2009-2010 NBA Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersan Ilyasova faul yapmadan savunma yapmayı öğrenebilirse güzel bir kariyeri olacak sanırım.

Ersan'lı Bucks, Pistons'ı 96-85 yenerken 18 dk. Ersan 9 sayı 6 ribaund 2 asist ile oynadı. Bucks'da Jennings 24 sayı, Warrick 21 sayı 5 ribaund ile oynadı.

Pistons'da ise Gordon 26 sayı, Prince ve Charlie-V 12 sayı ile oynadı. Pistons'da Hamilton ve Wilcox yoktu.

Dün geceki Charlotte Bobcats - New Jersey Nets maçında iki takımda 10/1 üçlükle oynadı. Nba'de bunu da gördüm ya, her şey olur artık...

pos min fgm-a 3pm-a ftm-a +/- off def tot ast pf st to bs ba pts
D. Mason F 06:38 0-0 0-0 0-0 -10 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

bu da fena değil.. desmond mason'ın dün geceki istatistiği.. süre 06.38 dakika ilk beş başlayarak.. onun dışında herşey sıfır.. koca bir sıfır..

kevin martin buyuksun baba
Hedef maclarımız belli bizim:memphis,minny,charlotte,new york...
Memphisi yenmemiz super oldu sonucta lig bizim icin 4 ya da 5 takimli diger takımlar bızi aşar

NBA'de sezona kötü bir giriş yapan ve oynadığı dokuz maçta üç galibiyet alarak beklentilere cevap veremeyen New Orleans Hornets'ta head coach Byron Scott'ın görevine son verildiği açıklandı.

Bu gelişme sonrası takımın head coach pozisyonunu, aynı zamanda takımın eski asistan coachlarından olan Genel Menajer Jeff Bower ile dolduracağı, eski Hornets head coachu Tim Floyd'un ise asistan coach olacağı belirtildi. Head coachluk kariyerine 2000 yılında New Jersey Nets'te başlayan 48 yaşındaki teknik adam, 2003 yılına kadar Nets'in başında görev alıp 2004 yılında New Orleans Hornets'in head coachu olmuştu. Yaklaşık 5 yıl boyunca Hornets'te görev yapan ve Scott, 2007-2008 sezonunda NBA'de Yılın Head Coachu seçilmişti.

ve tüm bunlardan sonra hornets'ın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri geldi..bir deplasmana giderken takım uçağının bir dağa çakılmasından daha kötü bir şey varsa hornets için, o da chris paul'ün sakatlanmasıydı.. david west'in yatışa geçmesi, tyson chandler yerine gelen okafor'dan bir nane olmayacağının çok iyi bilinmesi ve stojakovic'in basketbolu bıraktığından haberinin olmaması sonucu takım tamamen CP3 e kalmıştı. O da olağandışı istatistiklerle takımını taşımaya çalışıyordu..

basketbolda çok olur.. oyuncu sıçrar, yere inerken ayağı başka bir adamın üzerine gelir ve bilek burkulur.. bin kere görmüşüzdür.. chris'in başına gelen de bu.. akıl almayacak asistlerden birini daha yaptıktan sonra yene inerken rakibinin ayağı üzerine düştü ve sol bileği döndü.. ne kadar oynamayacağı belli değil ama benim iddaam şu; cp3 yokken new orleans bir maç bile kazanamaz şu pozsiyonda..kimle , nerde oynarsa oynasın bence öyle.. yazık oldu..

ben de dün gece tesadüfen gördüm.harbi acaip bisiydi ve andy o kadar afallamış ki hucum faul yaptırmayı düşünememiş.ayrıca pozisyondan once lebronun bloklandığını ve sonra smacın olduğunu soyleyeyim.o gazla alamadı maçi miami

Chris Paul'un olmaması buyuk kayıp. Zaten kotu olan takım iyice dibe vuracaktır ne yazık ki.

Ayrıca Wade'i benim bildigim cok begenir Majesteleri.

nilay abla mj demişken artık bi topic ac ama 90sla ilgili
Bu sefer de açmassan çaglayanda eylem yapcas topic acılsın diye :)

B.Jennings golden state'e 55 atmiş.hey maşallah redd'in sakatlığında takımı aldı götürüyor. Şaka maka o da olmasa bu takım euroligin iyi takımlarından biri olabilirdi ancak.ersan da surekli ve duzenli katki veriyor.

Kimse yazmamış.Cuma oynanan New Jersey-Orlando maçında Rafer Alston 17 sayı 10 rebound 10 asistle triple double yapmış. :shock:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...