Houston büyük avantaj sağladığı eşleşme de, turu geçebilme şansı yakalamışken kızdırılması en son gereken oyuncuyu kızdırarak hatta delirterek bu avantajını yitirdiği seri olmuştur..
Denver Batı Finali'nin en güçlü adayı konumuna geldi(!) Bence böyle bir durum söz konusu dahi olamaz. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum Emre Abi'nin de söylediği gibi McDyess Denver'da oynamak istemiyor. Sözleşmesini feshedebilir veya emekliliğini isteyebilir. Yani benim gözümde Billups-Iverson takası Nuggets'a çbir final getirmez. Billups tabiki katkı verecektir. Fakat Denver'a gelene kadar Batı zirvesi için aday sayısı çok. Onlar ilk önce gruplarındaki Utah ile başa çıksınlar...Uğur YILMAZ' Alıntı:[quote="Burak Barut":379u1xyg]Şuradan çıkan sonuç bu sene Detroit asla şampiyon olamaz, Denver kesinlikle batı finalinin en güçlü adayı konumuna geldi bence.
Nasıl bir mantıktır Billups'ı vermek yahu :?
Emre abi estafirullah fikrine saygım sonsuz zaten katılıyorum da ama ben 2001'den beri Nba takip ederim o zaman da T-Mac zamanı Orlando'da nereyi açsam o var.Kısacası onla büyüdüm bırakmak kolay olmuyor bırakmam da zaten. Varsın sakat olsun Nba'de büyük oyuncu diye geçiyor, geçmese de benim için büyük oyuncu! İmkansız denilebilecek şeyleri başarmış bir isim. Bu adamı sevdiren; hırsı,tarzı ve hayatı... Rockets daha başarılı böyle bu takım başarılı olacaksa t-mac varsın sakat olsun, zaten sakal da bırakmış oğlan hacca gitmeye kararlı gibi gözüküyor.Emre Yuksel' Alıntı:burak gayet iyimsersin.. Allah gönlünüze göre versin ama bunlar bana rüya gibi geldi.. Bir de bence T-mac den ümidi kes gitsin.. Ne verdi ki rocketsa.. Şehir de bıktı onun bitmeyen sırt ağrılarından, sakatlıklarından.. takım yao nun artık.. t-mac sz daha başarılısınız.. boşver.. bana göre nba in en overpaid, overrated adamlarından birisidir t-mac.. sırf göze hoş gelen hareketleri var diye abartılıyor.. kızma bana burakcım..benim fikrim bu..