2008 Uleb Cup Final 8 | Galatasaray 61-60 Beşiktaş

Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 21.00 Torino)

cok korkuyorumm........

bwin.de de gs nin orani 2.70 ve bjk nin sadece 1.40 ne kadar favori görüyorlar bjk yi ..
basin GALATASARAYIMIZA

kaanın cskasına woods&lynn anonim şti moskova da koydu KAANIN BJK sına da torino ya kısmet

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="alper gülgen":3p3mx9bd]gerçektende favori bjk bizim yenmemiz sürpriz olur
Bizim yenmemiz neden sürpriz oluyomuş peki????[/quote:3p3mx9bd]
çnkü beşiktaşın kadrosunu daha kaliteli ve derin olduğunu düşünüyorum ayrıca bizm şansız sakatlıklarımızdan dolayı bjk yi favori görüyorum..tabii ki bende g.sarayımızın yenmesini isterim

Kalite kısmını hadi anlarım da derinlik nasıl oluyor onu anlamadım :)

alper gülgen' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":15q228kt][quote="alper gülgen":15q228kt]gerçektende favori bjk bizim yenmemiz sürpriz olur
Bizim yenmemiz neden sürpriz oluyomuş peki????[/quote:15q228kt]
çnkü beşiktaşın kadrosunu daha kaliteli ve derin olduğunu düşünüyorum ayrıca bizm şansız sakatlıklarımızdan dolayı bjk yi favori görüyorum..tabii ki bende g.sarayımızın yenmesini isterim[/quote:15q228kt]
Peki Sİnancanla Mehmetten başka benchten gelcek kim var beşiktaşın derin kadrosunda??Cevhermi??Onurmu???Arınmı???Yabancılar,Kaya ve saydıklarımdan başka kim var???Erkanı zaten hoca fazla oynatmıyo..

basketboldan anlayan herkes galatasarayn yenmesinin sürpriz olacağını bilir takımımzda istikrar yok rakibimiz maddi zorluklara rağmen yoluna dewam ediyor ve oynadıı her maçta rakiplerine kendini kabul ettirio tabi bizimde avantajlı yönlerimiz var ama bjk favori yani bunuda gerçkten üzülerek sölüyorum inş. g.sarayımız maçı alır

alper gülgen' Alıntı:
koç faktörüde var çok üst düzey koçu war bjk nin
O kadar üst düzeyki bütçe yetermi demeden adamları alır sezon sonunu anca böyle ülkerin katkısıyla getirir..Bizimkisiyse o kadar kötüdürki daha az bütçeyle ilk yarıyı lider kapatmış.Ulebde hiç şans verilmemesine rağmen çeyrek finale kadar çıkmış(Grupta acayipp kolaydı tabi)..

ergin atamanla murat özyer karşılaştırılamaz bence murat özyer gelecekte ii bir koç olabilir ama şmdilik yetersiz

alper gülgen' Alıntı:
ergin atamanla murat özyer karşılaştırılamaz bence murat özyer gelecekte ii bir koç olabilir ama şmdilik yetersiz
Ergin Ataman yüksek egosu olan ve atıp tutmayı seven biri.Bana 100kere sorsalar 100 kere Murat Özyer derdim...

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="alper gülgen":ae8uf0nv]ergin atamanla murat özyer karşılaştırılamaz bence murat özyer gelecekte ii bir koç olabilir ama şmdilik yetersiz
Ergin Ataman yüksek egosu olan ve atıp tutmayı seven biri.Bana 100kere sorsalar 100 kere Murat Özyer derdim...[/quote:ae8uf0nv]
bence g.saraylı olmanın etkisiyle bu lafları sölüyorsun bence

alper gülgen' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":3d5ipmng][quote="alper gülgen":3d5ipmng]ergin atamanla murat özyer karşılaştırılamaz bence murat özyer gelecekte ii bir koç olabilir ama şmdilik yetersiz
Ergin Ataman yüksek egosu olan ve atıp tutmayı seven biri.Bana 100kere sorsalar 100 kere Murat Özyer derdim...[/quote:3d5ipmng]
bence g.saraylı olmanın etkisiyle bu lafları sölüyorsun bence[/quote:3d5ipmng]
ama bence öyle değil pek!!

tabiki qörüşüne saygı duyuyorum biz bu kısır tartışmaları bırakıp g.sarayımz içn en ii sini yapmalıyız

Bu tip maçlarda favori olmaz.Günlük form durumları maçın sonucunu belirler.Ben Bjk'ı yeniceğimizi düşünüyorum.Ergin Ataman iyi bir hoca olabilir ama Murat Özyer'de en az onun kadar iyi bir hoca.

Bjk'ı yenerizde ondan sonra büyük olasılıkla gelecek J.Badalona karşısında bayağı bir şansa ihtiyacımız olucak.

alper gülgen' Alıntı:
basketboldan anlayan herkes galatasarayn yenmesinin sürpriz olacağını bilir takımımzda istikrar yok rakibimiz maddi zorluklara rağmen yoluna dewam ediyor ve oynadıı her maçta rakiplerine kendini kabul ettirio tabi bizimde avantajlı yönlerimiz var ama bjk favori yani bunuda gerçkten üzülerek sölüyorum inş. g.sarayımız maçı alır
kardeş,bizim takım aşırı derecede maç seçen bir takım..onlardan tek farkımız küçük takımlara karşı konsantre olamamamız..büyük maçlarda çok güzel performanslar gösterdik avrupada..senin dediğin kadar zayıf olsak canaria ve girona gibi uleb in üst düzey takımlarını dize getirmezdik..bence torinoda megaloman ergine gereken ders verilir