G
Guest
Misafir
Toronto Luke Jackson'ı serbest bırakmış.Geçen sene Murat hoca onu istemişti acaba diyorum ?...
Ozgur Eraslan' Alıntı:bence avery transferi bir fiyasko oldu ilk geldiğinde anlamıştım bunda iş olmadığını çok kalın bir oyuncu posizyonu için ama inşallah yanılırım ve avery lig maçlarında kendini düzeltir yoksa böyle giderse mitchell'i arayacağız gibi ben şahsen takıma el amin'i getirmelerini çok isterdim nur germen,ahmet dedehayır'lı her röportajlarında diyorlarya transferimiz ses getirecek diye o zaman ses getirirdi işte bu transfer...
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Ozgur Eraslan":617d2]bence avery transferi bir fiyasko oldu ilk geldiğinde anlamıştım bunda iş olmadığını çok kalın bir oyuncu posizyonu için ama inşallah yanılırım ve avery lig maçlarında kendini düzeltir yoksa böyle giderse mitchell'i arayacağız gibi ben şahsen takıma el amin'i getirmelerini çok isterdim nur germen,ahmet dedehayır'lı her röportajlarında diyorlarya transferimiz ses getirecek diye o zaman ses getirirdi işte bu transfer...
Ozgur Eraslan' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı":ee980][quote="Ozgur Eraslan":ee980]bence avery transferi bir fiyasko oldu ilk geldiğinde anlamıştım bunda iş olmadığını çok kalın bir oyuncu posizyonu için ama inşallah yanılırım ve avery lig maçlarında kendini düzeltir yoksa böyle giderse mitchell'i arayacağız gibi ben şahsen takıma el amin'i getirmelerini çok isterdim nur germen,ahmet dedehayır'lı her röportajlarında diyorlarya transferimiz ses getirecek diye o zaman ses getirirdi işte bu transfer...
Ozgur Eraslan' Alıntı:bence avery transferi bir fiyasko oldu ilk geldiğinde anlamıştım bunda iş olmadığını çok kalın bir oyuncu posizyonu için ama inşallah yanılırım ve avery lig maçlarında kendini düzeltir yoksa böyle giderse mitchell'i arayacağız gibi ben şahsen takıma el amin'i getirmelerini çok isterdim nur germen,ahmet dedehayır'lı her röportajlarında diyorlarya transferimiz ses getirecek diye o zaman ses getirirdi işte bu transfer...
Oğuz Uzun' Alıntı:avery kalın bi quard atletik değil el amin solomon dalmau qibi yüksek şut yüzdesi de yok...
Gökce Başaran' Alıntı:Sen sorarsın da cevap vermem mi Burak
$798,328
[/quote:11a3b]Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Ozgur Eraslan":11a3b]bence avery transferi bir fiyasko oldu ilk geldiğinde anlamıştım bunda iş olmadığını çok kalın bir oyuncu posizyonu için ama inşallah yanılırım ve avery lig maçlarında kendini düzeltir yoksa böyle giderse mitchell'i arayacağız gibi ben şahsen takıma el amin'i getirmelerini çok isterdim nur germen,ahmet dedehayır'lı her röportajlarında diyorlarya transferimiz ses getirecek diye o zaman ses getirirdi işte bu transfer...
berkancatal' Alıntı:http://www.tblforum.com/index.php?optio ... 6&Itemid=1
jeff yeni takımında mutsuzmuş alalım onu greeni 3 numara da oynatalım[/quot
sence bize lazım olan jeff mi??
hüseyin-fatih-cemal
gaines-brian green
zaten 5 kiş var orda,ayrıca bütce olayıda var,ona vereceğimiz para yerine daha kaliteli bir 3 ya da 2 numara alınabilir,jeff sempatikti ama profosyenel bakmak lazım,bence cok gereksiz..
Ahmed Salih' Alıntı:Luke Jackson ismini ortaya atan arkadaşımızın Toronto Raptors ile olan kontratından haberi yok sanıyorum... Belki Jason Kapono'yu aldıktan sonra Luke Jackson'u serbest bırakabilirler, ama bu hayli düşük bir ihtimal... Lütfen oyuncu ismi paylaşırken free-agent mi, kaç para alıyor, hangi mevkiide oynuyor gibi doneleri göz önüne alalım ki boş beklentiler içine girilmemiş olsun...
Ahmet Dedehayır, ses getirecek çok kariyerli oyuncu ya da oyuncular getireceğiz gibi bir açıklama yapmıştı. İnşaallah ne kendilerini, ne de bizi mahçup etmezler ve vaadettikleri gibi kaliteli-kariyerli bir 3 numara alırlar...
Şimdiye kadar yapılan transferlerden şahsen çok memnunum, ama bu takıma lider vasıflı, kazanmak için oynayan ve kazanmasını bilen bir 3 numara lazım.
Bekleyip, göreceğiz...
Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Ahmed Salih":b727e]Luke Jackson ismini ortaya atan arkadaşımızın Toronto Raptors ile olan kontratından haberi yok sanıyorum... Belki Jason Kapono'yu aldıktan sonra Luke Jackson'u serbest bırakabilirler, ama bu hayli düşük bir ihtimal... Lütfen oyuncu ismi paylaşırken free-agent mi, kaç para alıyor, hangi mevkiide oynuyor gibi doneleri göz önüne alalım ki boş beklentiler içine girilmemiş olsun...
Ahmet Dedehayır, ses getirecek çok kariyerli oyuncu ya da oyuncular getireceğiz gibi bir açıklama yapmıştı. İnşaallah ne kendilerini, ne de bizi mahçup etmezler ve vaadettikleri gibi kaliteli-kariyerli bir 3 numara alırlar...
Şimdiye kadar yapılan transferlerden şahsen çok memnunum, ama bu takıma lider vasıflı, kazanmak için oynayan ve kazanmasını bilen bir 3 numara lazım.
Bekleyip, göreceğiz...