2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yıl Takımımızı iyi yerlerde göreceğimizden eminim.Ve Şampiyonluk lafını bile telaffuz edebiliyoruz inşallah bizimde verdiğimiz destek ile takımımız yüzümüzü güldürecek.Kaliteli bir 3 numara takımımız için çok faydalı olacaktır.İnşallah Biz Trübünde Galatasaray'a Yakışan Taraftarlar oluruz Oyuncularımızda sahada Galatasaray'a yakışan oyuncular olurlar.

Bu arada Siteden ayrılmak zorundayım.Yarın Üniversite için edirneye gidiyorum.Ve siteye gelme imkanı bulamayacağım sanırım.Bu sitede tatlı anlarımız oldu zaman zaman tartışmalarımız oldu ama seviye hiç bir zaman bozulmadı bu sitenin bir üyesi olduğum için çok mutluyum hepiniz dört dörtlüksünüz sizdeki Galatasaray sevgisi Sizdeki Taraftarlık gerçekten takdir edilmeye değer.Hoşçakalın arkadaşlar ...
 
Luke Jackson çok büyük beklentilerle nba ' e geldi ve yüksek bir yerden draft edildi.sanırım 11. sıra cleveland'ın seimiydi ve bir sürü talihsizlik yaşadı.rotasyona giremedi filan bi türlü istenilen düzeye gelemedi.sonra serbsest kaldı boston'la bi ara 10 günlük kontrat yaptı ardından d-league'e geçti sanırım...yani çok dolaştı ve en son toronto'daydı.luke jackson özellikle şutör özellikleriyle bilinen bir oyuncu fakat şutu bozmak için dibine kadar giren savunmacıyı bir anda geçip içier penetre edebiliyor.açıkçası bu oyuncu takıma katılırsa bu kadar süre beklediğimize değimşi olur...nba'den son anda kesilen oyuncu getirme politikası uyguluyorsak bu oyuncu tam bize göredir.daha komplike bir oyuncu bulamayız şu anda.ayrıcaluke jackson'ın paradan çok kendini ispatlamaya ihtiyacı var.yani para çok sorun olmaz.bence luke için gs çok uygun bir takım.gs için de luke cuk oturur(kafiyye de güzel oldu :p ).bu arada yukarıdaki bilgiler tamamen aklımda kalanlara göre yazıldı.eksik ve yanlışlar olabilir fakat genel hatlarıyla doğru.sizi bilgilendirebildiysem ne mutlu...(bak yine kafiye oldu :D )
 
jackson benimde kafama yattı bence murat hocanında kafasına yatmıştır inş alınır sf'nin kısa sürede takıma katılması lazım.
 
Ligin ilerleyen haftalarında, takımın ne oldugu az cok belli oldugunda, 5.yabancıyı gundemimize almalıyız. Gelecek oyuncunun kalitesi bir yana 1 oyuncuyla isler yoluna girmeyebilir. Murat Kaya'ya da guvenemedigim icin, olası 5.yabancıyı dusunerek butceleme yapılıyordur umarım.
Hazırlık maçlarını seyredemedigimiz icin yorumlayamıyoruz fakat benzer takımlara karsı telekom bjk ve fbnin aldıgı sonuclar veri kabul edilirse takımın biraz daha katkıya ihtiyacı var gibi.Butceyi bayagı zorlayacagız ama.. haydi kombine almaya :)
 
Alıcağımız oyuncu büyük ihtimalle Luka gibi bir son anda kesik yiyen bir NBA oyuncusu olacaktır. Zatebn bu saatten sonra Avrupa'danaradığımız gibi bir oyuncu bulmak zor. Luke tam aradığımız gibi bir oyuncu şutu olan ve içeri drive edebilen bir oyuncu. Umarım o veya onun tarzında ve kalitesinde bir oyuncu buluruz...
 
takımın önemli taşları neden son ana bırakılıyo ? taktik mi bu nedir ?
geçen sene bekledik mr.gerald fitch geldi bu senede aynı senaryo yine skorerimizi beklioruz :)
(italya kampına yetişcekti hani )
 
Bu sene geçen seneye göre en büyük farkımız Gerad Fitch tarzı 1 numaralı bir hücüm opsiyonumuzun olmayışı olacak muhtemelen...Yani herkes skora benzer rakamlarla katkı yapacak...O yüzden 3 numaranın Gerald Fitch tarzı birisi olmasını beklemeyelim...Bu çok iyi bişey ayrıca...Çünkü bir Efes bir Ülker gibi olmak istiyorsak onlarla başabaş mücadele etmek istiyorsak zaten böyle olmalı...
 
keşke öle olsa ama yerlilerimizden cemal , murat ,fatih,biraz tufan skor bakımından kısır oyuncular mutlak fitch tarzı skorer şart oldu başka yolu yok :roll:
şöle 18-19 sayı ortalama tutturabilcek bi oyuncu fena olmaz :)
 
ölede olunca iyi bir savunmacı karşısında kitleniyolar büyük maçları kaldırmak zor oluyor geçen sene ilk üçe karşı bir galibiyetimiz yok fitch'e bir savunmacı olayı cözüyolardı bu sistem dah iyi tabi geleck 3 numarayı görmekte lazım.
 
http://www.orlandino.it/public/basket/n ... ewsID=4157
Bu site de dünkü oynanan maçın istatistikleri verilmiş oyuncular soy adlarından tanınıyor blunnt adlı oyuncunun kim oldugun anlayamadım cemal-fatih-altay-ismet degil cüneyt te sakat oldugu için oynamadı blunnt isimli oyunculara baktım blunnt isimli oyuncu bulamadım ama jahsha bluntt ismli bir oyuncu var geçen yıl fransa nın le havre takımında oynamış 1.98 cm boyunda bu oyuncuyu denemeye almış olabiliriz
 
Re:

Kenan Inan' Alıntı:
http://www.orlandino.it/public/basket/n ... ewsID=4157
Bu site de dünkü oynanan maçın istatistikleri verilmiş oyuncular soy adlarından tanınıyor blunnt adlı oyuncunun kim oldugun anlayamadım cemal-fatih-altay-ismet degil cüneyt te sakat oldugu için oynamadı blunnt isimli oyunculara baktım blunnt isimli oyuncu bulamadım ama jahsha bluntt ismli bir oyuncu var geçen yıl fransa nın le havre takımında oynamış 1.98 cm boyunda bu oyuncuyu denemeye almış olabiliriz
Geçen yıl mezun olmuş sanırsam.Ncaa de 15 sayı ortalaması ile oynamış.

Eğer böyle birşey var ise bu iki şıkkı ifade ediyor demektir.

1-5. yabancı hakkımızı kullanacaz o da bu oyuncu olacak. ( yüksek ihtimal )

2-Adam bulamadık bütçemiz bitti deniyerek ucuz adam arıyor hoca ( düşük ihtimal )
 
bizim istediğimiz tipte oyuncu ise neden olmasın . bu adam NCAA de 15 sayı ortalamasıyla oynamıs. bir süre orlando ya katılmıs . gezmis ve basketbolun yoğun olduğu yerlerde tecrube kazanmıs bir oyuncu .

istediğimiz tipte oyunculara kapımız herzaman acık
 
Deneme oyuncusu mu ?

Bunuda nereden çıkardınız?

Öyle bir durum olsa mutlaka haberimiz olurdu resmi sitede duyulurdu yada haber sitelerinde bilgilendirme olurdu.

Bir isim olarak araştırma yapıp buralara yazmak ne kadar doğru tartışılır!!!
 
bakalım bende baktım guard forvet olarak geçiyor ama bilmiyorum nasıl vede omu bizim sitede skor daılımını vermedi acaba?
 
Oyuncu denemeye kaldıysak geçen seneyi bile arayabiliriz. hazırlık maçlarını seyretme imkanımız olmadı. hatta sayı hariç istatistiklere bile bakamıyoruz. Hatta (bluntt örneğinde olduğu gibi) sayı atan oyuncunun varlığından bile habersisiz. Böyle bir oyuncu var mı? yoksa bizim gençlerden birnini soyadınını sırpça yazılışı mı? Bu kadar bilgisizlik ortamında takıma ilişkin hazırlık maçlarından hareketle yorum yapmak ne kadar doğrudur derseniz bilemem ama bir iki noktayı belirtmek istiyorum. Takımın skorer bir oyuncuya (kısa forvet) ihtiyacı olduğunu söylemek mümkün. Ancak skorer deyince aklımıza maalesef malik ve fitch gibi oyuncular geliyor. Skorer oyuncuların illaki bencil, her topu kullanan oyuncular olması şart değil. Langdon gibi, hansen gibi paylaşımcı, oyun disiplinine sahip hem skor yükünü üstlenen hem de takımda huzursuzluğa yol açmayacak oyuncular bulmamız mümkün. Ancak bu noktada ikinci bir sorun olduğunu düşünüyorum. günümüzün basketbolunda drive ve delicilik çok önemli. İspanya'da calderon navarro bu işi iyi yapıyor. Litvanya'da kaukenas bu işi yapıyor. arada siskauskas. Biz de delici oyuncu yok gibi. Hem skorer hem de delici oyuncuyu bir arada bulmamızın kolay olmadığını farkındayım hele bir de kısa forvet olarak bu tip oyuncu bulmak daha da zor. o zaman Timur Bey'in de altını çizdiği üzere bence de 5 yabancı oyuncu seçmeliyiz.
 
Re:

Ahmet Arif' Alıntı:
Günümüzün basketbolunda drive ve delicilik çok önemli. İspanya'da calderon navarro bu işi iyi yapıyor. Litvanya'da kaukenas bu işi yapıyor. arada siskauskas. Biz de delici oyuncu yok gibi. Hem skorer hem de delici oyuncuyu bir arada bulmamızın kolay olmadığını farkındayım hele bir de kısa forvet olarak bu tip oyuncu bulmak daha da zor. o zaman Timur Bey'in de altını çizdiği üzere bence de 5 yabancı oyuncu seçmeliyiz.


Aslında sen de belirtmissin bu tarz oyuncuların bulunmasının zorlugunu ama tekrar uzerinden geceyim istedim.

NBA' i bir kenara koyarsak; ki orada bile çok çok fazla oldukları söylenemez, Avrupa' da bu tip oyuncular çok çok az. Litvanya' da sakatlıgı nedeniyle forma bulamayan (ki aslında asıl işi şut atmak olsa da) Arvydas MACIJAUSKAS, Rimantas KAUKENAS; Hırvatistan' da Zoran PLANINIC, Roko Leni UKIC; Sırbistan' da her ne kadar bu sene kadroda bulunmasa da TAU' lu Igor RAKOCEVIC; Ispanya' da Juan Carlos NAVARRO; Yunanistan' da Theo PAPALOUKAS; Italya' da Marco BELINELLI; Cek Cumhuriyeti' nde Jiri WELSCH gibi isimlere ilaveten daha kac kisi sayabiliriz ki ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst