2008 Uleb Cup Final 8 | Galatasaray 61-60 Beşiktaş

Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 21.00 Torino)

Hersey iyi güzelde kupanın resmini gördüm okdar konsutugumuz kupa birazda görkemli olabilirdi .Müzemizde okadar kupa varkı arada kaybolur diye korkuyorum hehe işin sakası bir yana kazanırız kaan abiye burdan ıkı cift sözüm var eger bizim takıma gaz vermek istiyosan gerek yok bjk havaya sokmak gaz vermek için olabılır fülkerde gördük almıslar gazı dedıgın laflardan sonra kendilerini nba takımı sandılarda federasyon ülker fb ücegenı yine olaya el attı !!!
(ADNAN POLAT CANAYDIN GIBI UYUMA KENDİNİ BİLMEZ FEDEROSYONA BİZİ EZDİRME TÜRKİYENİN ENBUYUK MARKASIYIZ FOREVER GALATASARAY)

"Eşleşmemiz bir şanssızlık"

Beko Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown'un tecrübeli oyuncusu Cüneyt Erden, ULEB Kupası'nda Beşiktaş Cola Turka çeyrek finalde eşleşmelerinin şansızlık olduğunu söyledi.

Cüneyt Erden, ULEB Kupası'nın resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Galatasaray Cafe Crown ve Beşiktaş Cola Turka'nın çeyrek finalde eşleşmesinin şansızlık olduğunu ifade ederek, ''Beşiktaş Cola Turka ile çeyrek final yerine finalde karşılaşmak isterdik'' dedi.

Sarı-kırmızılı oyuncu, yeni yönetimin kendilerinden bir zafer beklediğini vurgulayarak, ''Bu da üzerimizde biraz baskı oluşturuyor. İki takım da bu maça odaklandı. Her iki ekip de kaybetmek istemiyor. Takım olarak yarı finale yükselmeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.

Beşiktaş ile birkaç hafta önce yaptıkları maçtan mağlup ayrıldıklarını hatırlatan Cüneyt, şunları söyledi:
''Çeyrek final mücadelesinde öncelikle rakibimizin skorer oyuncuları Shumpert, Apodaca ve Dalmau'yu durdurmamız gerekiyor. Defanstaki gerçek oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Bunu Beşiktaş Cola Turka ile ligin ilk yarısında yaptığımız maçta ortaya koymuştuk. Kendi oyunumuzu oynarsak maçı kazanabiliriz. Hüseyin'in yokluğunu gidermemiz gerekiyor. Bu oyuncumuzun 5-10 dakika oynayabileceğini ve bunun da bize yeterli olduğunu düşünüyorum. O'nun oynaması bizim için çok önemli.''

Cüneyt, sezona başladıklarından daha iyi durumda olduklarını ve ''Şampiyonluk neden olmasın'' diye düşündüklerini sözlerine ekledi.

Maç TSİ 19:30 Sanırım......

Açılış maçı bizimki olacak.....

Cem YILMAZ' Alıntı:
[quote="Burak Ceyhan":3m3h9j8g]
Gerçekten çok doğru söylüyorsun Cem. Tufan ve Hüseyin'in sakat olması bizi olumsuz etkiliyor fakat buna rağmen alacağımıza inanıyorum.Dikkatimi çeken büyük maçlarda takımımız gerçekten çok iyi mücadele veriyor daha iyi mücadeleler vereceğine de inanıyorum. Örneğin; 25 sayı fark attığımız maçta oynadığımız gibi oynarsak her maça öyle hazırlanıldığı gibi hazırlanılırsa Uleb Kupası neden bizim olmasın?

Burak aslında 25 sayı fark attığımız maçta oyunun başında 6 üçlük bulmamız bizi rahatlattı.Özellikle ilk devre inanılmaz bir yüzdeyle oynadık.Savunmada da biraz gayretli olunca rakibimizi kolayca saf dışı bıraktık.

Ama Hüseyinin yokluğunda Oğuz-Ömer-Semih gibi pivotları kullanan Fenerbahçe'ye karşı Fatih'i koskoca bir ilk yarı bekletmesi,Cemal'i hiç kullanmaması maç tam bize dönmüşken maçı bize döndüren Cüneyt'i çıkarması ilk aklıma gelen örnekler.İnşallah bu turda Murat hocamızda iyi bir performans sergiler ve istediğimiz sonucu alırız.[/quote:3m3h9j8g] Çok haklısın Murat Özyer'in hata yaptığı yerler oluyor.Dediğin gibi içerden çok sayı üreten fenerbahçe karşısında Hüseyin'in yokluğunda bir şey yapamadık.Fakat Fatih Solak'ın girmesinden sonra sayı atmakta inanılmaz zorlandı keşke Fatih şutlarını düzeltse skore biraz katkı yapsa gerçekten ligin en iyi pivotlarından biri olması kaçınılmaz olur. Beşiktaş maçında ben Murat Özyer'in Fatih Solak'ı kullanacağını düşünüyorum çünkü; Beşiktaş iyi skor üreten oyunculara sahip içerden olsun dışardan olsun Fatih oyunda bulunduğu sürece içerden sayı bulmaları zor olur.Rober Hite bir an önce kendine dönmesi şart takım bunun dışında Britton Johnsen'ın bu kadar istekli ve gayretli oynaması beni gerçekten sevindirdi takıma katkısı çok iyi takıma alıştı artık diyebilirim.Beşiktaş maçında da maçın adamı Johnsen olmalı çünkü;Johnsen için iyi bir fırsat kendini gösterebileceği ben buyum diyebileceğim bir maç olduğunu düşünüyorum iyi bir maç çıkarırsa takım için çok iyi bir gelişme olur.Onun dışında Chris Owens - Dee Brown'a çok büyük yük düşüyor bu maçta. Apadoca'ya karşı ne yapacak merak içindeyim.Chris Owens umarım beklenilen performansı sergiler.1 hafta içerisinde Tufan ve Hüseyin'in iyileşmesi beklenilemez mi? Hiç mi ümit yok. Hüseyin ve Tufan'ın dönmesi gerçekten harika olur.Son bir şey hücumdan çok savunmaya önem vermeliyiz.Büyük maçlar attığın sayıya değil yaptığın savunmaya bakar.

Oral Orhon adlı arkadaşın yazdıklarını okudukca, çeyrek final maçında bjk değil de Bostan,Phoenix ya da Lakers ile oynayacakmışız gibi geliyor. Maşallah takımını övüyorda övüyor. Bu takım bu kadar iyiyse biz hiç gitmeyelim İtalyalara kadar. Sanırım Sen farkında değilsin ama sana tavsiyem o gün karşılaşacağın takımın Kızılyıldız, Hopael ya da Köln olmadığını hatırlaman.

burakeyvel' Alıntı:
apodaca hakkında bilgi verebilek biri varmı bu sene için

Nasıl bir bilgi? İstatistiki,genel?????

Kendi taraftarları da pek memnun olmadığı,istikrarsız bir sezon geçiriyor,ama son dönemde bir kıpırdanma var.Tabii bu son guard transferinden sonra maçlardaki yabancı seçiminden dolayıda tribüne çıkıyor.

bkl li arkadaşın kendi takımını övmesi kadar normal ne var ki...Adamlar ligde en yakın rakibine 2 bize 5 maç fark atmış..Acayip formdalar, tam kadrolar, antrenörleri iyi tabii ki güvencek...

Ali Demirci' Alıntı:
burakeyvel' Alıntı:
apodaca hakkında bilgi verebilek biri varmı bu sene için

Nasıl bir bilgi? İstatistiki,genel?????

Kendi taraftarları da pek memnun olmadığı,istikrarsız bir sezon geçiriyor,ama son dönemde bir kıpırdanma var.Tabii bu son guard transferinden sonra maçlardaki yabancı seçiminden dolayıda tribüne çıkıyor.

istatistik olarak verirsen sevinirm

Sadece ben değil basketbolu bilen,taraflı tarafsız,bir çok kişi bu takımı övüyor,ondan dolayı gereksiz alınganlık yapmaya gerek yok.Her takımın olduğu kadar Beşiktaşında eksiklikleri var,ayrıca yenilmez bir takım olduğumuzu da söylemiyorum,özellikle tek maç sözkonusu olduğu zaman herşeyin mümkün olduğunuda daha önce defalarca söyledim.
Söylediğim şu sadece,Beşiktaş ligin en iyi basketbol oynayan takımı,bunun için istatistiklere bakmanız yeterli ,eğer oynanan oyun size bir şey ifade etmiyorsa,bunu kabul etmek neden bu kadar zor bende bunu anlamıyorum.Tekrar ediyorum,tek maçlarda oyuncuların o günkü performansı çok önemli ,ama bir de şu anki form durumu var kıstas olarak kabul edilmesi gereken,takımların şu andaki form durumuna bakacak olursak Beşiktaş daha şanslı bütün demek istediğim bu.
Ayrıca Hapoel,Kızılyıldız takımlarından bahsediyorsun ,tamam o galibiyetleri küçümseyebilirsin ama bu takım efesi 2 kere yendi ,feneri de rezil edip 24 sayıyla yendi,yani onlar da kolay rakipler mi.
Son bir şey daha,bir takımda belirli oyuncular devamlı sakatlanıyorlarsa,bu şansızlık değildir,ya o oyuncular kendilerine bakmıyorlardır ,ya da sağlık kurulunda bir sorun vardır,her maç 2-3 sakatın olması sadece şansızlık olarak açıklanması bana pek mantıklı gelmiyor.

Oral Orhon' Alıntı:
Sadece ben değil basketbolu bilen,taraflı tarafsız,bir çok kişi bu takımı övüyor,ondan dolayı gereksiz alınganlık yapmaya gerek yok.Her takımın olduğu kadar Beşiktaşında eksiklikleri var,ayrıca yenilmez bir takım olduğumuzu da söylemiyorum,özellikle tek maç sözkonusu olduğu zaman herşeyin mümkün olduğunuda daha önce defalarca söyledim.
Söylediğim şu sadece,Beşiktaş ligin en iyi basketbol oynayan takımı,bunun için istatistiklere bakmanız yeterli ,eğer oynanan oyun size bir şey ifade etmiyorsa,bunu kabul etmek neden bu kadar zor bende bunu anlamıyorum.Tekrar ediyorum,tek maçlarda oyuncuların o günkü performansı çok önemli ,ama bir de şu anki form durumu var kıstas olarak kabul edilmesi gereken,takımların şu andaki form durumuna bakacak olursak Beşiktaş daha şanslı bütün demek istediğim bu.
Ayrıca Hapoel,Kızılyıldız takımlarından bahsediyorsun ,tamam o galibiyetleri küçümseyebilirsin ama bu takım efesi 2 kere yendi ,feneri de rezil edip 24 sayıyla yendi,yani onlar da kolay rakipler mi.
Son bir şey daha,bir takımda belirli oyuncular devamlı sakatlanıyorlarsa,bu şansızlık değildir,ya o oyuncular kendilerine bakmıyorlardır ,ya da sağlık kurulunda bir sorun vardır,her maç 2-3 sakatın olması sadece şansızlık olarak açıklanması bana pek mantıklı gelmiyor.
yaw arkadaşım git kendi forumunda yaz,bidaha söyluyorum tufan ve hüseyin sakat olmadığı ve sahada olduğu her an sizden daha iyi takımız.torinoda sahada olsunlar yeter....
bknz akatlarda kazandığımız maça....

Oral Orhon' Alıntı:
çok haklısın,neden hep biz

Erdal Gündüz' Alıntı:
Oral Orhon adlı arkadaşın yazdıklarını okudukca, çeyrek final maçında bjk değil de Bostan,Phoenix ya da Lakers ile oynayacakmışız gibi geliyor. Maşallah takımını övüyorda övüyor. Bu takım bu kadar iyiyse biz hiç gitmeyelim İtalyalara kadar. Sanırım Sen farkında değilsin ama sana tavsiyem o gün karşılaşacağın takımın Kızılyıldız, Hopael ya da Köln olmadığını hatırlaman.
o kadar süpermen olsalardı akatlarda yenmezdik onları..toridonada havalarını alacaklar,yeterki murat hoca bariz hatalar yapmasın(mesela fatih yerine owensle başlarsa bozguna uğrarız)

Sertaç Kütükcüler' Alıntı:
[quote="Oral Orhon":2o4wcqyn]Sadece ben değil basketbolu bilen,taraflı tarafsız,bir çok kişi bu takımı övüyor,ondan dolayı gereksiz alınganlık yapmaya gerek yok.Her takımın olduğu kadar Beşiktaşında eksiklikleri var,ayrıca yenilmez bir takım olduğumuzu da söylemiyorum,özellikle tek maç sözkonusu olduğu zaman herşeyin mümkün olduğunuda daha önce defalarca söyledim...
yaw arkadaşım git kendi forumunda yaz,bidaha söyluyorum tufan ve hüseyin sakat olmadığı ve sahada olduğu her an sizden daha iyi takımız.torinoda sahada olsunlar yeter....
bknz akatlarda kazandığımız maça....[/quote:2o4wcqyn]
Rakip taraftarın takımımız ve oynayacağımız maç hakkındaki görüşlerini seviyesi bize yaklaşamayan kendi forumlarından öğrenmektense, burada seviyesini koruyarak yazanlardan öğrenmeyi tercih ederim.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Sertaç Kütükcüler":10dx9nld][quote="Oral Orhon":10dx9nld]Sadece ben değil basketbolu bilen,taraflı tarafsız,bir çok kişi bu takımı övüyor,ondan dolayı gereksiz alınganlık yapmaya gerek yok.Her takımın olduğu kadar Beşiktaşında eksiklikleri var,ayrıca yenilmez bir takım olduğumuzu da söylemiyorum,özellikle tek maç sözkonusu olduğu zaman herşeyin mümkün olduğunuda daha önce defalarca söyledim...
bknz akatlarda kazandığımız maça....[/quote:10dx9nld]
Rakip taraftarın takımımız ve oynayacağımız maç hakkındaki görüşlerini seviyesi bize yaklaşamayan kendi forumlarından öğrenmektense, burada seviyesini koruyarak yazanlardan öğrenmeyi tercih ederim.[/quote:10dx9nld]

Konu bu cümlelerden sonra noktalanmıştır. 8)
Daha ötesi de olamaz zaten. :p
Teşekkürler Onur Abi :)

Oral Orhon' Alıntı:
arkadaşım shumpert pure bi şutördür güven olunmaz böyle adamlara ben bunun syracuse de dolu maçını seyrettim bu adam syracuse tarihinin en iyi 3 lük yüzdelerine sahip adamı 20 küsür maç arka arkaya 3 lük atmıştır.. syracuse un takım olduğunda 5 sayı pas pas olduğunda 20 sayı ortalama yapmış averaj bi oyuncudur büyütmeyelim lütfen bi gün 25 atar bi gün 3 ...
apodaca nba tarafından draftı boşver (rüyasında görse sabah işleri ters gider) USBL draftında 60. sırada ki sen girsen bu drafta 80. falan seçilirsin :) NBDL draftında 25. sırada seçilmiş bi adam polonyada falan sürünmüş italya 2ç ligi derken beşiktaş
c.dalmau ya gelince bknz apodaca NBDL NCAA boktan takımlarda 10 dakika zaman almış ve polonya ve israilin orta sıra takımlarında oynamış avrupada ismini bırak porto riko da bile kimsenin takmadığı bi adam
drobnjak ile niçeviçi hepimiz tanıyoruz niçeviç hadi neyse ama predrag drobnjakı girona gönderince şehirde festivalyaptıkları söyleniyor
galatasaray a karşı bu sene başı izlediğimde acımıştım nerde efes seattle günleri
sinan güler fena defansı yok savaşçı her takım için lazım bi adam ama tek başına hiçbirşey
mehmet yağmur ksk da kalsa biraz daha pişse daha iyi olacaktı ama bjk da da performansı gayet iyi
gerisi fasa fiso
arkadaşım bu mu Türkiye nin en iyi takımı veya galatasaraydan her türlü daha iyi takım
ya Türk basketbolu bitmiş yada galatasaray bitmiştir sen doğru söylüyorsan.....

Oral Orhon Bey lafım size : '' Beşiktaş C.C'yı eze eze geçeceğiz. ''

Burak Ceyhan' Alıntı:
Oral Orhon Bey lafım size : '' Beşiktaş C.C'yı eze eze geçeceğiz. ''

Burak seni pek bir iddialı gördüm kardeşim.. :p

Haydi hayırlısı bakalım..Sen ilk Fülker maçında da böyleydin.Sonuç güzeldi. :)