Re: LA Lakers vs. Orlando Magic
Tüm temennim o abi emin olabilirsin. Tabi şu Cavs organizasyonu beni yaşlandıracak bu gidişle.
Tüm temennim o abi emin olabilirsin. Tabi şu Cavs organizasyonu beni yaşlandıracak bu gidişle.
Göker AKEL' Alıntı:Basketbol ''takım oyunudur'' ve bu sene Lakers bunu kör , sağır , klavye delikanlısı , basketbol topunu evinde ki tek arkadaşı olan bilgisayarında görüp , bu konuda prof olduğunu zanneden herkese gösterdi.
Yazıları okuyorumda herkes 20 yıllık oyuncu , üstüne antrenörlük yapmış birçok değerli şahsiyet varmış buralarda.Neyse hadi artık bu kin ve nefret duygularınızı gelecek sezona kadar biriktirin , LeBron ve onun gibi 40 sayı , 15 ribaund ve 10 asist gibi çakma MVP'leri ve karşısında ki oyuncuyu düşman olarak gören örümcek kafalı boş zihniyete ise M. Jordan ve onun mantalitesinde olan gerçek basketbolcuları izlemesi gerektiğini de yineliyorum ama NAFİLE nede olsa LOST , PRISON BREAK ve play station gibi devlet meseleleri varken bu imkansız !!!
Burak Barut' Alıntı:Neyin noktası ben anlamıyorum, o yorumu yapan kişi ve burada bu kadar ahkam kesen sen hayatınızda kaç kere basketbol topu tuttunuz ya da gördünüz, ya da kaç kere board'a taktik çizdiniz?
Hiç idman izlediniz mi ya da yaptırdınız mı ? Lebron'u eleştirirken onun bir maçta attığı sayıyı hayatınızda toplam attınız mı ? Nba'i de bu denli çirkinleştirilmesine anlam veremiyorum...
Levent Abi'de takımını destekledi ancak bu tür oyunlara bu tür hakaretlere girmedi, sizin de girmemeniz önereceğim ancak o olgunluğu ne yazık ki göremiyorum.
Erdal kendini özlettirme! Söylediklerinin hepsi doğru zaten... Neyse bu bölümde fazlasıyla görmek isterim seniErdal Avcı' Alıntı:Ulan Yao sakatlanmasan ne güzel biz aradan sıyrılıp alacaktık kupayı.Şimdi herkes Kobe'yi,Gasolu,Odom'u,Fisher'i övüp duruyor.Daha 2 hafta öncesine kadar Gasol kendisinden 15 cm kısa Chuck Hayes karşısında hiçbirşeydi.7. maç hariç pota altında kaptırılan reboundları seyrediyordu.Odom'da aynı.Kobe desen 30 sayıyı 30 şutla buluyordu.Oda 2. ve 5. maç hariç çok kötüydü.Fisher tüm seri boyunca Brooks'dan paspas muamelesi gördü.Ama işte biryere kadar gitti. bu masal.7. maçta bu masala acı bir şekilde nokta koydular.Sonra Denver sonrada şampiyonluk.Acı ama gerçek.Lakers bizim serimizden sonra şampiyonluğu haketti.
Olay budur abi, mükemmel açıklamışsın :ehue :ehueEser Atalay' Alıntı:Lakers Magic serisinde Türkiyede üstelik aynı takımın taraftarı birbiriyle kavga edip laf sokuyorr gönül koyuyor :=) yani geçen konuştuk şu forumda Nohut sevenler konu açsa bir grup Biz Fasulyeciyiz diye hır çıkartır ,3 kişi ceza falan alır :=)
Pes kere pes