2009-2010 NBA Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rose Yıldız İstiyor

Chicago Bulls'un All-Star gardı Derrick Rose bu yaz takımının free agent pazarının en gözde isimleri olan LeBron James, Dwyane Wade, Chris Bosh, Amare Stoudemire, Joe Johnson ve Carlos Boozer'dan birini kadrosuna katacağına inandığını söyledi.

Bu sabaha karşı oynanan Orlando maçından önce basın mensuplarına açıkalamalarda bulunan Rose "Bu bizim için çok önemli.Böyle bir takas bizi çok önemli bir takım yapar.O büyük takımlardan biri olabileceğimizi düşünüyorum.Şu anda düşünecek başka şeylerimiz de var, playoff'a girmek.Ama ben büyük bir yıldızın geleceği o günü bekleyemiyorum." ifadelerini kullandı.

Bazı kaynaklar Wade, LeBron ve Bosh'un Bulls'a gitmeye sıcak bakabileceğini açıkladı.

Bu oyunculardan biriyle çok iyi olabileceğini söyleyen Rose "Bu oyunculardan biri çok önemli olacak.Onların hepsi buraya çok uygun olacaklardır.Şutlarımızın iyi olduğunu düşünüyorum.Onlar neden Chicago'ya gelmek istemesinler ki?Burası sadık hayranlarıyla büyük bir pazar." dedi.

Wade doğduğu şehre dönebilir.Dönerse de müthiş zevkli olur ikisini bir arada izlemek.Onun dışında LeBron'u yada bir başkasını alabileceklerini zannetmiyorum.Boozer'ı yıldızdan sayıyorlarsa yazık hakikaten..

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Boozer'ı yıldızdan sayıyorlarsa yazık hakikaten..

Hay ağzına sağlık Gazanfer. Boozer iyi bir oyuncu olabilir ama asla bir süperstar sınıfına dahil edilemez.

Chicago'ya gelecek doğru bir isim arıyorlarsa bu isim kesinlikle Dwayne Wade. Noah,thomas vs. pota altı oyuncuları hem genç,hem çok kuvvetli. Combo Guard alırsan sen takıma, takım iyi işler çıkartır.

Hayatımda görüp görebileceğim en fiyasko takımdır heralde Chicago. Eline bu kadar yetenekli oyuncular geçen ancak sonunda onları bir araya getiremeyip, bir üst seviyeye geçemeden dağıtan berbat yönetilen bir organizasyondur. Eğer doğru yönetilseydiler, Jordan'dan sonra da 2000'li yıllara yine damga vurabilirlerdi. Ama işte önemli olan önüne fırsatların çıkması değil, onları değerlendirebilmek. Onlar bu kafa ile değil Boozer'ı, LeBron'u getirseler neler yapabileceğinden yine şüphe ederim.

Ayrıca Boozer sorunludur, savunma özürlüdür(isteksizdir) ama pota altı etkinliği anlamında şuanda ligin en önemli 2-3 oyuncusundan biridir. Müthiş bir hücum opsiyonudur. Ama gel gelelim ben organizayonuma süperstar, takımı sırtlayacak adam diye Boozer'ı getirir miyim? Hayır. Ama bu Chicago yapar mı, yapar.

Hedo Jerkoglu!
NBA'de pazar gecesinin en ilginç maçlarından biri Portland'da oynandı. Toronto Raptors, Oregon'da Portland Trail Blazers'a konuk oldu. Maçı ev sahibi Blazers, 109-98 galip bitirdi. Maçı ilginç kılan olay ise, geçtiğimiz sezon son anda Portland'a imza atmaktan vazgeçip, daha iyi bir teklif yapan Toronto Raptors'a giden Hidayet Türkoğlu'nun Blazers taraftarı karşısına çıkması idi. Taraftar tarafından, maçın başından sonuna dek, topu her eline alışında yuhalanan Hidayet, tepkilerden nasibini alırken maçı 14 sayı, 5 ribaunt ile bitirdi.
Portland medyası ve taraftar forumları, maç yorumlarını daha ziyade Hidayet Türkoğlu üzerinden yaparlarken, milli oyuncumuz için hazırladıkları ilginç imajlar hazırlayıp, Portland yerine Toronto'da yaşamayı tercih eden başarılı forvetin eşi Banu Türkoğlu'na, Hidayet'in yerine Andre Miller'ın takıma dahil edilmesine vesile olmasından ötürü teşekkür yazıları yazdılar.

toronto seyircisi dün gece hidayet'i yuhalamış..
ben yanlış seçim diye arkamı yırttım burada..
önemli olan şehir değil takım dedim..
başta sühan cem olmak üzere çoğu arkadaş para dedi önemli olan..
hiç bir para hokkabaz dolu bir takım yüzünden 15.000 kişi tarfından yuhalanmayı hazmedecek kadar çok değildir.. bu benim şahsi fikrim..
toronto gördüğüm en yanlış , en rezil takım..
gm den oyuncularına kadar her yer avrupalı dolu..
bunu çok matah bir şey sanıyorlar..
play-off yapacak olmaları bir şey değiştirmeyecek..
c.bosh da kalmayacak seneye..
takımın adı toronto hokkabazes olsun..tam olsun..
guardı calderon olan takıma hayat şansı yok..

Emre hala ben haklı olduğumu söylüyorum. Önemli olan para.. Baktı olmadı Hido başka takıma takas olur. Ama aldığı para artık aynı kalacak. Portland istiyorsa mesela Orlando bize lazım derse, Hido'yu alabilir takasta. Ama artık Hido'nun Toronto ile anlaştığı rakamı verecekler...

Sühan Cem' Alıntı:
Emre hala ben haklı olduğumu söylüyorum. Önemli olan para.. Baktı olmadı Hido başka takıma takas olur. Ama aldığı para artık aynı kalacak. Portland istiyorsa mesela Orlando bize lazım derse, Hido'yu alabilir takasta. Ama artık Hido'nun Toronto ile anlaştığı rakamı verecekler...

Bende aynı fikri paylaşıyorum.Sene başında konuşurkende paranın tercih sebebi olacağını savunma sebebimde aynen bu düşünceydi.Bugünde aynı noktadayım.

Stuckey Geri Dönüyor

Detroit Pistons guardı Rodney Stuckey'nin bu sabaha karşı Indiana Pacers maçıyla birlikte iki haftadan sonra takıma geri dönmesi bekleniyor.

Detroit'in basketbol operasyonları sorumlusu Joe Dumars yaptığı açıklamada Stuckey'nin çarşamba günü yapılan antrenmanlarda gayet iyi olduğu ve Indiana maçında takımına geri dönmesini beklediklerini söyledi.

Başarılı gard 5 Mart'ta oynanan Cleveland Cavaliers maçında kalbinden yaşadığı bir sorun dolayısıyla sedyeyle hastaneye kaldırılmıştı ve o günden beri art arda 6. maçını kaçırıyordu.

Kulüp doktorları Stuckey'e geniş çaplı bir kalp testi yapmış ve antrenmanlara başlamasına izin vermişlerdi.

Stuckey geçtiğimiz sezon da aynı sıkıntıdan ötürü 2 maç kaçırmıştı ancak Stuckey yeniden gerçekleşen bu olayın fazla önemli olmadığı konusunda oldukça ısrarlı.

Livingston'dan imza!

Washington Wizards, ilk olarak 26 Şubat'ta takıma katılan ve 10'ar günlük sözleşme imzaladığı Shaun Livingston'un kontratını sezon sonuna kadar uzattı.

Oklahoma City Thunder 71 - 44 Toronto Raptors
İkinci periyot sonucu

Hidayet 13 dkda 3 faul ve 2 sayı , 1 asist yapmış.
Durant 23 sayı
Bosh 16 sayı - 10 ribaunt.
Hidayet son 6 yılının en kötü sezonunu geçiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...