2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Burak Barut' Alıntı:
Ademola Okulaja (202-F-75) of Alicante Costablanca (past season) 3 numara için düşünülmesi gereken isimlerin başında geldiğine inanıyorum ;)

Ee Okulaja denir de Arda abinin fikri sorulmaz mı :) Arda sence bu sene ki Gs kadrosu Okulaja'yı bünyemize katacak zenginlikte mi ?
Okulaja yaşlandı.Ayrıca onu almaya paramız yetmez.Rusyadan adam getirtmek kolay iş değil.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Burak Barut' Alıntı:
Ademola Okulaja (202-F-75) of Alicante Costablanca (past season) 3 numara için düşünülmesi gereken isimlerin başında geldiğine inanıyorum ;)

Ee Okulaja denir de Arda abinin fikri sorulmaz mı :) Arda sence bu sene ki Gs kadrosu Okulaja'yı bünyemize katacak zenginlikte mi ?


Ahh ahh yıllardır icimde uhte kalan bir oyuncu Ademola OKULAJA. Keske diyorum sadece ..

TBL de de ULEB de de kesinlikle iş yapar; yaslandı diyenlere katılamayacagım. 1975 dogumlu bir oyuncuya yaslandı diyorsak; Haluk YILDIRIM, Mirsad TURKCAN, Ibrahim KUTLUAY gibi isimlere buyuk haksızlık etmis oluruz. Gecen sezon Euroleague MVP si olan Theo PAPALOUKAS 1977 dogumlu ;)
 
Kadroumuza yeni kattıgımız William AVERY transferinden benim de kısa sure once haberim oldu; kariyeri kotu sayılmaz ve tecrubesi de yadsınamaz bir isim gibi duruyor ama Galatasaray' ın kadro yapısı itibariyle ihtiyacı olan bir oyuncu mu , işte bu tartısmaya acıktır.

Isteyen begenir isteyen begenmez ama klup opsiyonunu kullanıp Darrell MITCHELL' i kadroda tutmustur. Bu oyuncuya ilaveten tecrübeli Cuneyt ERDEN transferi de yapılmıstır. Simdi ise 1-2 oynayabilen William AVERY alınmıs durumda. Yeni transfer Cuneyt ERDEN' de 1-2 oynayabilme kapasitesine sahip; ve tabi akibeti henuz belli olmasa da Alman Milli Mithat DEMIREL' de henuz kadro dısında kalmıs gorunmuyor.

Bu ne perhis, bu ne lahana tursusu. Madem Mitchell' i kadroda tutuyorsun; ne diye hemen hemen aynı ozellikler ama kendisinden daha tecrubeli bir yabancı daha alıyorsun ki ... Su anki kadro yapısıyla 3-4 ve 5 numaralara yapılacak iyi yabancı takviyeleri ile takım gayet ust seviyelere yukselebilecekken, guard mevkiisini kalabalıklastırmak pek mantıklı gelmedi bana. Derdimiz guard pozisyonunu yedeklemekse alırsın Dacka' dan Senturk kardeslerden birini, önüne bakarsın ...

Yine de camiaya hayırlı olsun ...
 
nur germen demiski bütçemiz gecen seneyee oranla 1 kat artti yani bütçemiz gecen sene ne ise simdi 2 kati biz 6.5 milyon usd olarak biliyoruz ama nur germen ayni zamanda efes tt ülkerin bütçeleri bizim bütçemizin 3 kati demis ben bu ülkede hiç bir takimin basketbol takiminin bütçesinin 20 milyon usd olduguna inanmiorum. ya bizim bütçe 6.5 milyon usd diil ya da tt efes ülkerin bütçesi bizimkinin 3 kati diil bana kalirsa efes tt ülkerin bütçesi 10 milyon usd civaridir daha fazla olmasina pek olanak vermiyorum
 
Arkadaşlar şunu iyi anlıyalım.Bizim bütçemiz 6.5 milyon dolar.Ama ütçemiz... Transfer bütçemiz daha farklı anlayacağınız.Sonuçta elemanların parası v.s transfer haricinde bisürü farklı şeylere para gittiğine eminim.

Mesela geçen sene 2 milyon dolar transfer bütçemiz varsa bu yıl 4 milyon transfer bütçemiz var demektir.

Tabi diğer takımların 3 katı bütçeleri derken biraz laife yapmış Nur hoca. :)

Ayrıca Arda abiye de birşey sölemek isterim.

Ben Okulaja'nın gelmesini isterim.Yaşlı derken "böyle adamlar genelde kim daha çok para veriyorsa oraya gider" anlamında söyledim. :)
 
bence simdiden fülkerle olablicek 1 eslesmede kaybetcez sahada degil masada gibi anlam cıkıyo bundan !!! eyüp abinin lafi güzeldi son fener macında pankart olarak düsünülen bence eyüp abi sen 1 daha pankart olarak yapmayı düsün :D gidisat onu gosteriyo yapılan acıklamalar komik
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Burak Barut":8a0d3]Ademola Okulaja (202-F-75) of Alicante Costablanca (past season) 3 numara için düşünülmesi gereken isimlerin başında geldiğine inanıyorum ;)

Ee Okulaja denir de Arda abinin fikri sorulmaz mı :) Arda sence bu sene ki Gs kadrosu Okulaja'yı bünyemize katacak zenginlikte mi ?


Ahh ahh yıllardır icimde uhte kalan bir oyuncu Ademola OKULAJA. Keske diyorum sadece ..

TBL de de ULEB de de kesinlikle iş yapar; yaslandı diyenlere katılamayacagım. 1975 dogumlu bir oyuncuya yaslandı diyorsak; Haluk YILDIRIM, Mirsad TURKCAN, Ibrahim KUTLUAY gibi isimlere buyuk haksızlık etmis oluruz. Gecen sezon Euroleague MVP si olan Theo PAPALOUKAS 1977 dogumlu ;)[/quote:8a0d3]


Katılmakla birlikte hedefi final olan bir takımın artık bazı şeylerde lüks yapması gerekir.Okulaja'nın bu takıma katkısı full olacağı düşünülünce Arda Abiyi kırmamak gerekir :)
Dünya Gözüyle artık Okulaja'yı Gs forması altında görmeli ;) :)
 
Re:

Volkan Ozger' Alıntı:
bence simdiden fülkerle olablicek 1 eslesmede kaybetcez sahada degil masada gibi anlam cıkıyo bundan !!! eyüp abinin lafi güzeldi son fener macında pankart olarak düsünülen bence eyüp abi sen 1 daha pankart olarak yapmayı düsün :D gidisat onu gosteriyo yapılan acıklamalar komik
volkan selam.
iyide daha henüz her şey belli değil ve ayrıca iyi bir ekip ve takım olmayı başarabilirsek ülker'ide geçeriz.
Daha sezon başlamadan umutsuzluk ve agresiflik yapmamalıyız ama her gün binlerce kez DUA ETMELİYİZ CANAYDIN VE YANDAŞLARINDAN KURTULMAK İÇİN!!!
Ben Galatasaray yöneticisi olsaydım bu şartlarla ülker cafe crown'la kesinlikle devam etmezdim.
ama bunu bizim yöneticilerimize anlatamadık Türkiye'nin en büyük markasını yönetemiyorlar ve febe'nin gerisnde bırakıyorlar.
En güzel örneği yurt dışındaki hazırlık maçlarında görüldü BİZ 10.000-20.000 arası seyirciye oynarken, febe 300-500 kişiye oynadı yurt dışında bu kadar taraftarı olan vede tanınan bir klüp bu gün EUROLEAGUE'DE olmalıydı.
dün akşam r.carlos 5.000 kişiye oynadı istanbul'un merkezinde.
birde bugün bakalım dağ başında LİNCOLN kaç kişiye oynayacak.
Neyse yine sinirlendim bir gün canaydın gider her şey eskiye döner bizde Futbol'da Basket'te vb...tüm branşlarda tozumuzu yuttururuz paranın çocuklarına.
 
eyüb abi bende aynı dedigine katılıyorum bun sene utah nasıl fina oynadıysan golden satete nasıl dallası gectıyse bizimde final oynayıp kazanma sansımız var ama nur german rakiplerimizn bütcesini bu işe katıyo bence yanlıs sen takımını kur iyi 1 takım yarat eger takımın iyi mücadele edip basımızı egilmeden salonda cıkartıyosa ztn kimse laf etmez ama ilk takımını olustur sonra baskalarının bütcesi ne yorum yap
 
Galatasaray'a yeni ABD'li
BEKO Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown, Gerald Fitch'in takımdan ayrılmasından sonra boşalan oyun kurucu pozisyonuna, geçen sezon Alba Berlin'de forma giyen ABD'li William Avery'yi transfer etti.







NTVSPOR
Güncelleme: 11:00 TSİ 29 Temmuz 2007 Pazar



Bu sene Türkiye'yi ULEB Cup'ta temsil edecek olan Galatasaray Cafe Crown, ilk yabancı oyuncu transferini yaptı.



Gerald Fitch'in takımdan ayrılmasınının ardından oyun kurucu pozisyonu için Alba Berlin'de forma giyen NBA patentli William Avery ile anlaştı.



1999 NBA Draftı'nda 14. sıradan Minnesota tarafından seçilen ve 3 sezon bu takımın formasını giyen ABD'li oyuncu, daha sonra Avrupa'nın Strasbourg, Hapeol Jeruselam, Azovmash ve Panionios takımlarında mücadele etti.



28 yaşında ve 1.88 boyundaki oyuncu, geçen sezon Alba Berlin formasıyla mücadele ettiği ULEB Cup'ta, 15 sayı ? 5 ribaunt ? 3.6 asistlik ortalama yakalamıştı. Almanya Ligi'nde ise geçen sezon 32 maçta ortalama 26 dakika süre alırken 10.8 sayı - 3 ribaunt ? 3.7 asistlik performans se
 
nur german bütüm yabancılarımızı yolladık diyo ?
bi arkadaşımız da mitchell takımda kaldığını yazdı az önce
olayın gerçek yüzü nedir acaba ?
 
Uzunu Fatih Solak olan bir takımın Uleb ya da Tbbl liğinde başarılı olması biraz zor gözüküyor. Bu takımın ciddi anlamda basketbolu bilen bir Uzun'a ihtiyacı var.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Transfer dönemi başladığından beri neti ilk açtığımda bir haber olup olmadığına bakıyordum. Hep sonuç hüsran oluyordu. Bugün bu haberi görünce ve aldığımız oyuncunun W.Avery olduğunu öğrenince sevindim. Gerçekten iyi bir guard aldık. Guard pozisyonumuzdaki eksikliği giderdiğimizi düşünüyorum. Bence 2 numaraya transfere gerek yok. Tufan ve Murat yeterli olacaktır. 3 numaraya atletik ve şutu olan bir oyuncu lazım. 4 numaraya ise boyalı alanda etkili orta mesafe şutu olan bir oyuncu alınmalı. Yedek yabancı konusunda ise 4-5 oynayan bir oyuncu mantıklı duruyor. Umarım bu transferin ardı gelir. Konuşulan Jeff, Smith ve Stevenson gerçekten bizi ileriye götürecek oyuncular. Ama tabi içlerinde en çok Charles Smith bize katkı sağlar hem skor hem savunma açısından...
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Umarım geçen seneki Fener maçına dönmez. Gerçkten çok güçlü bir takım. İyi tranferler yapabilirsek onlarla mücadele edebiliriz...
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

doğan bayan takımımızın topicinde başarı 4 yabancı kadar uzak dedi kesinlikle katılıyorum ve ekliyorum erkek takımdada başarı 4 yabancı kadar uzak.neden_
bakıyoruz
1 numara:cüneyt erden 2 sezondur avrupa liginde çok iyi süreler alıp çok iyi işler yapıyor oraların tozunu yutan bir isim bize inanılmaz fayda sağlıyacak.başka bir isim mithat demirel:nowitzki ver arkadaşları diyince aklımıza ilk o geliyor alman milli takımının önemli isimlerinden birisi geçen sezon tolga ile beraber en çok eleştirilen isimlerin başında geliyordu ama nasıl bir play-off çkardı hepimiz gördük ve benim güvenimi kazandı yetenek yarışmasında kazandığı ünvanda cabası....yeni yabancımızın kariyeri belli.adam 14.sıradan draft edilmiş 3 sene nba de tutunmuş sonra inmiş avrupaya ve çok iyi ortalalamar tutturmuş şuana kadar yapılan yorumlardada herkes tam destek verdi

2 numaraya bakıyorum tufan:geçen sene flaş patlamayı gerçekleştiren adamdır benim için.genelde rakibin en iyi hucum silahını hep iyi kitledi geraldın oyunda olmadığı sıralarda graves le sayı yükünü paylaştı ve en önemlisi böyle bir form tutturduğu sırada bırakıp arda ve muratcan gibi büyük takımların yolunu tutmayıp galatasarayda bizle beraber kaldı.murat:görev verilen her dk tam anlamıyla 10 üstünden 11 le gürev yapabilen bi adam tek eksik savunma geçen sene kimse ondaki gelişimi görmedi ama murat şuan oyun kuruculuk görevini çok iyi yapabilir murata güvenmeyenlere geçen sene yarı finaldeki fener maçını hatırlatırım

3 ve 4 numarada sorunumuz var bana göre 3 yabancı hakkını buraya kullanmalıyız erdem yüreiğiyle oynar filan ama o iş avrupada biyere kadar artısı var beşiktaşla başarısız bir avrupa sezonu geçirmesi ve nelerin doğru yapılacağını artık oda iyi biliyodur..
4 numaralın biride uzun ve 5 numara oynayan cinsten olmalı fatih ve cemale destk olmak için...fatihin ne yapacağı belli olmaz bi maç 12 sayı 5 ribaunda diğer maç 0 sayı 0 ribaund 3 dk 5 faul gibi bir istatistikle sağlıyabir yani tam bir saatli, bomba
cemal oyunda olduğu süre içinde hep savunmaya dirence verdi ve bu sene 1 lig düzeyinde ilk kez bu kadar fazla süre aldı bu sene daha hazır olacak birde pota altındaki basi atışları artık direk içine vurmalı daha güçlü bir cemal gerekiyor bu sene

içimde bişeyler var ve bu şeyler başarının çokda uzak olmadığını gösteriyor
transferler için biraz daha sabır
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Arkadaşlar 5 numara'yı Fatih Solak'a teslim etmez murat hoca.5numaraya kalıplı sırtı dönük şut atabilen,ribauntçu,savunma özelliği iyi olan vs.donanımlı bir pivot gerekiyor.
Ratko Varda:Hayran kaldığım bir pivottu.Bu kadar Şutör bir pivot azdır.Avery gibi iyi bir guardımızda varken bizde her maç 15-20 sayı bulacağına inandığım bir pivot.Bu oyuncu mutlaka düşünülmeli.Problemli bir oyuncu olabilir ama graves içinde aynı şeyler söylenmişti geldiğinde ama graves düşünüldüğü gibi çıkmamıştı.Bu transfer idda ediyorum takımımızı şampiyonlukta ve ulebte çok iddalı bir konuma getirecektir.
Kerem Gönlüm:Efes Pilsen'de geçen yıl forma şansı bulamadı onun gibi ribauntçu oyuncu azdır.Bu konuda fbülkerdeki mirsad'a rakip bir oyuncu.Bu oyuncuyu transfer edebilirsek yabancı kontejanından'da kazanmış oluruz.Hem cemal'den hem'de fatih'ten daha skorer.
Pervis Pasco:2004-2005 sezonunda erdemirde oynamıştı.smaçlarıyla pota altını karıştıran bir oyuncuydu.fakat erdemir'den deyim yerindeyse kaçmıştı.Sanırım parasını alamamıştı.Bize gelirse smaçlarıyla trübünleri çoşturur.Slaughter'ı alamadık pasco'yu düşünebiliri.
Hüseyin Beşok:Galatasaray'a gelirse yeniden milli takıma seçileceğini düşündüğüm oyuncudur kendisi.Türkiye liginde pota altında çok işler yapar.Ayrıca direk Takım Kaptanıda olabilir.5 numarada hem fatih.solak hem hüseyin beşok ikiz kuleler bizi şampiyonluğa yaklaştırır.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Arkadaşlar 5 numara'yı Fatih Solak'a teslim etmez murat hoca.5numaraya kalıplı sırtı dönük şut atabilen,ribauntçu,savunma özelliği iyi olan vs.donanımlı bir pivot gerekiyor.
Ratko Varda:Hayran kaldığım bir pivottu.Bu kadar Şutör bir pivot azdır.Avery gibi iyi bir guardımızda varken bizde her maç 15-20 sayı bulacağına inandığım bir pivot.Bu oyuncu mutlaka düşünülmeli.Problemli bir oyuncu olabilir ama graves içinde aynı şeyler söylenmişti geldiğinde ama graves düşünüldüğü gibi çıkmamıştı.Bu transfer idda ediyorum takımımızı şampiyonlukta ve ulebte çok iddalı bir konuma getirecektir.
Kerem Gönlüm:Efes Pilsen'de geçen yıl forma şansı bulamadı onun gibi ribauntçu oyuncu azdır.Bu konuda fbülkerdeki mirsad'a rakip bir oyuncu.Bu oyuncuyu transfer edebilirsek yabancı kontejanından'da kazanmış oluruz.Hem cemal'den hem'de fatih'ten daha skorer.
Pervis Pasco:2004-2005 sezonunda erdemirde oynamıştı.smaçlarıyla pota altını karıştıran bir oyuncuydu.fakat erdemir'den deyim yerindeyse kaçmıştı.Sanırım parasını alamamıştı.Bize gelirse smaçlarıyla trübünleri çoşturur.Slaughter'ı alamadık pasco'yu düşünebiliri.
Hüseyin Beşok:Galatasaray'a gelirse yeniden milli takıma seçileceğini düşündüğüm oyuncudur kendisi.Türkiye liginde pota altında çok işler yapar.Ayrıca direk Takım Kaptanıda olabilir.5 numarada hem fatih.solak hem hüseyin beşok ikiz kuleler bizi şampiyonluğa yaklaştırır.
Varda ve Hüseyin haric diğer 2 si 4 numara.Bu 4 ismi de alma ihtimalimiz yok.Özellikle Varda ve Kerem'i.Keşke olsa ama bizden önce Avrupa'nın elit takımları bu adamları iister.Zor...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst