2008-2009 NBA Şampiyonu LA LAKERS

Re: LA Lakers vs. Orlando Magic

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Tugay,

Hidayet seni ilgilendirmiyorsa cevap yazma kardeşim.Burada her yazılan yazı sana bir atıf,gönderme,vs bir şey taşımıyor.
Biz Hidayet'i takip ediyoruz Eren'e bizle paylaşıyor bunu oldu mu?

Doğan;

Öncelikle cevap yazıp yazmama konusunda insiyatifin bana ait olduğunu düşünüyorum ki Lakers taraftarı olarak burada yazılanlara fazla sabır gösterdiğimi söyleyebilirim. Burada Hidayet oynuyor diye Orlando'yu destekleyenler olduğu gibi Lakers'a duydukları antipatiden dolayı Orlando'yu destekleyenlerde var. Lakers'ın kazandığı her maç sonrası Orlando'nun tecrübesizliğinden veya maçı kendi eliyle vermesinden bahsedilmesi kabak tadı verdi. Ayrıca Hidayet oynuyor diye Orlando'yu desteklemiyorsak hain de değiliz münafık da. Resmen Lakers'ı tutuyoruz diye suçlanıyoruz, Lakers da maç kazanıyor diye sürekli şanslı oluyor...

Biliyorum,

Lakers'ın şampiyon olduğu maçtan sonra yazılanlar önceki kazandığı 3 maçtan sonra yazılanlardan farklı olmayacak. Batı play-off'larına dönülecek, Houston denilecek, Yao söylenecek, Orlando'nun tecrübesizliğine değinilecek.

Kimse Lakers haketti,oynadı,kazandı demeye yeltenmeyecek...

Tugay taktın haa sen de Yaoydu,Houstondu kimsenin birşey dediği yok be kardeşim. :) Agresifsin,komplekslisin ama perdelerini kaldırdın mı kedi gibi bir insansın... Kaldır artık perdelerini! :)

Lakers şampiyon,MVP Kobe...

Yarın Orlando maçı alsa da seri uzasa beklemek zor olacak sezonun başlamasını. ;)

hido5.gif

Tugay,

Karedeşim hayatında klüpler bazında basketbol oynadın mı?Oynadıysan bilmen lazım bu oyunda tecrübenin ne demek olduğunu.Yaş öenmli olmuyor çoğu zaman adam 30unada gelse ilk finalinde her zaman elide titrer,ayağıda, yada ekstra işler yapmaya çalışır yine hatadır.

İlk maç dışında ben Lakers'ınsenin dediğin gibi bir basket oynayıp kazandığını görmedim.İlk maç dışındaki 2 maçıda Orlando'nun tecrübe eksikliğinden kaynaklı hatalarından kazandılar.Bununda üstüne ne dense boş bana.

Kazandılar yine tebrikler ama nasıl olduğununda farkında olun en azından.

NBA.COM'da final MVP'si için tahmini sıralama var.Hemen buraya yazayım.Kendi adıma gurur duydum.

1-Kobe Bryant
2-Pau Gasol
3-HEDO TURKOGLU
4-Dwight Howard
5-Lamar Odom

Ayrıca her oyuncunun altında bir açıklama var.Hidayet'in isminin altında,takımın hücumdaki lideri olduğu,o olmadan Magic hücumunun sekteye uğradığı ve Magic'in tarihinde ilk kez lüks vergisi ödemeyi kabul ederek Hidayet'e istediği kontratı vereceği yazılmış.Ne diyelim ya bir kez daha gurur duydum.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
NBA.COM'da final MVP'si için tahmini sıralama var.Hemen buraya yazayım.Kendi adıma gurur duydum.

1-Kobe Bryant
2-Pau Gasol
3-HEDO TURKOGLU
4-Dwight Howard
5-Lamar Odom

Ayrıca her oyuncunun altında bir açıklama var.Hidayet'in isminin altında,takımın hücumdaki lideri olduğu,o olmadan Magic hücumunun sekteye uğradığı ve Magic'in tarihinde ilk kez lüks vergisi ödemeyi kabul ederek Hidayet'e istediği kontratı vereceği yazılmış.Ne diyelim ya bir kez daha gurur duydum.

Olağanüstü şeyler olsa Kobe ölse mesela :)
Orlando 3 maçı da kazansa şampiyon olsa ey gidim ey ne güzel olurdu bea :)

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":q6atxsjj]NBA.COM'da final MVP'si için tahmini sıralama var.Hemen buraya yazayım.Kendi adıma gurur duydum.

1-Kobe Bryant
2-Pau Gasol
3-HEDO TURKOGLU
4-Dwight Howard
5-Lamar Odom

Olağanüstü şeyler olsa Kobe ölse mesela :)
Orlando 3 maçı da kazansa şampiyon olsa ey gidim ey ne güzel olurdu bea :)[/quote:q6atxsjj]
Yok artık :)

Çekirdekler hazır,suratlar son bir kez daha yıkandı son kontroller yapıldı ve artık maç bekleniyor :p

Şu Ariza denen insan evladı ne pislik bişeymiş meğer.Adam durup dururken ortamı gerdi.Fenerle Lakers arasında kurduğum bağlantı iyice güçleniyor.

LA LAKERS Orlando Magic'i 4-1 yenerek 2009 NBA Şampiyonu oldu.Ne diyelim tebrikler.Hidayet'i kutluyorum burdan tekrar.Bize bu heyecanı yaşattığı için.

10 yılda 6 final 4 şampiyonluk.. toplamda 15. şampiyonluk..

basketbolu sevme sebebimsin..

gelmiş geçmiş gördüğüm en iyi oyuncusun MVP..

yrydr 24..

We Are The Champion...

Los Angeles Lakers final serisini 4-1 gibi net bir skor ile kazanarak 17. Kez NBA şampiyonu oldu.

Final serisinde 2 maçı kendi evinde 2 maçı da deplasmanda kazanarak şampiyon olmasına rağmen Lakers'ın hakkının bazı kesimlerce yendiğini düşünüyorum.

Tebrikler Lakers, tebrikler Real MVP Kobe..

Levent Abi'yi ve diğerlerini :) tebrik ederim.
Başarınızın son olmasını temenni ederim.
Çok güzel maçlar, çok güzel seriler izledik.
Gönlümüzün şampiyonu Hido'ya da en büyük teşekkürler ve tebrikleri yollamak isterim.

Batı ve NBA kralı Los Angeles Lakers...

Çakma MVP'lere karşı gerçek MVP oyuncusu Kobe Bryant ile şampionluğa ulaştı. Kıskananlar olabilir, çekemeyenler olabilir, yediremeyenler olabilir. Herşeye rağmen onlardan tebrik mesajı bekliyorum. Hak haklıda kalmalı...

Bu sene hakeden taraf Lakers ve Kobe idi. Çok eleştirildiler, haklarında çok şey yazıldı çizildi fakat Kobe ve takımı herşeye rağmen serileri bir bir geçerek şampiyon oldu.

Los Angeles Lakers'ın şampiyonluğuna hitaben hazırlayacağım video klibi yakında burada sizlerle paylaşacağım...