2008 Uleb Cup Final 8 | Galatasaray 61-60 Beşiktaş

Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 18.30 Torino)

Alper Gülgen' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":1l4s2rs1]Alper yeter artık anladık yenemeyiz..Güçsüz bir takımız..20 kere yazmana gerek yok..
güçsüz derken bjkden daha güçsüzüz[/quote:1l4s2rs1]

Alper arkadaşa kesin likle katılmıyorum güçlü güçsüz diye ayırım yapmak çok yanlış onları akatlarda yendik ve bu ligde bence her an herkes herkezi yenebilir.Örnek hosleysiz karşıyaka efesi çokda zorlanmadan geçti.Dünya basketbolunda özellikle tek maçlarda kimse ne olcağını bilemez o gün kim gününde ise o yener ben takımımıza güveniyorum bence o bizden güçlü şu bizden daha iyi kesin yeniliriz diyeceğimize takımızın çok daha az bir bütçe ile nasıl başarlı olduğunu hatırlayıp onun destekçisi olmalıyız

" Galatasarayın olduğu yerde imkansız yoktur!!!"

Artık bu saaten sonra fazla yazıp çizmeye gerek yok yapılacak tek şey takımımıza destek vermeye devam etmek ayrıca takım olarak Beşiktaşla aramızda büyük bir uçurumun olduğunuda kesinlikle düşünmüyorum. Bizim en büyük sorunumuz oyunculardan gerekli kadar yararlanmamız bunu sezon boyunuca çok yaşadık umarım Beşiktaş maçında beklediğimiz hırs ve mücadeleyi görmüş oluruz sonuç olarak bu maçı kaybeder veya kazanırız buraya kadar gelmek bir başarıdır

Alper Gülgen' Alıntı:
hiçbir avantajlı yönümüz yok bjk ye karşı yenersek büyük sürpriz

Avantajmız yokmu..? Oyuncuları karşılaştır, eğer aksini iddaa ettiğin oyuncu varsa nedenleri ile birlikte TEKNİK bir analiz yap. Öyle " yenemeyiz, yapamayız, edemeyiz, şöyle böyle.. " diyipte adamın sinirini bozup durma.. İnanmıyorsan inanma kazanacağımıza, sen inanmıyorsun diye 100 sayı fark yeriz zaten biz kesin..!! İnanmıyorsan yazma kardeşim..Yazıpta buradaki milleti provake etme veya germe.. 1 tane bile teknik yorum yok, oyuncu analizi yok hala "Yenemeyiz, edemeyiz.." Yenemezsek yenemeyiz çok biliyorsan sen çık oyna..

Cüneyt Erden - Mehmet Yağmur
(Cüneyt'in tecrübesi ve kalitesi karşısında Mehmet Yağmur'a şans bile vermiyorum.)

Sandro Nicevic - Charles Gaines
(Charles en azından bir maç 20 atıp diğer maç 1-2 atmıyor ;) Charles her maç 15-20 ortalamayla oynuyor.Sandro istikrarsız bir oyuncu.. Charles öyle değil.)

Dee Brown - Rick Jason Apadoca
(Bu eşleşme başabaş gider.. 2 oyuncuda bu maçın farkında vede ligteki performanslarına göre çok daha iyi oynayacaklardır. Fakat Dee, Rick'e göre daha iyi bir oyun sergiliyor Avrupa'da..)

Preston Shumpert - Chris Owens
(İşte bu noktada belki Preston önde olabilir çünkü Owens'tan daha iyi bir şut yüzdesi var.Ama Owens'in özgüveni yerine gelirse kim gelirse gelsin hiç farketmez.)

Robert Hite - Christian Dalmau
( Porto Rikolu sakat sakat oynuyor. Sol dizinde bir sakatlığı var vede bu fazla zorlayınca nüksediyor. Bu eşleşmede Hite, Porto Rikoludan daha iyi bir oyuncu..Sıçrama ve dış atışlarda Hite daha iyi şüphesiz )

Tekrar söylüyorum bu maç tek maçlık ve tek gecelik bir performans olduğu için hangi oyuncunun neler yapabileceğini kestirmek güç.. Gününde olan, daha çok istekli olan, saldıran - baskı kuran - savaşan yılmayan takım bu maçı kazanacaktır.

sen bu kadar kolay tahrik oluosan o senin sorunun bjk maçında sonra burdayım merak etmeyin o maçtan sonrada böyle konuşursunuz artık.Görünen köy kılavuz istemez...

takımımıza destek verecek arkadaşlar yazsın..beşiği övecek şeyler yazılıyor..ben takımıma yüzde yüz güveniyorum..

Alper Gülgen' Alıntı:
sen bu kadar kolay tahrik oluosan o senin sorunun bjk maçında sonra burdayım merak etmeyin o maçtan sonrada böyle konuşursunuz artık.Görünen köy kılavuz istemez...
Umarım sende burda olursun...
NOT: Burada bizim hoşnut olmadığımız nokta sadece tek laf söyleyip kazanamayız deyip bırakmak. Neden kazanamayız fark yeriz bir de bunu açıklasanız belki biz de hak veririz... Sonuçta isteyen istediğini yazar...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Alper Gülgen":2efiiks5]sen bu kadar kolay tahrik oluosan o senin sorunun bjk maçında sonra burdayım merak etmeyin o maçtan sonrada böyle konuşursunuz artık.Görünen köy kılavuz istemez...
Umarım sende burda olursun...
NOT: Burada bizim hoşnut olmadığımız nokta sadece tek laf söyleyip kazanamayız deyip bırakmak. Neden kazanamayız fark yeriz bir de bunu açıklasanız belki biz de hak veririz... Sonuçta isteyen istediğini yazar...[/quote:2efiiks5]
1-coach faktörü
2-skor sıkıntısı çektiğimizde skorerimiz olmaması
3-bjk pota altının daha iyi olması
4- bizim oyuncularımızın isteksiz ve mutsuz olması en basite indirgenmiş şekli bu

Barış bey,

Takımın içinde olmanız ,üstelik formasını giydiğiniz klübe hakaret etmenizi gerektirmez.Ne demek istediğimi anlamamışsınız sanırım,bizim klubun paralarının ödenmemesinin tartışılacağı yer burası değil,biz zaten yönetime yeteri kadar tepki veriyoruz,sorun burda aşağılar tarzda konuşmanız ,ki hiç hoş değil ,yani klubun içinde olmanızla olmaması ile ilgisi yok tepkimin.Ayrıca bende klübe çok yakınım,neler olduğunu,neyin yapılıp yapılmadığını çok da iyi biliyorum merak etmeyin.

Takım?a fayda sağlamak istiyorsanız, sorgulayın: bileni de bilmeyeni de sorgulayın. Takım?ın sistemini tanıyın, yoksa birgün Takım?ı tanımayıverir şaşırırsınız (!). İçi boş yazılar üzerine muhabbet taraftarı olursunuz.

Alper Gülgen' Alıntı:
Takım?a fayda sağlamak istiyorsanız, sorgulayın: bileni de bilmeyeni de sorgulayın. Takım?ın sistemini tanıyın, yoksa birgün Takım?ı tanımayıverir şaşırırsınız (!). İçi boş yazılar üzerine muhabbet taraftarı olursunuz.

Sen bu takımın kaç antremanına gittin?
Kaç maçına gittin?
Oyuncularla konuştun,hocayla konuştun,teknik heyetle konuştun?
Onların sahadaki diyaloglarını gördün?
Maç öncesi ısınmalarını kaç kere gördün?
Maç sonrası taraftarla aralarındaki samimiyeti kaç kere gördün?
Trübündekiler hocaya güvenini hiç farkettin mi?

Bunları yaptın mı da takımı en iyi sen tanıyorsun?

Neden takıma karşı bir güvensizlik içerisindesiniz?
Ne çabuk unuttunuz ilk yarıdaki süper performanslarını ( Hepsi de gerçek kimliklerini çok güzel ortaya koymuştu,bizimkilerin üstüne oyuncu yoktu.) ,gran canaria maçını???
Tamam takımda bir form düşüklüğü var ;aşikar ortada.
Yine de bu telekom maçında fazla kaybedilen bir şey yok ,belki de yenilmesi iyi de oldu.Eğer zar zor alsalardı bu maçı,kendi hatalarını görmeden ,nasılsa bjk yi de geçeriz diye pek fazla üsyünde durmazlardı.
Ama şimdi,bir silkelenirler,kendimize gelelim derler, kendi hatalarını daha iyi görürler,daha iyi hazırlanırlar.
Sonuçta inşallah bjk yi, güzel bir oyunla farklı bir şekilde geçeriz:)

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Alper Gülgen":2d6dxajj]Takım?a fayda sağlamak istiyorsanız, sorgulayın: bileni de bilmeyeni de sorgulayın. Takım?ın sistemini tanıyın, yoksa birgün Takım?ı tanımayıverir şaşırırsınız (!). İçi boş yazılar üzerine muhabbet taraftarı olursunuz.

Kaç maçına gittin?

Bunları yaptın mı da takımı en iyi sen tanıyorsun?[/quote:2d6dxajj]

Bunların hiç birini yapmadan ligin 2 ci yarınsında bu takımın kötü oynadıgını sölerim murat hocanında yaptıgı büyük yanlıslarıda ;)

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Alper Gülgen":n32in7x5]Takım?a fayda sağlamak istiyorsanız, sorgulayın: bileni de bilmeyeni de sorgulayın. Takım?ın sistemini tanıyın, yoksa birgün Takım?ı tanımayıverir şaşırırsınız (!). İçi boş yazılar üzerine muhabbet taraftarı olursunuz.

Kaç maçına gittin?

Bunları yaptın mı da takımı en iyi sen tanıyorsun?[/quote:n32in7x5]
Abi bırak laf anlatmaya çalışma boşuna... :?

Barış Çamur' Alıntı:
[quote="Alper Gülgen":wf8bzm1r]
hiçbir avantajlı yönümüz yok bjk ye karşı yenersek büyük sürpriz

Avantajmız yokmu..? Oyuncuları karşılaştır, eğer aksini iddaa ettiğin oyuncu varsa nedenleri ile birlikte TEKNİK bir analiz yap. Öyle " yenemeyiz, yapamayız, edemeyiz, şöyle böyle.. " diyipte adamın sinirini bozup durma.. İnanmıyorsan inanma kazanacağımıza, sen inanmıyorsun diye 100 sayı fark yeriz zaten biz kesin..!! İnanmıyorsan yazma kardeşim..Yazıpta buradaki milleti provake etme veya germe.. 1 tane bile teknik yorum yok, oyuncu analizi yok hala "Yenemeyiz, edemeyiz.." Yenemezsek yenemeyiz çok biliyorsan sen çık oyna..

Cüneyt Erden - Mehmet Yağmur
(Cüneyt'in tecrübesi ve kalitesi karşısında Mehmet Yağmur'a şans bile vermiyorum.)

Sandro Nicevic - Charles Gaines
(Charles en azından bir maç 20 atıp diğer maç 1-2 atmıyor ;) Charles her maç 15-20 ortalamayla oynuyor.Sandro istikrarsız bir oyuncu.. Charles öyle değil.)

Dee Brown - Rick Jason Apadoca
(Bu eşleşme başabaş gider.. 2 oyuncuda bu maçın farkında vede ligteki performanslarına göre çok daha iyi oynayacaklardır. Fakat Dee, Rick'e göre daha iyi bir oyun sergiliyor Avrupa'da..)

Preston Shumpert - Chris Owens
(İşte bu noktada belki Preston önde olabilir çünkü Owens'tan daha iyi bir şut yüzdesi var.Ama Owens'in özgüveni yerine gelirse kim gelirse gelsin hiç farketmez.)

Robert Hite - Christian Dalmau
( Porto Rikolu sakat sakat oynuyor. Sol dizinde bir sakatlığı var vede bu fazla zorlayınca nüksediyor. Bu eşleşmede Hite, Porto Rikoludan daha iyi bir oyuncu..Sıçrama ve dış atışlarda Hite daha iyi şüphesiz )

Tekrar söylüyorum bu maç tek maçlık ve tek gecelik bir performans olduğu için hangi oyuncunun neler yapabileceğini kestirmek güç.. Gününde olan, daha çok istekli olan, saldıran - baskı kuran - savaşan yılmayan takım bu maçı kazanacaktır.[/quote:wf8bzm1r]

Barış arkadaşım herşeyi iyi has sölemişsin ama Hüseyin olmayınca Kaya bizim savunmayı ezer geçer :(
Hüseyin olmadan bence bu maçı almamız çok zor ama imkansız değil !
İmposible is nothing !

Alper Gülgen' Alıntı:

Sadece bana " Şu oyuncu şu oyuncuyu şu nedenlerden dolayı geçer " gibisinden TEKNİK ve ANALİZ İçeren yorumlar yaparsan daha iyi olur.. Olay provake olmak değil.
Gerekçe yok, neden yok ama " Yeniliriz, Kaybederiz, Şansımız yok " sözleridir beni çileden çıkaran.. Neden yeniliriz bunu açıklarmısın? Neden kaybederiz.. Neden şansımız yok.
Demişsin ki ; oyuncuların isteksizliği.. Bu oyuncular Asvel maçından öncede ligte çok alakasız maçlar oynadı,
hatta oyuncular OYNAMADI bile.. Ama Asvel karşısında hem orda, hem burda ders niteliğinde maçlar oynandı.
Canaria maçı keza öyle.. Ligte çok alakasız maçlar çıkartan oyuncularımız yeri geldiğinde Avrupa'da panter kesiliyorlar.

Takımın doğrularını veya yanlışlarını her zaman dile getirdim. Hatta bir ara takımı eleştiriyorum diye bazı yerlerde HAİN ilan edildim. Yeri geldi takdir ettim, bu seferde topaç ilan edildim.. Bu forumda belkide takımı en acımasızca eleştiren kişilerden biriside benimdir. [Bknz : Telekom maçı ile ilgili attığım postlar, oyun düzeni ile attığım mesajlar..]

Takımı elbette eleştirme hakkına sahipsin ama nedenlerini açıklayarak, yazarak, belirterek.

-----------------------

Oral Bey,

Formasını giydiğim klüplere bu güne kadar asla hakaret etmedim, etmemde. Formasını terlettiğim klüplere daima saygım vardır, olacaktırda..
Aşağılar tarzda konuşmadım, gerekeni söyledim.Oyuncularının parasını ödemeyen bir klüpten herşey beklenir.. Nasıl ki oyuncular " ANTREMANA ÇIKMIYORUZ " dedikleri gibi günün birinde " MAÇA ÇIKMIYORUZ " derse hiç şaşırmam... Parasal sorunun çözülmesine en çok sevinenlerden biriside benimdir ki ; aksi takdirde elde edebileceğimiz bir galibiyetten sonra bu durum bizim başarımıza gölge düşürebilirdi.

Arkadaşlar ortamı germenize gerek yok Alper arkadaşın Galatasaray rtaraftarlığından şüpheliyim...

bu foruma sızmalar var..resmen beşiklinin yazacağı dilde yazılar yazılıyor..editör arkadaşlara sesleniyorum

fener beşik maçını izleyen sözde galatasaraylılar şansımızın o kadar az olmadığını anlamışlardır

Metin Ertürk' Alıntı:
fener beşik maçını izleyen sözde galatasaraylılar şansımızın o kadar az olmadığını anlamışlardır
Sana sadece şunu soracam fenerbahçe kötü takımmı adamlar kötü takım olsa Euroligde ilerleyebilirlermiydi ? Hemde Beşiktaş da Dalmau gibi çok önemli bir eksik vardı inşallah bizim maçdada Dalmau oynamaz.