2008-2009 NBA Şampiyonu LA LAKERS

Geldik finale. Tabi benim açımdan istediğim bir final değildi ama Hedo'nun takımı olması sebebiyle yine de çok buruk değilim. Üstelik Lakers'a sezon içinde üstünlük sağlamaları da umutlandırıyor beni. :)

Maç programı şöyle;

5 Haziran Cuma Los Angeles ? Orlando 04:00

8 Haziran Pazartesi Los Angeles ? Orlando 03:00

10 Haziran Çarşamba Orlando ? Los Angeles 04:00

12 Haziran Cuma Orlando ? Los Angeles 04:00

*15 Haziran Pazartesi Los Angeles ? Orlando 03:00

*17 Haziran Çarşamba Orlando ? Los Angeles 04:00

*19 Haziran Cuma Los Angeles ? Orlando 04:00

Maçlar NTV'de. Son 3 maç gerekirse oynanacak.

Re: LA Lakers vs. Orlando Magic

Tek dileğim Memo'dan sonra Hido'nun da o yüzüğü takmasıdır.
Orlando'nun Lakers'a karşı cevap verebilecek her bölgede oyuncusu bulunmakta tek sıkıntıları bench.

Orlando'nun Cleveland'ı eleyerek saha avantajını kapması çok önemli herşeyden önce.Tabi bu noktada serinin ilk 2 maçı kilit nokta olacak.Orlando ilk 2 maçı kazanırsa şampiyonluk yüzüğünü takar.Kazanamazsa Lakers bırakmaz şampiyonluğu.

bynum vs howard
gasol vs lewis
ariza vs hido
bryant vs lee
fisher vs alston

odom vs pietrus
brown vs a.johnson
vujacic vs reddick
powell vs gortat
farmar vs lue
mbenga vs battie

ilk 5 lere göre orlando ağır basıyor gibi ama benchten gelecek katkı lakers adına çok önemli özellike odomun performansı seriyi belirleyebilir pietrusun da vereceği katkı çok önemli hem savunmada hem de hucumda çok önemli rol oynuyor ilk 5 lere baktığımızda howardın hem bynuma hem de gasola yeter diye düşünüyorum arızanın hidayeti yavaşlatacağını ama durduramayacağını düşünüyotum ayrıca kobeyi kim savunacak o da çok önemli pietrus genel olarak savunacak galiba ama ne kadar savunabilecek orası önemli ayrıca alstonun belkide hayatının serisini geçirecek çünkü ayakları iyice yavaşlamış fishera karşı çok rahat penetre edebilir içeriyi karıştırabilir ama alstondan bahsediyoruz ne desek yalan olur :)

Saha avantajıyla 4-1 Lakers alır diyorum.Ayrıca daha geniş rotasyonla oynamaları da avantajları.

Turgut Sahin' Alıntı:
Saha avantajıyla 4-1 Lakers alır diyorum.Ayrıca daha geniş rotasyonla oynamaları da avantajları.
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Orlando'nun Cleveland'ı eleyerek saha avantajını kapması çok önemli herşeyden önce.Tabi bu noktada serinin ilk 2 maçı kilit nokta olacak.Orlando ilk 2 maçı kazanırsa şampiyonluk yüzüğünü takar.Kazanamazsa Lakers bırakmaz şampiyonluğu.

saha avantajı kimde şimdi¿?

Turgut Sahin' Alıntı:

Turgut Orlando Cavs'i eleyerek onların saha avantajını da kazandı.Saha avantajı Orlando'da.

1882.jpg

Avantaj Lakers'da.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":3kpr1gos]İşimiz zor, favori Lakers...

Kime elini verdiğiysen kuruttun Alperen Allah aşkına Hido'yu rahat bırak :)

Denver la mutluluklar :)[/quote:3kpr1gos]

Abi geçen sefer Cavs'i elediğimiz seriyi unutma :p

sezon başında beri jameer nelson yüzünden orlando uzun boylu bir şey yapamaz diyordum, hala da finale kaldıklarına inanamıyorum.. j.nelson yok. r.alston var ama hidayet-lewis ve howard takımı sırtlarına aldılar gidiyorlar..

cleveland ın orlando ya elenmesini hiç beklemiyordum. gönül orlando diyor ama ortaya yüzük konunca lakers ı durdurmak zor..

anfernee hardaway ve shaq ile houston a karşı final oynadıkları sezonu çok net hatırlıyorum.. trt bütün maçları vermişti.. houston da hakeem ve clyde - the glide- drexler vardı.. robert horry , mario elie, kevin johnson.. houston daha iyi ve tecrübeli bir takımdı.. shaq o zaman bebekti.. rockets süpürmüştü.. şimdi tecrübe açısından orlando çok da geri kalmayacaktır.. bir de lakers ın d.howard ı durduracak adamı olduğuna da inanmıyorum.. bynum la falan olmaz o iş.. dwight ritme girerse bu seride de potayı yerinden söker..

kendi açımdan kim şampiyon olursa sevineceğim , Lakers olamassa ise Orlando'nun şampiyonluğun da Hedo için yine sevineceğim bi final eşleşmesi gerçekleşti bu açıdan mükemmel oldu..

Lakers finalde hiç beklemediği bi evsahibi avantajlığı yakaladı ama Orlando'nun hem Cavs hem de Boston eşleşmelerin de bunu yok ettiği düşünülürse pek bi önemi yok gibi bu avantajın,üstüne Howard hayvanlaştı içerde ilk sertlikte kaybolan bi Gasol olduğunu düşünülünce zor bi seri olcak Lakers için..

finallere hoşgeldin Hedo..tahminim de

Los Angeles Lakers : 4 - Orlando Magic : 2