2007-2008 Sezonu Genel Oyuncu Yorumları

Bilmiyorum ne kadar kabul görür bu başlık..Her yerde kopuk kopuk Gaines gitsin,Dee kalsın tarzı şeyler yazınca tek bir başlıkta tüm sezonu değerlendirmek daha hoş olabilir diye düşündüm..

Dee Brown : Dış şutu çok istikrarsızdı ve bana göre Avrupa basketbolu için ideal bir guard değildi..Eğer amaç seneye tekrar şampiyonluksa kendisine yol verilmesini gerektiğini düşünüyorum

Cüneyt Erden : Kaptan son dönemlerde dış şut olarak gerçekten çok felaketti.Ama bu takıma katkıları tartışılamaz , kapptanlığı tartışılamaz..Seneye kalmasından yanayım

Robert Hite : Çok iyi sıçrama yeteneği ve çok iyi 3lük sokabilme gibi özellikleri var..3+2 kuralından en çok canı yanan yabancıydı bana göre..Ama büyüklerimin , antremanları izleyenlerin görüşleri hep disiplinsiz olması yönündeydi.Onlar diyorsa bunu doğrudur..Avrupa'da sorumluluk aldığını , lige ise kendi arka planda tututğunu düşünüyorum.Seneye o bölgeye Hite yerine sorumululk alabilcek bir 2 numaranın alınmasndan yanayım..

Tufan Ersöz : Fazla söylenecek birşey yok..Seneye inşallah sağlıklı bir şekilde takıma döner ve olumlu katı yapar..

Murat Kaya : Murat için hep çok iyi şutör diyorlardı..Aslında geçen sene de fena değildi bu konuda ama nedense bu sezon sayı olarak fazla katkı vermedi..Savunma olarak artıları çoktu..Eğer 10 dakiak civarı bir süre ile oynatılacaksa kalmasından yanayım..Ama bana göre uzun süre alabilecek verimlilikte bir oyuncu değil..En azından şu durumu bunu gösteriyor..

Cenk Akyol : Cenk için çok maç seçiyor dendi..Hakikatan bana göre de öyleydi..Ama sorumluluk almayı kafasına koyduğunda da hem hücumda hem de müsafada olumlu işler yaptı..Seneye kalmasından yanayım..

Erdem Türetken : Yazık oldu diyorum başka birşey demiyorum..Resmen adamı basketbola küstürdü Murat Hoca.Son 10 maçın 2sinde oynadı ve çift hanelere ulaştı yanlış hatırlamıyorsam..Koçumuzun onu harcadığını düşünüyorum..Geçen sene de bana göre bunu Murat Kaya'ya yapmıştı..Seneye ben kesinlikle kalmasından yanayım..

Britton Johnsen : Forumda bir alf duymuştum başlarda..Beyaz ABD'liler bu takıma uyum sağlayamıyor diye..Hakikaten de öyleymiş..Bundan sonra basketbol hayatında başarılar dilerim kendisine..

Charles Gaines : Tek elli savaşçı..Dış şutu olsa zaten kesinlikle NBA'de olurdu.Muhteşem savaşçı ve direnişçi bir oyuncu..Sözü uzatmaya gerek yok..Smaçları mücadelesi ortada..Bu yönetmin aklı varsa zaten bu adam bu kadroda tutulur..Kendisini bu sezonki üstün mücadelesinden ve MAÇ AYRIMI YAPMAMASINDAN dolayı tebrik ediyorum..

Chris Owens : En çok beğendiğim oyuncu benim..Bunda biraz da şut stilinin falan da etkisi var.Havada asılı kalarak şutu çıkarması elinden falan..Muhteşem atletik özellikleri var..Seneye bu takımda kesinlikle kalmalı dieceğim 2. yabancı da kendisidir..İnşallah seneye de onu izleriz..Bir not daha .. Bir istikrar da çoğu maçta takımda olmaktır..Chris Owens sezon boyunca tüm maçlarda forma giymiştir..Kendisini bu konuda da tebrik etmek lazım

Hüseyin Beşok : 20 dakika civarı oynayınca çok iyi verim alabileceğimiz bir oyuncu..O olmayınca çok zorluk çektik.Sakatlık da onu bu sene çok zorladı..İnşallah seney de takımda yer alır..

Cemal Nalga ve Fatih Solak ikilisine yorum yapmak istemiyorum..40 yılda bir oynadılar zaten


Saygılarımla...
 
Yorum morum yok. Oyunculardan tek isteğim bu gece kafalarını yastığa koyduklarında bizim bu taraftara bunu yaşatmaya hakkımız var mıydı diye düşünmeleri...
 
Bu sene genel anlamda 2 kişi hariç diğer 11 oyuncu benim için ne yazik ki hayalkırıklığı oldu.Özellikle bu playoff serisinde ki son durumları da bunda etkendi.

Chris Owens ile Charles Gaines bu takımın genel anlamda yıldızı olmuşlardır ve en önemlisi pes etmek onlar için asla kabul edecekleri birşey olmadı.

Her oyuncuyu teşekkür ama Gaines ile Owens!a daha büyük teşekkür.
 
Şuan her oyuncunun yorumlarını ayrı ayrı girmeyeceğim fakat. Hüseyin, Tufan ve Cücü dışında kim gider veya gelir bilemem. Gaines savaşçılığı ile gönülleri fethetti. Bana göre oldukça istikrarlıydı. Owens'da yeteneği üst sınırlarda olan fakat istikrar konusunda zayıf olan bir kişi. Benim şahsen yabancı oyuncular arasında en sevdiğim oyuncu... Bende Gökçe gibi bu 2 oyuncuya çok teşekkür ediyorum. Özellikle Owens'ı seneye de takımda görmek isterim...
Hite ise Avrupa'da üst düzeydeydi. fakat ligde 3+2 kuralına takıldı. Daha sonra diğer oyuncularıda değerlendireceğim..
 
dee brown - charles gaines - chris owens - hüseyin beşok - cüneyt erden - tufan ersöz - murat kaya - fatih solak - erdem türetken takımda kalsın

eğer robert hite ve cenk akyol kalırsa hic kızmam saygı duyarım

ayrıca 2 yabancı bir yerli (yabancı 3 , 2 ve 5 ama mutlaka istikrarlı bi skorer olsun) alınsın

yani genel oyuncu yorumum 9 oyuncu takımda kalsın , cemal nalga , britton johnsen mutlaka gitsin

seneye icin 3 tane oyuncu alalım
 
Dee-Murat-Cemal-Fatih-Johnsen-Owens ile yollar kesinlikle ayrılmalı....

Gelmesi gereken oyuncular kesinlikle Tutku Acik-Kaya Peker-Yunus Cankaya-Drew Nicholas-Ermal Kuqo gibi oyuncular gelmeli..

Antrenor icinse Erman Kunter olmassa yabancı bir hocaya bu takımı emanet etmeliyiz.En uygun isim ise Dusan Ivkovic-Pini Gershon gibi coachlar olabilir...
 
Charles Gaines: Gösterdiği başarım ve mücadeleci yapısı nedeniyle gerekli maddi fedakarlığın yapılarak takımda mutlaka tutulmasını isterim.
Dee Brown: Sezon başından beri kadroda olmasına rağmen beklenen oyunu bir türlü sergileyemedi. Belki bunda ilk kez Avrupa´da oynamasının da etkisi vardır ama bu sezonluk başarım düzeyininin yetersizliğini makul göstermez. Dolayısıyla gönderilmesini tercih ederim.
Chriss Owens: Zaman zaman bize maç kazandırsa da en önemli sorunu istikrarının olmaması. Bu nedenle gelecek sezonki kadroda görmeyi tercih etmem.
Robert Hite: Disiplin sorunu nedeniyle geleceği ne kadar parlak olursa olsun yolların ayrılmasını tercih ederim.
Britton Johnsen: Belki sakatlıktan yeni çıkması nedeniyle kalitesiyle orantılı maçlar çıkaramadı ama bir sene daha kalıp sakatlıktan kurtulmuş Britton´u görmeli deme lüksümüzün olduğunu düşünmüyorum.
Cüneyt Erden: Eğer yerine çok kaliteli bir isim getirilmeyecekse kalmasını isterim. Ancak topu elinde ezip son saniyede üçlük deneyen bir Cüneyt Erden´in takımda kalmasını tercih etmem.
Murat Kaya: Bu sezon beklenenin aksine hücum yerine savunmada daha çok kendini gösterdi. Bu oyuncuyla geleceğe yönelik nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda kararsızım.
Hüseyin Beşok: Onu yedekleyebilecek kaliteli bir 5 numara ile daha etkin bir Hüseyin Beşok izleyeceğimizi düşünüyorum. Mutlaka kalması taraftarıyım. Zaten bildiğim kadarıyla sözleşmesi devam ediyor.
Fatih Solak: Şampiyonluğa oynayacak bir kadroda görev alacak kalitede olmadığını düşünüyorum. Fayda maliyet açısından düşünüldüğünde Fatih Solak ile yolları ayırmanın doğru karar olacağı kanaatindeyim.
Cemal Nalga: Beklenen gelişimi göstermediğini düşünüyorum. Sözleşmesi uzun vadeli ise bir sene başka takımda oynayıp gelişimini görme taraftarıyım.
Cenk Akyol: İstesek de istemesek gidecek. ULEB´de verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.
Erdem Türetken: Oyunda olduğu zamanlarda gösterdiği başarımla takımda kalmasını istediğim isimlerden biri olmayı hak ettiğini düşünüyorum.
Tufan Ersöz: Umarım yeni sezonda bildiğimiz Tufan Ersöz geri döner.
 
Cüneyt Erden sezona iyi başlayamamıştı ama iyi dewam etti.Sonunu bence iyi getiremedi.
Dee Brown kesinlikle cok istikrarsız bir sene geçirdi bu kadar, cok süre almasına ragmen.
Murat Kaya Büyük Kolejdeki skor katkısını beklemek saçma olurdu ama keşke biraz daha skora katkıda bulunsaydı.
Cemal Nalga hiç verim veremeden geçirdi bu seneyi.
Fatih Solak Cemal bile daha cok mücadele etti.
Cenk Akyol düzenli süre alamadı ilk beş başladıgı bir maçta 30 dk süre alırken bi maçta 2 dk süre aldı yinede cok kötü değildi.
Britton Johnsen Ulep cup çeyrek finali hariç hiç katkı veremedi.
Chris Owens bazen cok önemli maçları kazandırsa da hiç benimseyemedim stilini.
Charles Gaines kesinlikle istikrar abidesi.
Hüseyin Beşok o sakatlanınca düzenler kesinlikle bozuldu. İnşallah seneye başına gelmez böyle şeyler.
Erdem Türetken süre alamadı oynadığı maçlarda elinden geleni yaptı.
Tufan Ersöz talihsiz bir sezon geçti inşallah bir daha gelmez başına böyle şeyler.
Robert Hite onun da süre problemi vardı yine de cok kötü bir sezon değildi.
 
Owens ve Gaines playoffda en iyi oyuncularımızdı ama ben şahsen kalıcaksa 1 nin kalmasından yanayım 2 sininden farklı özellikleri var ama 2 si oldugu zaman pota altında çok kısa kalıyoruz onun için biri kalması benim tercihim Gaines olur ama Owens da kalsa kötü olmaz .

Hite Uleb de 2-3 maç hariç takımın en iyisiydi ligde de süre aldıgı maçlarda iyi oynadı kalması gereken ilk yabancımız bence daha iyi bir koçla çok degerli bir oyuncu olucagını düşnüyorum , bu kadar iyi bir statik şutu olmasına ragmen bu özelligini yeterince kullanamadık ama yine performansı iyidi, Avrupa baksetboluna ögrendikçe savunmada yaptıgı bazı hatalarıda yapmayacaktır .

Dee çok gayretli bir oyuncu ama set hucumunda fazla yaratıcıgı olmadıgından çok zorlanıyoruz şutu da arada bir 10-5 atsada kötü oldugunu düşnüyorum penetre etme özelligde yok denecek kadar az , kalırsa seneyede hucumda çok kısır bir takım oluruz umarım kalmaz

Britton zaten kesin olarak gidecektir onun için fazla bir şey demeye gerek yok .

Yerlilerden , Cüneyt , Tufan ve Hüseyin kesin olarak kalmalı , Maçın siniriyle Murat ı bir çok kişi gibi bende çok eleştirdim ama kendi adıma ona haksızlık ettigimi düşündüm geliştirdigi savunmasıyla gelecek senede kalabilir diye düşünüyorum . Erdem de süre aldıgı maçların çogunda iyi katkı verdi onunda seneye kalmasından yanayım . Cemal , Fatih , Cenk in takımda kalıcagını düşnümüyorum .
 
yabancılardan dee, johnsenn kesin gitmeli.. owens için bence iyi düşünülmeli çünkü bzen çok dağınık oyunyo ve 4 numra için biraz sayıf kalıyo 5 zaten olmaz ondan .. gainez mutlaka kalmalı bence eğer kaçırırsak ikinci ribery facisaını yaşarız. gaines bence bu sene bizim ligdeki en iyi 4 numaradır gerçi adamı biz 5 ıynadatıyoduk çoğu zaman ama napalım sene başında 3 yanavı hakkımı zı genelede aynı tip oyunculara için harcayanlar düşünsün...

yerlilerden ise alcağımız oyunculara göre hareket edilmeli. fatih i sezviyoz ama görğyoki bu tkaımda ona sıra gelmiyo bence onun içinde ufa bi takımdayer almasdır. cemal ise gerekli gelişmeyi bi tülrü göstermedş bence gönderilmeli... murat iiçin karasızım. diğer yerliler kalmadıl bvence
 
aslında yorum yaptım ama ayrıntılara gecelim

dee brown : bekleneni veremediği bir gercek ama cok iyi maclarda cıkardı ,uleb cup da cok yararlı oldu . cok iyi özelliklere sahip takımı oynatmak savunma yapmak koşan uzunu ödüllendirmek vs . şutu ise var da yok ,neden var da yok çünkü mehmet okur üstüne düşmeden önce cok iyi bi şütör dü ama omuz sakatlığı belli oluyorki şutuna inanılmaz etki etmiş . serbest atışı bile bir uzundan kötü . bazen sizede hak veriyorum kötü oynadığı zamanlar oluyor ama siz direk gitsin diyorsunuz o yanlıs . sizin görüşlerinize saygı duyuyorum dee brown ın takımda kalmasını istiyorum

charles gaines : o kadar savaşcıki belkide bize böyle aslan kanı olan bi uzun geldi . atletizmi ile birlikte savaşcı olması zaten aslan olduğunu belli ediyor . takımda kalırsa cok iyi olur

chris owens : istikrarsız ama kalitesi ve sahada verdiği mücadele tartışılmaz . orta mesafe şutu iyi atletik ve müthiş bir blokcu . bu seneki oyunuyla takımda kalsın diyorum

robert hite : uleb cup ın en değerli 3 oyuncusundan biri ama sistemin azizliği performansına cok etki ediyor . ayrıca disiplinsiz davranısları kafalarda ? yaratıyor . kalırsa saygı duyarım ama bana kalırsa üzülerek söylüyorum, gitmeli

britton johnsen : biz onu büyük umutlarla aldık cok kaliteli bi oyuncu son dönemde formdaydı ama bizim istediğimiz oyunu oynamadı . güvenimizi malesef bosa cıkardı . gitmesi taraftarıyım

hüseyin besok : avrupanın en iyi pivotlarından biri . prokomdaki gibi oynamadı ama fenada bi sezon gecirmedi . o yokken cok zorlandık . kalsın dememe bile gerek yok zaten kalacak .

cüneyt erden : kaptan cok iyi bi sezon gecirdi . attığı üclüklerle bize hayat verdi ama 2. yarının ortalarından itibaren 3 lük atışları felaketti . bazen böle istikrarsızlık yapsada kalmayı hakediyor . kalsın

tufan ersöz : 2007 - 2008 sezonunda ondan faydalanamadığımız icin yorum yapamam

murat kaya : zaman zaman cok iyi zaman zaman cok kötüydü , yani istikrarsızdı biz onu sütör die bilioduk ama o bu sezon savunmaya cok ağırlık verdi . 3 yıllık sözlesmesi olduğu icin kalacak.

cenk akyol : mac seciyor ama sectiği maclarda cok iyi oynadı hücumda savunmada . gitmesi kalması benim icin farketmez

cemal nalga : yetenekli bir oyuncu olsada bu sezon adeta delirtti beni . bence gitsin

fatih solak : taraftarın sevgilisi ve de blokcu özelliği onu yukarılara tasıyor . sözlesmesi bitiyor ama kalsın

erdem türetken : oynadığı maclarda cok katkı verdi . hocasının galiba gıcığı varr ona . hoca gitsin erdem kalsın
 
dee:kötü kötü kötü...şut yok faul isabeti yok öyle ahım şahım savunması da yok her maç 10 tane asist de yapmıyor ve dengesiz bir oyun kurucu...gitmeli
cüneyt erden:son zamanlarda aşırı bvir ben atarım havaları vardı ama yine de takımda kalamalı en azından sahaya herşeyini koyan bir oyuncu
hite:bu kadar büyük bir yeteneği ceza şutörü yapan sayın murat özyer'e ne diyebilirim ki...ceza şutörü olan bir hamilton'dan ne beklenilebilir ki ...kullanamadık adamı ve bu sene gider avrupada iyi bir klübe 2-3 sene içinde euroleague'de izleriz kendisini...
tufan:seneye yine bizlerle
murat kaya:iyi savunma yapmaya başladı mutlaka kalmalı zaten sözleşmesi devam ediyor sanırım
cenk:ruhsuzluk...daha fazla bişiy yazmaya gerek yok
erdem:harcanıldı...ya tam bir 6. adam ver görevi yerine getirsin...ama takımda verilen en önemli görevi suları taşımaktı...suları ben de taşıyabilirim ama erdem daha fazlasını yapabilirdi tabi görev verilseydi
johnsen:değişik bir adam aslında kararsızım ama gs ruhu yok gibi...beyazlar iş yapmıytor lafı ise biraz traş bir laf koch'u hatırlayanlar için (gerçi wilangovski de vardı dimi :D:D:D:D)
owens:istediğimiz herşeyi yaptı biraz birebiri abartsa da katkısı yadsınamaz...
gaines:parayı severim dedi biz de ona parayı verelim çünkü o bize ruhu ve mücadeleyi yeterince veriyor adamı 5 oynattık gıkı çıkmadı aslanlar gibi oynadı
hüseyin:performansı düşürüldü süreleri ayarlanmadı yedeklenemedi şanssızlıklar yaşadı...seneye iyi yedeklenmeli,hatta yedekleyen uche nsowmu olabilir...
fatih:tamam iyi güzel savaşçı da yetersiz...yine de yüreği için tutulur takımda 5. uzun olarak...aslında fatih gibi adamı değerlendirmek kolay değildir ama bi değerlendirirsen de süper iş yapar...
cemal:şu yeteneğini bi göremedik...ama güldürü yeteneği süer ,çok güzel smaç kaçırıyor,sorumsuzluk var...sayıyı bırakıp smaç peşinde koşmak gs'liye yakışmaz
 
Memnun Kaldıklarım:Christoper Owens en başta,Charles Gaines,Robert Hite,Hüseyin Beşok
KARA LİSTEM:DEE BROWN ( ben bir oyuncudan hiç bu kadar soğumamıştım).Sonra Cemal Nalga kaçırdığı boş smaçlardan sonra murat hocanın ona şans vermesi zaten imkansızdı.
Beğenmediklerim -Yetersiz gördüklerim:Cüneyt Erden,Murat Kaya,Cenk Akyol,Britton Johnsen
 
Hüseyin, Tufan, Cüneyt, Cenk kesinlikle kalması gereken yerli oyuncularımız.

Charles Gaines kalması gereken yegane yabancı oyuncudur.İSTİKRARI ve yüreğiyle.Yönetimde biraz fedakarlık yapsın artık bu konuda.
 
Gaines için diyecek hiçbirşey yok yabancı olarak tartışmasız en büyük verimi ondan aldık önümüzdeki sezon kesinlikle kadroda tutulmalı. Owens konusunda çok fazla iyimser değildim çok fazla istikrarsızlık yaşadı ama Play-Off larda oynadığı oyunla isteyince neler yapabileceğini görebildik. Hite ise maalesef Avrupada oynadığı oyunu ligde oynayamadı şu kesin ki maç seçiyor... kendini gösterebileceği maçlarda iyi konsantre oluyor lig için bu sezon faydasını göremedik tutarsak önümüzdeki sezonda fazla birşey göremeyeceğiz.

Kalması Gerekenler
Yabancılardan : Chris Owens - Charles Gaines

Yerlilerimizden: Hüseyin Beşok - Cüneyt Erden - Erdem Türetken - Tufan - Murat Kaya(herşeye rağmen)
 
yorumlarda dee kalsin diyenleri kesinlikle anlamiyorum. aldigi paranin hakkini , seyirciden aldigi destegi kesinlikle hakketmemistir. bence kesinlikle gitmeli , ayni ucrete avrupadan oyuncu bakilmalidir , aldigi ucrete bakarsak avrupada bu kadar yuksek ucret alan 10 guardin arasina girer , performans bakimdan da avrupada hayal kirikligi kosesinde ilk 3 ten ayrilmaz.

Terrell McIntyre; bence bu sene kesinlikle listemizde olmali , aldigi ucret icler acisi ama performansi ortada gerci bu sene yuksek rakamlar teklif edilir ama kesinlikle benim favori oyuncum ve en onemlisi istikrarli !!!

ben cuneyt erdenin gitmesi taraftariyim ! cunku cok fazla ozguvene sahip buda bize zarar veriyor

owens ve gaines kesinlikle kalmali , gaines gidebilir gibi duruyor cunku parayi seviyor ama owens istenilirse kalicaktir , alba berlindede kalmak istemesine rahmen transferin sonlarina dogru transfer edilmistir , bence kalmali ve huseyin gibi bir oyuncuyuda bulundurmaliyiz bu bence asim pars olabilir.

hite; super otesi bir oyuncu aslinda ama bu kadar kotu oyun kurgusu onun oyununu etkiliyor , bos sutlari cok istikrarli , atletizmine bisey soylemek basketbola kufretmek olur , tek olumsuz yani sag elini hic gelistirmemis olmasi driblingleri hep sola yapiyor olmasi , ben kalmasi taraftariyim.

johnsen , fatih ve cemal; hedefleri yuksek takimlarin oyunculari degiller.

murat; bence iyi bir sezon gecirdi. cunku ondan bambaska seyler istendi , savunmada yumusak sutor murat gitti yerine savunma agirlikli , oyunu bitiren degilde kuran , sert ve ribauntlara katki saglamaya calisan murat geldi. bence kalamali zaten istemezsemde kalacaktir.

tufan'a; sozumuz yok gercek galatasarayli bir oyuncu kalmali ve zatende kalacaktir.

erdem; kullanilmaycaksa bence gitmeli , kullanilsa kesinlikle katki saglardi.

huseyin; yeni kaptan olup kalmali , aslinda konusmaya gerek bile yok helal olsun diyelim baska soze gerek yok.

cenk; bence transfer edilmeli , iyi bir hazirlik kampi gecirirse cok iyi bir duruma gelecektir.

murat ozyer; ben kalmasi taraftariyim , kendisi bence basarilidir , yanlislari transferde yapmistir , istikrarli bir sayi atan oyuncusu ve lideri oldugu surece kesinlikle basarili olucak ve mac icindeki inis ve cikislarin onune gececegini dusunuyorum. dee de israr etmesinin bedelini odedi ama kim olsa israr ederdi. erdemi unuttu burda bende elestiriyorum. hakemlerden yana sansizdi ve sans faktoru ondan hep uzak durdu. turkiyeden bir coach nba de gorev alirsa bence bu kisi murat ozyer olur , cunku antreman sistemine cok fazla kafa yoran , sadece gerektiginde oyun cizen , her sete ve oyuncuya hukmetmeyen bir hoca. abd de bunun benimseniyor olmasi zaten uleb maclarinda yabanci serbestliginin oldugu ortamda bunu gostermistir. tek problemi bence transferdeki oyunculari cok fazla etut etmesi , cunku bazi zamanlar itiraz edip sistemin disina cikan oyuncularda basarili olabilir , hakemleri etkileyebilir ornek(hosley , solomon)
 
vala bencede gaines owens hüseyin murat erdem hepsi iyiydi britton johnsen dee brown cenk akyol kötüydü fatih solak için bişey diyemem çünkü fenere yenildiğimiz maçta tek başına fenerin pota altı oyuncularıyla tek başına savaştı
 
cüneyt,gaines,hüseyin herşeye rağmen iyi bir sezon geçirdi diyebiliriz.
Britton un performansı 2-3 maç dışında kötüydü.
Dee BROWN rezalet bir sezon geçirdi.
Erdem,fatih,cemal yeter,ince süre alamadı ama erdem görev verildiği zaman elinden geleni yaptı.
robert hite hiç anlayamadığım bi oyuncu bi bakmışsın 20 li sayı atmış bi bakmışsın 2 sayı
Cenk bazı maçlarda konsantrasyon eksiğiyle çıksada genelde iyiydi.
murat kaya kendisine verilen şansı iyi kullanamadı.
tufan tüm sezon sakatlıklarla boğuştu.
owens bu sezon birçok maçta takımını sırtladı(gerek ribaund gerek sayı)ama devamlılığı olmayan bi oyuncu.

TAKIMDA KALMASINI İSTEDİKLERİM:gaines,cüneyt,hüseyin,tufan,erdem,fatih

GİTMESİNİ İSTEDİKLERİM:murat kaya,dee brown,hite,cemal,

KARARSIZ KALDIKLARIM:eek:wens,cenk
 
#4.Erdem Türetken : Aldığı süre çok azdı.Bu sene kafama takılan en önemli noktalardandır Erdem'in bu denli az süre alması. Ki kendisi tam bir görev adamı ve de çok istikrarlı. Oyun içinde asla hırsına ve sinirine yenik düşmüyor. Asla şova kaçmayan,tamamen takım başarısına endeksli bir oyun yapısı var. Kesinlike kalmalı ve en az 15 dakika civarı süre almalı...

#5.Robert Hite : Çok sağlam bir potansiyeli olmakla beraber feci şekilde istikrarsız. Kimi maç seçiyor der,kimi psikolojisine falan bağlar,bilemem ama sonuçta istikrarsız. Ligdeki 3 yabancı sınırının da büyk etkisi var bu durumda. Seneye kalırsa büyük işler yapabilir ama ben sanmıyorum. Daha büyük hedefleri olan bir takıma gidebilir. Ha kalsa güzel elbette. Taraftarla iletişimi çok iyi,oyunca çok hırslı. Ancak çoğu zaman hırsına yenik düşüp oyundan kopabiliyor. Olgunlaşırsa kalmalı. Yoksa yararından çok zararı olur...

#7.Tufan Ersöz : Talihsizlikler peşini bırakmadı. Seneye en az 12-13 sayı ortalaması ve çok sert savunmasıyla borcunu öder =)

#8.Charles Gaines : Bu senenin 1 numarasıdır kesinlikle. Hırsı bu sene 2-3 defa bizi yaksa da genel olarka çok maç kazandırdı bize. Muhakkak tutulması gerekir takımda. Paraysa para,evse ev,arabaysa araba. O kadar diyorum...

#9.Chris Owens : Gaines'ten sonra çok az bir farkla 2. ilan ediyorum kendisini. Gaines'e oranla daha soğukkanlı. Post şutları harika,hızı,sıçrayışı süper. Daha da çok şey sayılır. O da kesinlikle tutulmalı...

#10.Murat Kaya : Kendisiyle ilgili açılan başlıkta görüşlerimi belirtmiştim. Büyük gelişme kaydediyor. Kalmalı...

#11.Fatih Solak : Kendisini neredeyse hiç geliştirememesine rağmen pota altı savunmamızın tıkandığı anlarda oyuna alınmalıydı. Ama hiç düşünülmedi neredeyse. En fazla 5-6 dakika süreyi göze alıyorsa tutulabilir. Sadece yedektir yani gözümde. Doğruya doğru...

#12.Hüseyin Beşok : Sakat olmadığı maçlarda gayet iyi bir performans sergiledi. Takıma ve taraftara yüklediği pozitif enerjiyle beraber,talihsizliklerden kurtulursa seneye de çok daha iyi işler yapacaktır. İyi ki bu takımda. Nicelerine...

#15.Cemal Nalga : O da kendisini Fatih gibi geliştiremedi. Gerçi yaşı daha çok genç. Sabretmek lazım. O cüsse boşa gitmemeli. Birkaç sene daha yedekliğe devam...

#17.Dee Brown : Başlarda çok ümitliydik,ancak ülkemizdeki basketbola uyum sağlayamadı kendisi. Birkaç maçta 20 sayıyı aşıp iyi işler yaptı ama o kadar. Fazla zorlamamak lazım. Teşekkür edilip yollanmalı diye düşünüyorum...

#18.Cenk Akyol : Potansiyel sağlam ancak o da çok istikrarsız. Hite için söylediklerim onun için de geçerli. Daha büyük hedefleri vardır sanırım kendisinin. Yolu açık olsun...

#20.Cüneyt Erden : Takımdaki "abi" etkisi her ne kadar önemli görülse de oyununa sene başından beri ısınamadım. Özellikle salladığı aşırı saçma üçlükler nedeniyle az delirmedim. Ha bu üçlükler sezonun ilk yarısı epey yüzdeliydi,çoğu kişi de kandı buna. Ancak başından beri buna karşıyım,son aylarda da bu yüzde düşünce takıma katkısı neredeyse 0a indi. Yaşına ve olgunluğuna bu zorlamaları pek yakıştıramadım. Ha takımda kalmalıdır,ama en fazla 10-12 dakika ortalama. Alacağımız(öyle umuyorum) gerçek 1 numara sonrası iyi bir yedek olur...

#35.Britton Johnsen : Ne yazık ki tutmadı. Yetersiz...

naçizane...
 

Üst