2008-2009 NBA Şampiyonu LA LAKERS

Re:

Göker AKEL' Alıntı:
Basketbol ''takım oyunudur'' ve bu sene Lakers bunu kör , sağır , klavye delikanlısı , basketbol topunu evinde ki tek arkadaşı olan bilgisayarında görüp , bu konuda prof olduğunu zanneden herkese gösterdi.
Yazıları okuyorumda herkes 20 yıllık oyuncu , üstüne antrenörlük yapmış birçok değerli şahsiyet varmış buralarda.Neyse hadi artık bu kin ve nefret duygularınızı gelecek sezona kadar biriktirin , LeBron ve onun gibi 40 sayı , 15 ribaund ve 10 asist gibi çakma MVP'leri ve karşısında ki oyuncuyu düşman olarak gören örümcek kafalı boş zihniyete ise M. Jordan ve onun mantalitesinde olan gerçek basketbolcuları izlemesi gerektiğini de yineliyorum ama NAFİLE nede olsa LOST , PRISON BREAK ve play station gibi devlet meseleleri varken bu imkansız !!!

. (nokta)

Neyin noktası ben anlamıyorum, o yorumu yapan kişi ve burada bu kadar ahkam kesen sen hayatınızda kaç kere basketbol topu tuttunuz ya da gördünüz, ya da kaç kere board'a taktik çizdiniz?
Hiç idman izlediniz mi ya da yaptırdınız mı ? Lebron'u eleştirirken onun bir maçta attığı sayıyı hayatınızda toplam attınız mı ? Nba'i de bu denli çirkinleştirilmesine anlam veremiyorum...

Levent Abi'de takımını destekledi ancak bu tür oyunlara bu tür hakaretlere girmedi, sizin de girmemeniz önereceğim ancak o olgunluğu ne yazık ki göremiyorum.

Ulan Yao sakatlanmasan ne güzel biz aradan sıyrılıp alacaktık kupayı.Şimdi herkes Kobe'yi,Gasolu,Odom'u,Fisher'i övüp duruyor.Daha 2 hafta öncesine kadar Gasol kendisinden 15 cm kısa Chuck Hayes karşısında hiçbirşeydi.7. maç hariç pota altında kaptırılan reboundları seyrediyordu.Odom'da aynı.Kobe desen 30 sayıyı 30 şutla buluyordu.Oda 2. ve 5. maç hariç çok kötüydü.Fisher tüm seri boyunca Brooks'dan paspas muamelesi gördü.Ama işte biryere kadar gitti. bu masal.7. maçta bu masala acı bir şekilde nokta koydular.Sonra Denver sonrada şampiyonluk.Acı ama gerçek.Lakers bizim serimizden sonra şampiyonluğu haketti.

Burak Barut' Alıntı:
Neyin noktası ben anlamıyorum, o yorumu yapan kişi ve burada bu kadar ahkam kesen sen hayatınızda kaç kere basketbol topu tuttunuz ya da gördünüz, ya da kaç kere board'a taktik çizdiniz?
Hiç idman izlediniz mi ya da yaptırdınız mı ? Lebron'u eleştirirken onun bir maçta attığı sayıyı hayatınızda toplam attınız mı ? Nba'i de bu denli çirkinleştirilmesine anlam veremiyorum...

Levent Abi'de takımını destekledi ancak bu tür oyunlara bu tür hakaretlere girmedi, sizin de girmemeniz önereceğim ancak o olgunluğu ne yazık ki göremiyorum.

Burak;

Biz burada yeri geldi tartıştık, atıştık, göndermeler yaptık fakat hiçbir zaman senin takındığın tavrı takınmadık. Finaller boyunca olmayan huzursuzluk sayende geldi sağol arkadaşım...

Evet Tugay o dediğinden, bana nerede basketbol tartıştığını göstersene.Sen ona buna laf atıp duruyorsun maç hakkında 1 cümle yorum yok.
Adamın hakaret dolu cümlelerine nokta diyorsun, sonra da gelmiş huzursuzluk senle geldi diyorsun.
Güldürme beni lütfen Tugay...
SAYGI'nın olduğu yerde saygısızlık yapmadık, senin ve o diğer kişinin yaptıklrı çakma bilmem ne cart curt.Ee bizde Kobe için tecavüzcü mü diyelim bu mudur ?Kendi taraftarı olduğun takımı ve oyuncuyu desteklemek mi yoksa onun en büyük rakibine çamur atmak mı ?
Siz ikincisini yapıyorsunuz ki bu da hiç hoş olmuyor.

Erdal Avcı' Alıntı:
Ulan Yao sakatlanmasan ne güzel biz aradan sıyrılıp alacaktık kupayı.Şimdi herkes Kobe'yi,Gasolu,Odom'u,Fisher'i övüp duruyor.Daha 2 hafta öncesine kadar Gasol kendisinden 15 cm kısa Chuck Hayes karşısında hiçbirşeydi.7. maç hariç pota altında kaptırılan reboundları seyrediyordu.Odom'da aynı.Kobe desen 30 sayıyı 30 şutla buluyordu.Oda 2. ve 5. maç hariç çok kötüydü.Fisher tüm seri boyunca Brooks'dan paspas muamelesi gördü.Ama işte biryere kadar gitti. bu masal.7. maçta bu masala acı bir şekilde nokta koydular.Sonra Denver sonrada şampiyonluk.Acı ama gerçek.Lakers bizim serimizden sonra şampiyonluğu haketti.
Erdal kendini özlettirme! Söylediklerinin hepsi doğru zaten... Neyse bu bölümde fazlasıyla görmek isterim seni ;)

Olay 3 kişi arasında geçiyor , iki kafadar adamın birine takmışlar ama sebep yokmuş insan boş olunca takacak birşey bulur bulamazsa yaratırmış , bir hafta 10 gün bunlar adamı arayıp küfürler etmiş , arabasının lastiklerini patlatmışlar hatta bunlarda yetmemiş çünkü adam onlarla aynı seviyede olmağı için bu iki boş varlığı muhattap bile almadıkları için sonunda adamın işten çıktığı rotayı ve saati bildikleri bir akşam adamı tenhada bir yerde bıçaklayıp öldürdüklerini düşünerek sevinç kahkahalar atıp tüm kinleri ile eve gitmişler.Artık en azından ''belli bir süre'' rahat duracaklardı ama sadece kinleri tekrar birisine takacak boyuta gelene kadar.
Mutluluktan uyumak bile istemeyen bu iki boş varlık , sabah olunca marifetlerini görmek için mahallede bu adamı sorarlar ama morgta ölü cesedine bakmak için tabiki.İnsanlar adamın ölmediği şimdi hastenede yoğun bakımda olduğu söyler söylemez bizim süper ikili hastanenin kapısında bitiverir ve hemen hasta yakınıyız deyip girmek isterler önce buna izin vermeyen doktor sonra adamların hasta yakını olmadıkları sezer ve tamam ama sadece iki dakika durun daha kendine gelmedi çok kan kaybetmiş ve en az 20 kez bıçaklanmış der.Adamlar içeri girdikleri anda akılllarında tek bir düşünce vardı beceremedikleri işi bitirmek , ama olayın can alıcı noktası içeride sadece 3 kişi değillerdi.Cinayet masasında ki komiser bu insanlık dışı vahşeti ancak psikopat ve cani ruhlu kişi ve ya kişilerin yapabileceğini düşündüğü için önce doktora sabahın köründe ne olmuş ne zaman olmuş gibi sorular sormaksızın acele ile gelen ve yakınıyız veya arkadaşlarıyız görmemiz lazım diyip ''İLK GELEN'' kişileri önce bak eğer onlarsa ki ancak bu aptallığı onlar yapar içeri al demişti.Bu iki boş insan müsfettesi tam yarım kalan işlerini bitirmek üzere iken komiser saklandığı yerden çıkar ve hem gece kanlar içinde yatan belki 5 dakika daha geç görse kan kaybından ölecek bu adamı kurtarır hem de dünyamızı kendileri çok akıllı varlıklar olarak düşünen fakat böyle bir ayrıntıyı unutan bu iki cani psikopatı hakettikleri (ağırlaştırılmış müebbet) yere gönderir.
Tabi bu gerçek olayı hayatımızın her alanında ve başka türlü sebeplerle görmemiz kaçınılmaz , hem de yaptığı işi bitiremeyip sonra bitirmek için gelen veya yapan işte o ''İLK KİŞİ veya KİŞİLER'' varken !!!

1 - Şimdi birileri atlayıp nedir , ne alaka bu mesaj diye atıp tutacak
2 - Benim bugün yazdığım mesajın tek bir kelimesinde birisine (forumda üye olan) bir laf var mı ?
3 - Hadi adam üstün zeka ve 7. duyusu var ! Burası senin babanın forumu mu ? Evet ise o zaman hesabımı kapat , yok yapamıyorsan o zaman otur boş mesaj at belki 10000 mesaj olunca , boş hayatında birşey yapmış olduğunu zannedersin ...
4 - Benim burada sevenim de var , sevmeyenim de ama senin gibi sanal abilere özelden veya msn'den kimseyi şikayet etmiyorum.Sen etmeye devam et , ne de olsa abilerin seni korur sana karşı görüş belirtenlere hemen ceza tahtasına yazar ama burası adı üstünde sanal alem !!! Ne facebook'ta ki 500 arkadaşı olup , dışarı çıkınca konuşacak tek bir Allahın kulu bulamayanları mı örnek olarak yazayım , ne ülke meselesi , şehit haberlerini izlemeyip LOST başlıyor 50. sezonun 399. bölümü kaçar mı diyen Atatürk'ün emanet ettiği gençliği mi göstereyim ???

Ben daha öncede dedim Lakers yarı takım oyunu ,üstün tecrübesi ile bu final serisini söke söke aldı.4-1 bunun göstergesi.

Lakers'ı tebrik ederim ama önümüzdeki seneler böyle kolay eşleşmelere izin vermez gibime geliyor.

Re: LA Lakers vs. Orlando Magic

Seriden önce Orlando'yu şanslı gördüğümü fakat tecrubesini sahaya yansıttığı taktirde Lakers'ın daha avantajlı olduğunu söylemiştim ki öylede oldu . Bende Los Angeles Lakers organizayonunu ve bu sitedeki tüm Lakers fanlarını tebrik ediyorum bir Boston'lu olarak

Re: LA Lakers vs. Orlando Magic

Kan kokusunu aldi, gerektigi zaman, en zor toplardan kacmadan, takimini sampiyon yapti. Evet 24'den bahsediyorum. Onun adi Kobe Braynt.

O bir efsane. 4 sampiyonlugunu kutladi dun gece. Bir Wizards'li oldugum halde, bu sempatimi neden kazandigini dun gece gosterdin. Sen bir Winner oldugun icin, o muthis yuz ifaden ile buyuk oyuncu oldugunu gosterdin bu serilerin ortasinda.

Hak yerini buldu Lakers sampiyon oldu.

Forumdaki butun Lakers'li abilerimi,kardeslerimi tebrik ediyorum.

Lakers Magic serisinde Türkiyede üstelik aynı takımın taraftarı birbiriyle kavga edip laf sokuyorr gönül koyuyor :=) yani geçen konuştuk şu forumda Nohut sevenler konu açsa bir grup Biz Fasulyeciyiz diye hır çıkartır ,3 kişi ceza falan alır :=)
Pes kere pes

Eser Atalay' Alıntı:
Lakers Magic serisinde Türkiyede üstelik aynı takımın taraftarı birbiriyle kavga edip laf sokuyorr gönül koyuyor :=) yani geçen konuştuk şu forumda Nohut sevenler konu açsa bir grup Biz Fasulyeciyiz diye hır çıkartır ,3 kişi ceza falan alır :=)
Pes kere pes
Olay budur abi, mükemmel açıklamışsın :ehue :ehue