2008-2009 Sezonu Eurocup'ta Yılın Koçu: Oktay Mahmuti!..

Tebrikler Oktay Mahmuti!..

oktayqt1ik5.jpg


Geçen yıl Efes Pilsen'den ayrıldıktan sonra Benetton'da çalışmaya başlayan ve Benetton'un Avrupa basketbolunda yeniden ses getirmesinde büyük payı olan başarılı Koç Oktay Mahmuti, Eurocup tarafından "Yılın Koçu" seçildi.

Benetton, ilk turda Khimki'nin ardından 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ile ikinci sırada yer almış; Son 16'da ise 5 galibiyet, 1 mağlubiyetle grubu lider tamamlayarak Torino'da yapılacak "Son Sekiz" maçlarına katılmaya hak kazanmıştı.

Oktay Mahmuti'nin bu ödülü kazanmasındaki en önemli sebeplerden biri, rakiplerine kıyasla çok daha düşük bütçeli bir takımla mücadele etmesi ve kadrodaki oyunculardan azami verim alması olarak dikkat çekiyor.

Orijinal haber: http://www.eurocupbasketball.com/ulebcu ... /46757/448
 
Geçen gün Efes Pilsen - Steffanel Milano maçını izliyorum , bir tarafta Tanjevic diğer tarafta Aydın Örs , Ergin Ataman ve Oktay Mahmuti üçlüsü var ayrıca o alan sçılgın alan savunmasını yine gördü bu gözler

Tebrikler Oktay Hoca'ya iyi bir takım kurdu ,dün akşam Scavolini'yi perişan ettiler rakip 55 sayı civarında kaldı.
 
Aa hani bu Eurocup gereksiz bir kupaydı...
Hiç de büyük başarı değil demek ki !

Oktay Mahmudi'yi istiyoruz...
 
Kendisi hakkında yazdığım ileti aklıma geldikçe yüzüm kızarıyor.. Allah'tan hemen sildim yani ne kadar az kişi okursa o kadar iyi umarım çok az kişi okumuştur.. :)
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":2gqz6gfn]Kendisi hakkında yazdığım ileti aklıma geldikçe yüzüm kızarıyor.. Allah'tan hemen sildim yani ne kadar az kişi okursa o kadar iyi umarım çok az kişi okumuştur.. :)

Neymiş o ileti? :)[/quote:2gqz6gfn]

Bunu açıklamamı beklemiyorsun değil mi ? :)
 
Saadet anılan iletiyi okuyan birisi olarak açıklama hakkım var mı acaba? : )

Ah Oktay Mahmudi ah! Bu tür tepkileri alacak hoca mıydın sen...
 
Gazanfer, Saadet özel mesaj aracılığı ile; Onur Abi konu hakkında açıklama yapmak gerekirse ben yaparım diyerek müdahil olmamamı rica etti. : ) Bu düşüncesine saygı duyuyorum.
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Gazanfer, Saadet özel mesaj aracılığı ile; Onur Abi konu hakkında açıklama yapmak gerekirse ben yaparım diyerek müdahil olmamamı rica etti. : ) Bu düşüncesine saygı duyuyorum.

Ben de saygı duyuyorum Onur Abi.Ama Saadet'ten yine özel mesaj aracılığıyla bir açıklama bekliyorum.Gerçi gelen mesajlarıma bakamıyorum,sorun var forumda bugün. :shock:
 

Üst