Bence telokom maçı gayet iyi bir sonuçla tamamlanmış. Bazı arkadaşlar telekom sezonu yeni açtı demiş fakat telokom bizden daha bi takım sonuçta onlar daha uzun zamandır tanışıyolar bizim yabancıların hepsi yeni türk oyuncular desek 2 sakat (tufan ve cüneyt) 2 oyuncu mili takımımızda(cemal murat) geriye zaten hüseyin erdem kalıyo geçen seneden tanışan. Onların ise türkler komple kalıyo yabancıların bazıları kaldı bu yüzden onlarında antreman sahasında olduğunu düşünürsek hiç te kötü bir sonuç değil bence. Oyunculara gelecek olursakta GUROVİC: bekledeğimiz gibi hatta benim beklentileriminde üstünde üstelik birde sezon başı ZİZİÇ: gayet iyigidiyo oda beklenen gibi GRAVES: beklentilerin bana göre baya üstünde M.S : bekleyip görmek lazım çok güven veriyo mu hayır ama bence bu sezon bizi idare eder cüneytle birlikte herkezinde söylediği gibi bekleyip görmek gerek.MİLOJEVİC :ben ondan daha yüksek bir performans bekliyodum ama eminim oda ilerki günlerde kendisinden beklenen performansı sahada gösterecektir türklerde ise hüseyin yine bu sene en çok katkıyı yapacak gibi gözüküyor cüneyt murat erdem ve ilerki haftarda iyileşirse tufanın vereceği performans yeterli olursa bu sene bizi beklediğimizden de daha iyi bir sezon bekliyor olabilir