaş ile oynayacağız.Eğer yanılmıyorsam geçen sene aynı kategoride yarı finalde Botaş'a elenmiştik.Hatta yıldız takım da finalde Botaş'a mağlu olmuştu.Bakalım rövanşta ne olacak.

Bu arada maçlarda TBF canlı yayın yapıyor.İstatitiklere de TBF sitesindeki linkten ulaşmak mümkün.
 
Belki de oyuncularımızın mücadeleleri ve oynadıkları basketbolun karşılığı en azından madalya olmalıydı;ancak olmadı.Takımın her zamanki gibi çok iyi mücadele ettiğinden eminim,kendilerini sezon boyunca gösterdikleri çaba ve oynadıkları basketbol için tebrik ederim.
 

Üst