2008-2009 Hazırlık dönemi!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Kerem SEÇER' Alıntı:
Khimki'ye 106-91 yenilmişiz. Malesef yine istatistikler gelmedi.
sen dün de istatistik tutmamışlar dedin Ahmed Salih sonradan topice girmiş gayette güzel bir çalışmaydı resimlerle falan...
Ahmed Bey maçı Slovenya da mı takip ediyor nasıl istatistik yok denirken dün topice istatistikler girildi
 
Can Akan' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":2ralwaiv]Khimki'ye 106-91 yenilmişiz. Malesef yine istatistikler gelmedi.
sen dün de istatistik tutmamışlar dedin Ahmed Salih sonradan topice girmiş gayette güzel bir çalışmaydı resimlerle falan...
Ahmed Bey maçı Slovenya da mı takip ediyor nasıl istatistik yok denirken dün topice istatistikler girildi[/quote:2ralwaiv]

Can istatistik tutmayan bizim teknik ekip. Ahmed Abi yabancı sitelerden almış. Ben teknik ekipten aldım dün de bugün de. Yabancı sitelerde bu maçla da ilgili istatistikler olabilir.
 
Tamam 106 sayı yenilmez dogrudurda uzatma olabılır vede gecen sene sıkıntımız olan sayı atma sıkıntımızı bu sene üzerimizden atmısız savunmada birazdaha iyi oturunca daha iyi sonuclar alınıcaktır gecen seneki gibi senenin ortasında havlu atmayalımda görünen köy kılavuz istemez gecen sene sezon ortasında sakatlıkdır formsuzlukdur havlu atmıstık kendimizi kandırıyoduk ben sene ortasında gelen liderlik istemıyorum sezonun son macında kupa kaldırmıs takım istıyorum oyüzden

Sabır kurtulusun anahtarıdır bu takımda ısık var gözüküyo 1 numara yeterlıdır degıldır tartısırız oda ayrı bir konu ama ilk önce resmi 3 4 mac oynalım sonra yorumlayalım

Nasıl sampiyon takımın üstüne 3 yıldız getirilmis takımı rezilce oynatıyosa skibbe go home dıyosak ısıgı olmayan bir takımız futbolda insallah baskette böle olmazda bizde böle avunuruz.
 
Bu yenilgiler gececek yeterki inanıp sabredelim . Bakın Lincoln konusundada sabrettik simdi ödüllerini alıyoruz . Buradada aynısı olacak yeterki sabredelim .

''YENSEKTE YENİLSEKTE HOCAMIZ VE ASLANLARIMIZIN YANINDAYIZ''
 
110 sayı yenir mi?Yenmez..
Ancak şöyle takıma bir baktığımızda rakipte Garbojasa ve Delfino varsa sende hazır değilsen yenilir.Telaş yapmayın.Bu maç bu sene 100 yediğimiz ilk ve son maç olur.
 
Yahu 106 sayı yenilirmi.Anlaşılan bu sene Fatih i çok arayacağız hemde çok.Savunmayı düzeltmek lazım.Yoksa çok zor bir sezon bzi bekliyor.
91 sayı atmamız ise çok güzel.Ama savunma yapmakta önemli bence.
 
Suat Aydın' Alıntı:
Yahu 106 sayı yenilirmi.Anlaşılan bu sene Fatih i çok arayacağız hemde çok.Savunmayı düzeltmek lazım.Yoksa çok zor bir sezon bzi bekliyor.
91 sayı atmamız ise çok güzel.Ama savunma yapmakta önemli bence.

Tempoyu biz mi belirliyoruz acaba bu kadar sayı anca aşırı tempolu maçta olur.Bence bu sene çok yicez 90 üstü
 
Delfino oynamadan 109 sayı yiyorsak acil önlem paketi hazırlanmalıdır. Ben aklımdan Delfinoya 40 yazmıştım. O da oynasa 150 yiyecek yani.

Delfiino Avrupada yılın transferidir bence. euroleague de ise Arroya olacak açık ara.
 
Kerem Bu konu hakkında bir gelişme var mı? Bence italyan kanalları mutlaka bu organizasyona gereken ilgiyi gösterirler
Bu arada bir iki basketbol sitesi maçın 24 eylül çarşamba günü oynanacağını yazmışlar.Acaba Murat Hoca size kağıttan okurken bir hata yapmış olabilir mi?
Ayrıca 25 Eylül de olsa bile 25 Eylül Cumaya değil,Perşembeye geliyor


Kerem SEÇER' Alıntı:
Hazırlıklarına 2 gün daha burada devam edecek basketbolcularımız, 25 Eylül Cuma günü ise Oktay Mahmuti'nin çalıştırdığı İtalya'nın güçlü takımlarından Benetton Treviso'nun sezon açılışına katılacak. Mahmuti'nin daveti üzerine gerçekleşecek bu organizasyonun televizyondan naklen yayınlanma ihtimali de bulunuyor.
 

Üst