2008 Uleb Cup Final 8 | Galatasaray 61-60 Beşiktaş

Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 18.30 Torino)

mustafakaya' Alıntı:
Metin Ertürk' Alıntı:
fener beşik maçını izleyen sözde galatasaraylılar şansımızın o kadar az olmadığını anlamışlardır
Sana sadece şunu soracam fenerbahçe kötü takımmı adamlar kötü takım olsa Euroligde ilerleyebilirlermiydi ? Hemde Beşiktaş da Dalmau gibi çok önemli bir eksik vardı inşallah bizim maçdada Dalmau oynamaz.
Dalmau önemli eksikmi şimdi??Dalmau ne yaptı ligde bugüne kadar..Adam istikrarsızlık abidesi!!

Arkadaşlar!!!
Murat hoca kötü hoca olsa ne olur??? olmasa ne olur??? 4 gün sonra tarihi bir maç oynayacağız bunumu tartışacağız????
Ben hocamıza güveniyorum bize büyük mutluluklar yaşatacak!!!

Emre Doğan' Alıntı:
mustafakaya' Alıntı:
[quote="Metin Ertürk":1s5xetev]fener beşik maçını izleyen sözde galatasaraylılar şansımızın o kadar az olmadığını anlamışlardır
Sana sadece şunu soracam fenerbahçe kötü takımmı adamlar kötü takım olsa Euroligde ilerleyebilirlermiydi ? Hemde Beşiktaş da Dalmau gibi çok önemli bir eksik vardı inşallah bizim maçdada Dalmau oynamaz.
Dalmau önemli eksikmi şimdi??Dalmau ne yaptı ligde bugüne kadar..Adam istikrarsızlık abidesi!![/quote:1s5xetev]
umarım dalmau oynar..takımını raydan çıkaran en önemli isim.

@ Emre Doğan

Christian Dalmau

Euroleague'nin en iyi guardlarından birisi unvanıyla Beşiktaş'a geldi Porto Riko'lu.. Çok disiplinli ve hırslı bir oyuncu.. Fakat sol dizinde bir sakatlık var. Bazen maçlarda fazla zorlayınca hemen nüksediyor sakatlığı.. Çok hassas yani.. Baskıya ve mücadeleye dayanamıyor. Birebir oynuyor fakat rakibinin presi ve baskılı oyunu karşısında zorlanabiliyor.

Çok iyi top saklıyor, gerekirse 24 saniye doldurup sayı atıyor / attırıyor. İşte burada aman dikkat.. Sadece attırmıyor, Porto Riko'lu yıldız HER YERDEN ATIYOR ! Şut mesafesi tanımıyor.Eli ısınırsa canımızı yakabilir.

Barış Çamur' Alıntı:
@ Emre Doğan

Christian Dalmau

Euroleague'nin en iyi guardlarından birisi unvanıyla Beşiktaş'a geldi Porto Riko'lu.. Çok disiplinli ve hırslı bir oyuncu.. Fakat sol dizinde bir sakatlık var. Bazen maçlarda fazla zorlayınca hemen nüksediyor sakatlığı.. Çok hassas yani.. Baskıya ve mücadeleye dayanamıyor. Birebir oynuyor fakat rakibinin presi ve baskılı oyunu karşısında zorlanabiliyor.

Çok iyi top saklıyor, gerekirse 24 saniye doldurup sayı atıyor / attırıyor. İşte burada aman dikkat.. Sadece attırmıyor, Porto Riko'lu yıldız HER YERDEN ATIYOR ! Şut mesafesi tanımıyor.Eli ısınırsa canımızı yakabilir.
Barış kardeşim Portorikolu guardların ne yapacağı belli olmaz..Dalmau geçen sene Efes maçlarında dikkatle takip ettiğim biriydi hatta forumda bir yere yazmışlığımda var beğendim diye..Ama bu sezon kendi taraftarı bile eleştiriyor...Üstelik yanlış hatırlamıyorsam 3lük şutu zayıftı Dalmaunun..Yani hem istikrarsız hemde sakat olduğu için pek önemli eksik gibi gelmiyo bana..

dalmau oynamazsa bizim maçta geriye yalnız guard olarak mehmet yağmur kalıyo guard konusunda bariz bi üstünlüümüz söz konusu olabilir

Dalmau'yu önceki yıllardan sadece istatistik olarak tanırım..Çok sayı atan bir oyuncuydu..Ama Beşiktaş'ta ona atma yerine organize etme görevi verildiği için tam olarak kendini göstermedi..Bana kalırsa 1 yerine 2 numarada oynarsa gayet başarılı olur ama size olarak zayıf kalmadığı durumlarda..

Kerem SEÇER' Alıntı:
Dalmau'yu önceki yıllardan sadece istatistik olarak tanırım..Çok sayı atan bir oyuncuydu..Ama Beşiktaş'ta ona atma yerine organize etme görevi verildiği için tam olarak kendini göstermedi..Bana kalırsa 1 yerine 2 numarada oynarsa gayet başarılı olur ama size olarak zayıf kalmadığı durumlarda..

Kesinlikle zaten geldiği takımda iki numara oynayan çok skorer bi oyuncuydu burda ise oyun kurucu oynuyo zaten şutör fazlalığı var beşiktaşta bu da kendine orda yer bulmuş bence tam bir oyun kurucu bulsalar biraz zor durdurulur bu beşiktaş...

Yazacaklarımı Kerem Abi yazmış :)
Emre abi aynen iletiyorum sana Kerem Abinin yazdıklarını..
Beşiktaş'ta şutör fazlalığı olduğundan ötürü Dalmau oyun kurma görevini üstleniyor.

Eğer takımda ki oyuncular bu maça sorunsuz çıkar ( her bakımdan ) ise alırız.

Yok çıkmazlar ise +20 yeriz.

Gökce Başaran' Alıntı:
Eğer takımda ki oyuncular bu maça sorunsuz çıkar ( her bakımdan ) ise alırız.

20 yeriz diyorsun yani :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":1muhn57g]Eğer takımda ki oyuncular bu maça sorunsuz çıkar ( her bakımdan ) ise alırız.

20 yeriz diyorsun yani :)[/quote:1muhn57g]
+10 da olabilir ama sahada insanlar,televizyon başında biz bu maçın böyle olacağını zaten anlarız.

Dediğim gibi "sorunsuz" kelimesi önemli burada.

Biz inanıyoruz ve Perşembe akşamı o inançla orda olacağız.

We want this cup dedik.

şimdi istediğimizi almak üzere oraya gitme zamanı.

GELİYORUZ ! ! !

Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 21.00 Torino)

Barış Çamur' Alıntı:
Bu arada maç 18.30 diye görünüyor ULEB CUP'ta.. Başlığı düzeltirseniz..

adszpx9.jpg

Maç 18.30 da ama CET olarak 18.30 da.. Yani orta avrupa saatidir o.. Biz CET+1 saat dilimindeyiz.. Maç Türkiye Saati ile 19.30 da başlayacaktır..

http://www.yirmidort.tv/yayinakisi.asp?gun=4

Bu da canlı yayın linki.. Başlığı 10. defa düzeltelim :)

sevgili dostlar david blatt efesten ayrıldı hazır bizim de iyi koça ihtiyacımız varken neden olmasın diyorum sevgili idarecilerimize bu işin bir an önce bitirilmesi için bir çağrıda bulunuyorumhazır kısmet ayağımaza gelmişken tekrar kaçırmayalım bu arada cumartesi maçı izleyenler bu maçtan sonra hala neyi savunacaklar anlamıyorum olmuyor olmuyor iş işten geçmeden derhal müdahele edilmeli galatasaray o muhteşem günlerine dönmeli

Mithat Duran' Alıntı:
sevgili dostlar david blatt efesten ayrıldı hazır bizim de iyi koça ihtiyacımız varken neden olmasın diyorum sevgili idarecilerimize bu işin bir an önce bitirilmesi için bir çağrıda bulunuyorumhazır kısmet ayağımaza gelmişken tekrar kaçırmayalım bu arada cumartesi maçı izleyenler bu maçtan sonra hala neyi savunacaklar anlamıyorum olmuyor olmuyor iş işten geçmeden derhal müdahele edilmeli galatasaray o muhteşem günlerine dönmeli
david blatt veya bi başkası bence şu an takımda yapılacak bi değişiklik olumlu olmaz eğer elenirsek ki beşiktaşı bu kadar motivesiz bi şekilde daha yakalayamayız elememiz lazım...o zamn deişim söz konusu olabilir ama bence şu an bu deişim çok yanlış olur...maç hakknda ise beşiktaşı kesinlikle hüseyin oynar ve günnde olursa eleriz :)

Beşiktaş ,doğru dürüst motive olmadığı halde ,hakemlerin 1-2 saçmalığına ve adamların el üstünden attığı 5-6 çok zor 3lüğe yenildi dün,sakın olaki Torinoda bu şekilde oynayacaklarını sanmayın,aynı sizin Telekom maçında oynadığınız gibi oynamayacağınız gibi.

Ayrıca Hüseyin oynasada ,yeni ameliyattan çıkmış bir adamdan ne kadar verim alınabilir koskoca bir soru işareti,ki ameliyatlı yerine bir yumruk ,yada tekme gelirse Allah korusun çok ciddi sonuçlar doğurabilir.O yüzden bene ondan fazla bir şey beklemeyin bu maçta.

Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 21.00 Torino)

Barış Çamur' Alıntı:
[quote="Yeliz Can":3b5f4xjj]
:) :)
ayhan sahnektekı maçta beşiktaşta lebron kobe filan mı oynadı da 17 fark oldu???

tek maç o gun kım gununde olursa o kazanır
telekom maçını da gördükçe bjk nın form durumu da düşünülürse
ister begen ister begenme bjk agır basıyor....

Haklısınız Yeliz Hanım, Akatlar'dada Dirk - Kobe - Tmac falan oynadı o yüzden yenildiler, ezildiler ;)
Önce oyuncuların paralarını ödesinler.. Oyuncular 14 kişi (2 kişi kontenjan) antremana çıksın tam olarak ondan sonra rakip olsunlar karşımızda..[/quote:3b5f4xjj]

4 ay oncekı maçı ölçü almak mı dogru
1 ay oncekı maçı mı ??
üstelik huseyınde oynamıyacak

bir de rakip taraftar yaftası yemeyelım lutfen boyle bır post attıgımız için
sadece su ankı form durumlarından bahsettım ben

takımın durumunu eleştiren herkes baska takım taraftarıysa forumun yarısı beşiktaşlı fenerli demek ki
darüşşafaka -telekom vs topiclerıne bakmak yeterli

karışıklı da olmasın 18:30 maçın yerel saati
tsi ile 19:30 da maç

sevgili burak biz sence yeterince motivemiyiz bence beşiktaştan önce biz kendimizi düşünmeliyiz bir tane oyun setimiz yok yedek pivoyumuz var ama yok çünkü admı küstürdük daha neyi bekliyoruz

Mithat Duran' Alıntı:

Mithat bey Blatt'in takımımızda çok iyi iş yapacağını inanamakla beraber şuanda bu değişikliğin yanlış olacağını düşünüyorum ama eğer başarı dediğimiz şey ligi 4. olarak bitirmek değil diye düşünüyorsak sezon sonu mutlaka Blatt'i takımımızın başına getirmemiz gerekiyor.