2009-2010 NBA Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-s.jackson , golden state'den charlotte a geçti.. radmonovic ve raja bell de warriors'a..

-milwaukee de ersan iyi oynamaya, dakika almaya devam ediyor.. istatistikleri de tatminkar.. başarılı olmasını mehmet okur'dan 10 kat, 100 kat fazla istiyorum.. mehmet okur gibi sonunda bir wnba oyuncusuna dönüşmesin yeter..

-Iverson ile memphis in yolları resmen açıklanmasa da ayrıldı.. j.tinsley geldi memphise.. ıverson ile new york ilgileniyor yazıyor ama inanmıyorum.. isiah thomas zamanları olsa eyvallah ama artık d'antoni var ve 2010 yazını bekliyorlar.. böyle bir hataya düşmezler.. emeklilik zamanı AI için..

-bucks ın çaylağı b.jennings geçen akşam 55 sayı attı.. w.chemberlain 'in çaylakken iki kere 58 atmışlığı varmış ama bu da inanılmaz..

- toronto'da bence problem var. top ve süre dağılımları ilginç.. calderon orada yine bir dolaplar çeviriyor.. uyuzun tekidir zaten.. hep kendi istatistiğine bakar.. sanki bosh'tan sonra burda benim borum öter havaları var orada..

Ş.Saadet Ünal' Alıntı:
Bizimkilerin kapışmasını izlemeye çalışacağım.. Gönlüm Toronto'dan yana.. :)
Kalbini kıracağız bir seferlik o zaman :) Şaka bir yana Deron bu maçta dönecekmiş ama bakalım. Yine savunma yapılmayan, all-star maçı havasında bir karşılaşma izleyeceğiz muhtemelen. Daha iyi atan kazanır..

Toronto deplasmanlarda kötü evet fakat Utah sezona oldukça istikrarsız başladı. Yani o nedenle kesin birşey söyleyemiyoruz. Geçen seneki takım ruhundan eser yok, "çıkıp biraz top oynayıp gidelim" havasında oyuncular ve o yüzden çok maç kaybedildi. Tahminen bu maçı Chris Bosh 35 üzeri sayı ile, Bargnani 30'a yakın sayı ile tamamlayacak. Pota altı savunmamız çok kötü, hücumdaki etkinliğe göre maçın skoru belirlenecektir. İki istikrarsız takımın mücadelesi ortada olacak bana göre, keşke avantajlıyız diyebilseydim..

nba türk gecesi (?) nde toronto, utah'a mağlup olmuş.. mehmet okur oynamamış.. ntv dekiler çok üzülmüştür.. adının karşısında grip semptomları falan yazıyor.. domuz gribi olduysa şaşırmayalım.. hedo yine durgun.. bu takımda hedo'nun rolü calderon'un önüne çıkmazsa bence daha da iyisi olmaz..

aslında beni ilgilendiren tek adam ersan orada..mehmet okur'dan bir şey olmaz artık.. ersan, new jersey maçına ilk 5 başlayıp 32 dakika oynamış.. şut yüzdeleri düşük ama 9 pts, 8 reb, 1 asist, 1 blok da rezalet bir maç istatistiği değil.. new jersey ligin galibiyet alamamış tek takımı.. maç içerde.. ersan ilk beş ve 32 dakika oynuyor.. tabii ki daha sansasyonel bir iş çıkarabilirdi ama olsun.. sürekli ilk beş başlamasa bile rotasyonda daha sağlam bir yer edindi kendine..

Toronto'nun rezil savunması ve Carlos'un muhteşem oyununa sadece 2 periyod dayanabildim :) Gerçi ilk yarının sonlarına doğru toparlandılar ama beklemek gelmedi içimden çünkü tüm hevesimi yok ettiler :)

Geçtiğimiz sezon her maçını takip etmeye çalıştığım Utah Jazz'ın bu seneki oyunu hiç keyif vermiyor ne yazıkki. Toronto karşısında yürüyerek atılan turnikeler ile maçı kazandık, tabi Toronto'nun berbat şut yüzdesinide es geçmeyelim. Ne hırslı savunma ne de efektif hücum görüyoruz, Euro League maçları bile daha keyifli izlerken. Zaten git gide azalan seyirci sayısı da Utah'a en önemli mesaj niteliğinde..

Bu Brandon Jennings ne adammış be birader. Geçen sene Roma'daki ortalamaları 7.6 bu sene NBA'de 25.2. Yuh diyorum tekrar tekrar. Böyle devam ettikçe de demeye devam edeceğim.

Ersan da giderek performansını arttırıyor. Ortalamalar da 9.8, 6.6 oldu.

Ersan'lı Bucks yükseliyor: 103-98
NBA'de Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks, deplasmanda Memphis'i 103-98 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
Bucks'ta forma giyen Milli basketbolcumuz Ersan İlyasova, 18 sayı, 12 ribaund ve 3 asistle double-double yapmayı başardı.

Milwaukee'de Jennings attığı 26 sayı ile en skorer isim olurken, C.Bell 19 sayı ? 1 ribaund 2 asist, L.Ridnour ise 13 sayı ? 4 ribaund 12 asistle oynadı.

Memphis'te ise R.Gay'in 24 sayı, Z.Randolph 18 sayı, 6 ribaund, 1 asist Milwaukee Bucks karşısında alınan mağlubiyeti engelleyemedi.

Ersan'ın daha da iyi olacağına inancım tam. İlk seferinde sakatlığı NBA macerasına gerilerden başlamasına sebebiyet verse de o çalışarak buraya kadar geldi. Sonuna kadar hak ediyor.

artık nba ile ilgili tek konsantrasyonum ersan ilyasova.. özellikle mehmet okur'dan oraya gittikten sonra nefret etmem ve hidayeti zaten hiç sevmemiş olmam sonucunda ersan'ın başarılı olmasını çok isterim..

kendisini tanımıyorum tabiiki ama belli ki işini yapan bir çocuk.. altyapıda onca sakatlık geçirmesine rağmen yılmadı.. yanılmıyorsam iki kere ayak bileği kırılmış..ülkedeki basketbol ukalalarını da dinlemedi.. barcelona'da pişti ve şimdi milwaukee de kendini ispatlamaya ramak kaldı.. scott skiles'dan dakikaları resmen söktü aldı..sakatlıkların etkisiyle de olsa ilk beşe yerleşti..

dün gece de san antonio potasına 20 sayı bırakıp takımının en skorer adamı olmuş..gerçi bundan önceki maçlarda olduğu gibi ribaund-asist departmanlarında etkili değil ama yok da değil..

umarım bu yolda devam eder.. diğer hamam oğlanları gibi çenesini çalıştırmaz.. ellerini , basketbolunu konuşturur.. milli takımın da 1 numaralı adamı olu 2010 da.. tek isteğim bu..

Ersan bir kaç sene sonra çok daha iyi olacaktır. Hidayet gibi sürekli ilk 5 çıkacaktır. Çok beğendiğim bir basketbolcu. Umarım böyle devam eder. Lakers fan'ı olmamama rağmen bu Lakers acayip keyfi veriyor. Kobe desen ayrı. Kobe yüzünden Lakers'lı olmaktan korkuyorum.:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...