Bende aynı fikirdeyim. Zaten bilet parasının telekoma ne gibi kazancı olacak ki!!Murat İnal' Alıntı:Hüseyin 1 ytl olduktan sonra salonun 3 katı insan bilet alsa bile hiç bir işe yaramaz o para.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bende aynı fikirdeyim. Zaten bilet parasının telekoma ne gibi kazancı olacak ki!!Murat İnal' Alıntı:Hüseyin 1 ytl olduktan sonra salonun 3 katı insan bilet alsa bile hiç bir işe yaramaz o para.
Telekom bence salonun dolmasını 4.500 tyl ye tercih eder!!!Hüseyin Karaçil' Alıntı:4.500 ytl ediyo.
Telekom da ankaragücü ne sponsor olsun sen gör salon nasıl doluyormuş?Hüseyin Karaçil' Alıntı:ben zaten "bedavaya girmesin 1 ytl ye girsin"de demiyorum.ne fark ederki.zaten telekom seyircisi olsa ne olur olmasa ne olur.ama karşıyaka gibi ateşli taraftarı olan bi takımın taraftarlarına bilet 5-10 ytl desen onlar yine hınca hınç doldurur o salonu.hatta geçen sezonki izmir deki ksk-gs maçında spiker salondaki seyirciden daha fazlası dışarda kaldı deöişti.
Emre Evren İçöz' Alıntı:kimse kusura bakmasın ama gecenin 9 unda kimse dağbaşına gidemez bende dahil öğrenciyiz yane sonuçta eve bağımlıyız . ama tabi adam gibi şehir içinde ahmet cömert, abdi ipekçi gibi biyerde olsa bende gelirdim ve böyle düşünen birçok kişi gelirdi die düşünüyorum bu yüzden bu yıl taraftar ii yönetim kötüydü sorun salon seçiminde!!
Fırat Aydın' Alıntı:[quote="Emre Evren İçöz":3889nype]kimse kusura bakmasın ama gecenin 9 unda kimse dağbaşına gidemez bende dahil öğrenciyiz yane sonuçta eve bağımlıyız . ama tabi adam gibi şehir içinde ahmet cömert, abdi ipekçi gibi biyerde olsa bende gelirdim ve böyle düşünen birçok kişi gelirdi die düşünüyorum bu yüzden bu yıl taraftar ii yönetim kötüydü sorun salon seçiminde!!
Emre Evren İçöz' Alıntı:aykan şahenk le abdi ipekçinin yakılığını değil konumunu bulunduğu yer tartışılır bizim için. ayhan şahenk nerde dağ başı orman içinde otobüz geçmez geçsede taraftar almaz(çoğu tabe) abdi ipekçiye baktımızda ise gayet işlek biyer olmakla birlikte şehrin dışında biyer değil bunu anlatmaya çalışıyoruz. yoksa salon aslantepede olsun onada gideriz neden yakın diyemi HAYIR!! çünkü oda yakın değil hem bizim olduu için hemde dağ başı yer olmadığı için anlatabilmişimdir umarım
O surların oralarda hala neler kesilir biliriz. Akşam 22.00dan sonra bir tane Mecidiyeköy yahut Taksim otobüsü gelmesi için ne kadar dua ettiğimizi kendimiz biliriz. Ben görecem bu yıl Uleb maçlarını...Murat İnal' Alıntı:İpekçi mi işlek ?
Bazen okuduklarıma cidden inanmaya çalışıyorum.
Şu an neyse arabamız var yaşımız varda ben orada 15 yaşında yollarda gece tek başıma kaldığımı bilirim Efes maçları sırasında.
Kaan Can Garip' Alıntı:Abdi İpekçi'nin de işlek bir yer de olmadığını öğrenmiş bulunduk. heralde biz başka memlekette yaşıyoruz.