2009 Play-Off Hesapları

Re: 2009 Play-off Hesapları

valla puan durumuna fıkstüre sıralamalara eşleşmelere bakınca baya bi kafam karıştı:) ama önümüzde 10 maç oldugunu düşünürsek 10 da 10 yapabilecek kapasite takımda mevcut ama avrupa kupası nedeniyle sürekli takım yorgun oluyor bence bi an evvel artık bu kupada ne olucaksa olsun ki ona göre önümüze bakalım...gerçi herzaman derler en iyi antreman maçtır ama oyuncularımızın yaşı itibariyle bu tez bize uymuyor...bence 3 4 hafta sonra play offlar şekillenir...ozmaan daha saglıklı yorumlar yapılabilir...şimdilik tahminden öteye geçmez hiçbirşey...umarım finalde ülkerle eşleşiriz...ozaman basketboldan zevk alırım işte...

Normal sezonda sadece Fener'e yenileceğimizi düşünüyorum, şayet düzgün ve tarafsız bir hakem yönetimi olursa Fener'ide yeneriz, ama bu fenerasyon ile zor!

Yarı finalde Telekom ile eşleşip geçeriz, finalde ise Efes ile karşılaşacağız bence, Efes'i geçmek zor olacak ama başaracağız!

bence yarı final kesin. bu sene büyük maçları kazanma sıkıntımız var ve bunu bir türlü aşamıyoruz. eğer bu handikapı geçersek finalede kalırız şampiyonda oluruz. bu sene büyük maçlardan sadece fener derbisini kazanabildik. idğerlerini kaybettik. bu büyük bir handikap haline geldi. bu handikaptan kurtulursak şampiyonluk için umutlarımız artar. sakatlıklardan başak bide konsntrasyon sorunumuz var. bir türlü aşamıyoruz.

Fülker ve Telekom deplasmanları zor gecicek diğer bütün maçları kazanacağımızı düşünüyorum 2. olup sezonu bitiririz...

Biz 2. olsak fenerde 3. olsa fenerasyona rağmen hakemlere rağmen finali Efes ile oynarız... Yarı finalde telekom yerine feneri elemek daha güzel olur... Tabi 3. olabilirlerse...

bence burdaki soru işareti bizim nekadar takım olabileceğimiz,kadro son transferlerle birlikte baya iyi konuma geldi,burda iş koray hoca ve birazda takımın lideri konumundaki hüseyin ve cüneyte düşüyor,önümüzdeki zamanı takım olmak adına nekadar verimli gecirebilirsek ve tabi malum sakatlıklarında düzelip tam takım olarak antreman şansı bulduğumuzda karşımızda efes dışında bizi zorlayabilecek pek takım olacağını düşünmüyorum.not:guroviç yollanmayacaksa onunda artık takım içinde sorumluluk almasını sağlayacak formüllerde artık teknik ekip yönetim için sorun olmamalı nekadar verimsizde olsa o guroviç unutulmamalı.

fikstürümüzün oyak maçına kadarki bölümünü kazasız atlatabilirsek, ki bu kadro ve potansiyel bizim takımda var.ben ozamana kadarki süreçte takım uyumununda rayına oturacağını umuyorum.üstüne bide sakatlıklar ve malum oyuncularımızın (guroviç) şayet bu sezon sonuna kadar kadroda olucağını hesap ederek takım kimyasına adaptasyonunun sağlanmasıyla herşeyin çok daha iyi olucağını düşünüyorum.

playofflardaki febe maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum. bu sene şampiyon olup yeri göğü inletiriz. playyoflarda maslak ayhan şahenk cehenneme dönecek bunu garantisini veriyorum. bayrak meşale showw. zaten trübünlere sığmıyoruz bu havayla maslak tan çıkış olmaz. ŞAMPİYAN O-L-A-C-A-Ğ-I-Z

Hosley transferinden sonra Fenerbahce ile kadro olarak eşit hale geldiğimizi düşünüyorum.
Fakat hakemlerin tavrı bu maçlarda asıl belirleyici etken olacaktır.

Efes Pilsen'i ise kenara ayırıyorum.Bence onlar ligimizin en özel takımı.Her oyuncusu avrupanın her takımında oynayacak kalitede.
Eğer maçlara konsantre olabilirlerse Efes dısında bir şampiyon çıkması mucize olur diye düşünüyorum.

Ntvspor.Net'in haberine göre Solomon Fenere tekrar dönecekmiş.Eğer doğruysa Fener hiç kuşku yok ki şampiyonluğa tekrar ortak olacak.

Oğuz UYSAL' Alıntı:
Ntvspor.Net'in haberine göre Solomon Fenere tekrar dönecekmiş.Eğer doğruysa Fener hiç kuşku yok ki şampiyonluğa tekrar ortak olacak.

Fenerin ne kadar yusufladiginin isaretidir bu. Solomon gelirse tabiki yine her sey ortada olur ama eger böyle bir hamle gelmesze Fener'i süpürürüz. Okadar idialiyim. Gecen sene Solomon tasidi, digerleri onun sirtina bindi yürüdü. bu sene takimi rahatlatacak oyuncu yok. Giricek bu oyuncu degil. Ayni bizde Gurovic olmadigi gibi. Graves ve Hosley ile bence ligin en iyi ve en zor durdurulan skorerleri bizde. ama tabiki Solomon yine Feneri potaya sokar ciddi ciddi. su anki takim ile zaten sanslari yoktu.

Solomon da gelse, Fenerbahçe'nin yarıfinalden öteye geçeceğini düşünmüyorum. Efes-Galatasaray final oynar gibi geliyor. Ya da daha düşük bir ihtimal Efes-Telekom.

23629759.jpg

21. hafta itibariyle puan durumunda yer değiştiren takımlar Karşıyaka, Mersin, Daçka ve Banvit oldu. F.bahçe Ülker mağlup olsaydı üst grupta önemli bir kopma olacaktı... Buna mani olanlar lig sıralasına ve play-off eşleşmelerine direkt etki ettiler. Zira Efes galip gelseydi, F.bahçe büyük olasılıkla sezonu dördüncü bitirip Beşiktaş ile eşleşecek ve turu geçmesi halinde Efes Pilsen'e karşı hem seriye 1-0 geride başlayıp, hem de saha dezavantıjı ile oynayacaktı.

Önümüzdeki hafta çok kritik bir deplasman maçına çıkıyoruz. Karşıyaka iç sahada her zaman tehlikeli bir takım olmuştur. Kanımca Karşıyaka maçı Oyak Renault deplasmanı ile birlikte alt guruptaki takımlara karşı zorlanacağımız maçlardan biri olmaya aday...

Efes Pilsen, Erdemir ile karşılaşırken, Telekom Beşiktaş ile oynayacak. Beşiktaş'ta Chatman'ın sakatlığı onlar için olduğu kadar, bizim için de kayıp oldu. Zira Chatman'ın varlığı Telekom'a büyük bir sorun teşkil edebilirdi. Mehmet Yağmur'un Aliağa maçındaki performansını tekrarlaması halinde Chatman'ın açığı bir nebze kapatılabilir ama, bu oyuncunun yokluluğunun hissedileceği kesin. Beşiktaş'ın galibiyeti bizi rahatlatacağı gibi, Telekom'un dördüncü sıraya gerilemesi ve bir sonraki hafta F.bahçe Ülker'le kendi sahasında çok kritik bir maç yaparak birinin dördüncü sıraya demir atması manasını taşıyabilir.

F.bahçe Ülker, ligin TED Kolejliler ile birlikte en sorunlu takımı Aliağa ile karşılaşacak. F.bahçe Ülker'in galibiyeti garanti gibi...

hiç hesaba kitaba gerek yok bu sene bu ligi sallıcaz. rahat şampiyon olucaz. gördüğüm en kaliteli kadro galatasarayda. ş-am-p-i-y-o-n

Insallah play offlarda Fenerbahce ile karsilasiriz yari finalde. Ben gecen sene de onlarla karsilassaydik turu gececegimize inaniyordum. maalesef gicik Telekom geldi. Telekom cok soguk kanli ve taraftardan etkilenmeyen bir takim. Fenerbahce ise tam tersi taraftar baskisi karsisinda sinen bir takim. BIr de bizim takim ve taraftar o maclarda daha iyi kenetleniyor. Ligi onlarin önünde bitirirsek yari finalde eslesmek süper olur.

Karşıyaka maçı bizim için bir kırılma noktası olabilir!

Bu maçı kazanmak 2. sıradaki yerimiz için çok önemli!

Aslında hesaba falan çok gerek yok. Fener maçına sanırım 6 hafta kaldı. O maça kadar kayıpsız gitmek zorundayız. Ordan maglup cıkarsak eger Telkom maçını mutlaka kazanmalıyız ki hem saha avantajı hem de seriye 0-0 başlamak açısından önemli.

Benim tahminim sezon sonunda ilk 4teki sıralamanın değişmeyeceği yönünde.