2008-2009 NBA Şampiyonu LA LAKERS

Re: LA Lakers vs. Orlando Magic

Ayşegül Aygün' Alıntı:
Anlamış değilim bir Türk ve de bir Galatasaraylıysa neden Lakers in kazanmasını ister :oops: :) ;)

iyi de sırf renkleri kötü diye de sevdiğimiz takımı tutmayacak mıyız?

seri 4-2 biter lakers şampiyon kobe finallerin mvp'si olur

Saadet Unal' Alıntı:
Bence bunun Türklük yada Galatasaray'lılıkla hiç alakası yok Ayşegül. Bana dünde dedin Lakers'ın renkleri kötü diye ama bence değil. Ben çok severim o renkleri ama Lakers'ı sevmem. Çocukluğumda Nba'de takım tutmazken bile Lakers'ı sevmezdim. :) Bu arada mantıklı düşünüp oyumu Lakers'a verdim. :?

Bu avatar ve imza ile başka bir şıkka oy vermen abesle iştigal olurdu Saadet. :)

Off geçmiyor günler , saatler....
------------
Başaracağız Hedo!

Kobe bu sene şansına küssün hala en sevdiğim oyuncu ama hidayetin yeri bende ayrı.

Yürüyedur Hido!

Gönlümde desteğimde Orlando ile beraber.

rlando yeterki tam kapasitesiyle oynasın.Yorgun Lakers ona direnemez.

Umut Koçtürk' Alıntı:
[quote="Ayşegül Aygün":16zyrjyq]Anlamış değilim bir Türk ve de bir Galatasaraylıysa neden Lakers in kazanmasını ister :oops: :)

iyi de sırf renkleri kötü diye de sevdiğimiz takımı tutmayacak mıyız?

seri 4-2 biter lakers şampiyon kobe finallerin mvp'si olur[/quote:16zyrjyq]

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Ayşegül Aygün":16zyrjyq]Anlamış değilim bir Türk ve de bir Galatasaraylıysa neden Lakers in kazanmasını ister:)

Bence bunun Türklük yada Galatasaray'lılıkla hiç alakası yok Ayşegül. Bana dünde dedin Lakers'ın renkleri kötü diye ama bence değil. Ben çok severim o renkleri ama Lakers'ı sevmem. Çocukluğumda Nba'de takım tutmazken bile Lakers'ı sevmezdim. :) Bu arada mantıklı düşünüp oyumu Lakers'a verdim. :?[/quote:16zyrjyq]

Benim için lacivert varsa yanınada sarı geliyorsa yeter sarı-kırmızı renklere aşıkken sarı-lacivertede nefret duyarken lakers seveceğim en son takım olur nba de.Tamam Galatasaraylılığı bir tarafa bırakayım Türklülükle Türkiyeyle alakası çok olur.Lakers şampiyon olsa ne olur olmasa ne olur bir zararı olmaz herhangi bir yararıda olmaz.Orlandonun şampiyonluğuyla bunda en büyük katkı sağlayanlardan biri olan Hidayet Türkoğluna gözler çevrilecek bu yetenekli oyuncumuz ilgi odağı olacak onun sayesende nba den bir çok takımda yetenekli oyuncu avı için TBL'inde oynayan oyuncularımızı daha kapsamlı takip edecekdir.Ben olaya böyle bakıyorum.Sadece Lakers in böyle bir durumda desteklendiğini anlamış değilim dedim.İsteyen istediği takımı destekleyebilir tabiii ;)

Ayşegül Aygün;

Renkler konusunda bir değil iki yanlışınız var.

Birincisi, Lakers'ın renklerinde söylediğiniz gibi lacivert yok. Bahsettiğiniz renk mor.

İkincisi, yanlışa düşüp mor rengi laciverte benzetirken yanındaki rengi de sarı olarak belirtmişsiniz fakat yine yanılmışsınız. O renk sarı değil altın rengidir.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bu olsa gerek...

bir nuggets taraftarı olarak batı finaline kadar çıkıp kendi ellerimizle elenmemiz beni çok üzmüştü.ben bu seride hedogilleri destekleyeceğim.bir nevi bizim intikamımızı alacaklarını düşünüyorum.

mvp hedo!!!

Tugay Aktepe' Alıntı:
Ayşegül Aygün;

Birincisi, Lakers'ın renklerinde söylediğiniz gibi lacivert yok. Bahsettiğiniz renk mor.

İkincisi, yanlışa düşüp mor rengi laciverte benzetirken yanındaki rengi de sarı olarak belirtmişsiniz fakat yine yanılmışsınız. O renk sarı değil altın rengidir.

Mor olduğunu biliyorum ama bana sarı-laciverti çağrışım yaptırıyor formalarında ;) Nba yi biliyorum diye iddiam yok ilgi alanım değil ;)
Ya konunun sadece renk tarafına takılmayın ;)

Açıkçası Lakers Türkiye'de en çok taraftarı olan NBA kulübü.Buna kimse hayır diyemez herhalde.Her zamanki gibi gönlüm Hidayet'ten yana.Zaten LeBron kadar olmasa da Kobe de pek davranışlarını tasvip ettiğim bir oyuncu değil.Bu maçlar Howard'ın kariyerini büyük ölçüde belirtecektir.Gasol ve Bynum'la tek başına savaşacak ve eğer onlara üstünlük kurarsa zaten,Lakers'ı kimse kurtaramaz.Ha aksi olursa ki öyle olacak gibi duruyor Lakers'ın 4-2 alması muhtemel.Herşey Howard'la Gasol&Bynum mücadelesine bağlı.Lakers pota altında Lewis'in zayıflığından faydalanacak.Aynı şekilde hücumda da Lewis hızı ve şutlarıyla tehlikeli.Koçlara da önemli iş düşüyor burda.Stan Van Gundy bundan önceki serilerde Orlando'yu çok iyi yönetti.Karşısında da yılların tecrübesi Phil Jackson var.Hangi taraf pota altındaki dezavantajını avantaja dönüştürmeye başarırsa şampiyon olur diyorum.Kilit nokta pota altı.Bunu da seri boyunca istatistiklerle destekleyeceğim önceki serilerde olduğu gibi :)

Ayşegül Aygün' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":2efvo7uq]Ayşegül Aygün;

Mor olduğunu biliyorum ama bana sarı-laciverti çağrışım yaptırıyor formalarında ;) Nba yi biliyorum diye iddiam yok ilgi alanım değil ;)
Ya konunun sadece renk tarafına takılmayın ;)[/quote:2efvo7uq]

Benim herhangi bir konuya takıldığım yok.
Sizin mor rengin lacivert, altın renginin de sarı olduğunu belirterek yanlış bilgi vermenize hitaben yazdım zaten...

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Ayşegül Aygün":38nn1r3l]
Ya konunun sadece renk tarafına takılmayın ;)

Benim herhangi bir konuya takıldığım yok.
Sizin mor rengin lacivert, altın renginin de sarı olduğunu belirterek yanlış bilgi vermenize hitaben yazdım zaten...[/quote:38nn1r3l]
Tamam Teşekkür Ederim ;)

Ya aslında düşünsenize hido süper bir seri geçiriyor maç 7. maça uzamış bay son periyot yine sahneye çıkmış ve takımına şampiyonluğu getiriyor

Ardından mvp seçiliyor ne büyük bir mutluluk gurur olurdu bizim için değil mi herhalde türk basketbol tarihinin en büyük günlerinden olurdu

NEDEN OLMASIN ¿?

Veysel Kaya' Alıntı:
Ya aslında düşünsenize hido süper bir seri geçiriyor maç 7. maça uzamış bay son periyot yine sahneye çıkmış ve takımına şampiyonluğu getiriyor

Ardından mvp seçiliyor ne büyük bir mutluluk gurur olurdu bizim için değil mi herhalde türk basketbol tarihinin en büyük günlerinden olurdu

NEDEN OLMASIN ¿?
NEDEN OLMASIN :)
Ya İnşallah olur Lakers Yenilmez değil Son şampiyon Bostonu yendiler Lakers i yenmeleri imkansız değil ;)

Ayşegül Aygün' Alıntı:
Benim için lacivert varsa yanınada sarı geliyorsa yeter sarı-kırmızı renklere aşıkken sarı-lacivertede nefret duyarken lakers seveceğim en son takım olur nba de.Tamam Galatasaraylılığı bir tarafa bırakayım Türklülükle Türkiyeyle alakası çok olur.Lakers şampiyon olsa ne olur olmasa ne olur bir zararı olmaz herhangi bir yararıda olmaz.Orlandonun şampiyonluğuyla bunda en büyük katkı sağlayanlardan biri olan Hidayet Türkoğluna gözler çevrilecek bu yetenekli oyuncumuz ilgi odağı olacak onun sayesende nba den bir çok takımda yetenekli oyuncu avı için TBL'inde oynayan oyuncularımızı daha kapsamlı takip edecekdir.Ben olaya böyle bakıyorum.Sadece Lakers in böyle bir durumda desteklendiğini anlamış değilim dedim.İsteyen istediği takımı destekleyebilir tabiii ;)

Hay Allah iyiliğini versin e mi Ayşegül ? :) Ben de bu kız ne istiyor ki o renklerden diye düşünmüştüm. :) Lakers'ın 2 rengide bence ayrı ayrı çok güzel. Tabi bu benim kendi fikrim.

Hido - Howard - Lewis üçlüsü bu kadar formdayken , Pietrus tüm Playoff boyunca rakip skorerlere nefes aldırmazken Lakers'ın işini cok zor görüyorum.
Lakers cephesindede Kobe - Gasol ikilisinin formu dikkat cekiyor fakat son senelerde Kobe'nin Kobe gibi oynamadığı final serilerinin sayısı fazla olması (rakip savunmacılardan kaynaklanıyor ki bu senede Pietrus büyük bir bela) Lakers'ın şansını azaltan önemli bir unsur . Her şeye rağmen Lakers'ın tecrubesi Orlando'dan daha fazla ve tecrubelerini sahaya yansıttıkları zaman Orlando'dan bir adım öne geçiyorlar
Önceden Orlando'nun gerçek bir Playoff takımı olmadığını ve bunun için eşleşdiği takımlarla oynadığı serilerde şansının çok az (hatta%0) olduğunu yazardım fakat bu sene gördüm ki Orlando Playoff havasına tamamen girmiş . Maç içerisinde ne zaman ne yapacaklarını bilir durumdalar .
Bol gerilimli bir final serisi bekliyorum (zaten Kobe Bryant'ın olduğu yerde gerilim normal olamaz :) )

Oylamada 35-10 Orlando üstün durumda.Bu tabloya bakarsak seriyi 4-1 Orlando alır :) Olmayacak şey de değil hani,ilk 2 maçtan birini kazanıp,her zaman olduğu gibi evindeki maçları kazanmak yetecek Orlando'ya.

orlandoda all-star guard nelson'un oynama durumu belirmiş.bence bu saatten sonra dengeleri bozmaya değmez.kenarda otursun yeter:)