2007-2008 yılının en iyi taraftarı

Bu sezonun en iyi taraftarı


  • Kullanılan toplam oy
    55
Can Bulubay' Alıntı:
[quote="Kaan Can Garip":2xetb0tu]Abdi İpekçi'nin de işlek bir yer de olmadığını öğrenmiş bulunduk. heralde biz başka memlekette yaşıyoruz.

bu tür yorumları okudukça şüphe etmiyor değilim...
insanlar azıcık objektif olsa hiçbir sorun çıkmayacak...
ipekçi benim evime yarım saatse şahenk 1buçuk saat...
ama muhakkak şahenk olmalı diyorum...
ulaşımdı,muhit farkıydı vsvs herşey konuşuldu zaten bunları saymama gerek yok...
ha insanlar elbette ipekçi vs diyebilir,ancak iş olaya at gözlüğüyle bakıp hiçbir karşıt fikre saygı göstermemek noktasına geliyorsa durunuz...
ya da boşverin devam ediniz...(kimse kişisel almasın,genel konuştum)[/quote:2xetb0tu]
anlayamadım bunun saygısızlık neresinde ? ne tatlı'ya, ne sütlü'ye karışmışsın ama saydırmışsın.. bana göre senin yaptığın saygısızlık, fikrime saygı duymamışsın.
 
bana göre değil,nolacak şimdi :)
şahenk diyenler yazmasın,ipekçi diyenler yazsın başlığa...
bu mudur istediğiniz...?
hatta 398439893. defa anket falan da açılsın,ipekçi demeyenler şaka yollu taciz edilsin falan...
sonra ben saygısızlık yapmış olayım :)
hatta bir daha yapayım gayrı...

Abdi İpekçi'ye geçmek Galatasaray için büyük bir hatadır NOKTA

saygısızlık fışkırıyor yahu...

ama Galatasaray'ımın selametini istiyorsam,eve saygısızım,saygısız vsvs
 
benim mesajıma alıntı yapan sen, altına söyüp sayan sen, saygısızlık eden ben iyiymiş valla.. baştan okusaydın görürdün, ben merkezi dediğim için benimle alay edenler oldu, ona istinaden yazdım ama anlamak için okumak lazım Can kardeşim... neyse kal sağlıcakla...
 
Arkadaşlar konu almış başını gitmiş ama madem gitmiş bir iki şey söyliyeyim ben de. Abdi İpekçi salonu merkezdedir, değildir, fazla büyüktür hepsi tartışılır. Ama doğru olan birşey varsa Galatasaray basketbol takımı bu sezon Abdi İpekçi salonunda yönetimin yaptığı büyük bir hatadan dolayı oynayacaktır. Yönetim, henüz Ali Sami Yen kombine satışları başlamadan önce numaralıdan kombine alacak olan herkese bedava basket kombinesi sözü vermiştir.

bu da basketten anlayan anlamayan, izleyen izlemeyen 5000 kişinin her maça bedava bileti olduğu anlamına gelir. artık abdi ipekçi'deki derbilerde veya play-off maçlarında ne olur bilemeyiz. o kişiler işallah basket seyircisidir, eğer değillerse abdi ipekçi salonunun kapasitesi bir anda 5000'e düşmüş demektir.
 

Üst