2009 Play-Off Hesapları

Bence de artık işlerin tehlikeli olmaya başladığı yerlere geldik. Alacağımız ekstra bir mağlubiyet bize pahalıya mal olabilir. Ekstra mağlubiyet almadan yolumuza devam etmemiz lazım...
 
TÜRK TELEKOM: 66 ? UNICS KAZAN: 86
Salon: Ankara Atatürk
Hakemler: Christos Christodoulou (Yunanistan), Dragon Iveskovic (Sırbistan), Omer Esteron (İsrail)
Türk Telekom: Blakney 24, Barış Özcan 6, Mutlu 8, Dudley 2, Lang 13, Bekir, Tutku, Barış Ermiş 6, Asım 7
Unics Kazan: Zamanskiy 10, Samoylenko 8, Voronov 3, Sokolov 21, Jackson 18, Kirksay 12, Zhukanenko 3, Kouziakine 5, Loncar 6
1. periyot: 18-16 (UNICS Kazan lehine)
Devre: 37-34 (Türk Telekom lehine)
3. periyot: 54-54
 
Maçın olduğunu unutmasam giderdim...

Maçı izlemeden, istatistiklerin de bir bölümüne bakarak yorum yapmak yanıltıcı olabilir ama yine de Dudley´in 2 sayıda kalması ilginç. Wright´in yokluğunda iyi süre almıştır diye tahmin ediyorum. Anlaşılan geçen sezonki gibi Wright´in yokluğu Telekom´u bayağı etkileyecek. Pota altında öylesine kaliteli bir oyuncunun sakatlanmasının takımını etkilememesi şaşırtıcı olur zaten.

Veysel Kaya' Alıntı:
tutku sayı atmamış ilginç
Veysel, Tutku bize saklamıştır sayılarını... : ) Adam bizi görünce kendini aşıyor.
 
Tutku'nun Son 2 sezondaki Galatasaray maçı istatistiklerine ve oynadığı oyuna bakarsak Tutku'nun Galatasaray maçlarını iyi oynayamadığı sonucuna ulaşabiliyoruz . Daha önceki sezonlarda bize patladığı ise es geçilemez bir doğrudur .

Sanırım gecen seneki Galatasaray maçlarında pek varlık gösterememişti Tutku. (Dee - Cüneyt - Murat 3'lüsünün kontrolünde) Bu sene İstanbul'daki maçta Graves'in savunmasında 5 sayı atabildi (Attığı 2 şuttada Graves duvara çarpıp devre dışı kalmıştı) .Graves çıktıktan sonra 9 sayı attı .
 
Dünkü maç bir dönüm noktası olsun. Eğer fener ve telekom maçlarını kazanabilirsek 2. bitirme şansımız oluyor. 2. bitirirsek 7.'nin iki maçta da yendiğimiz MBB olması daha güzel bir seçenek. feneri yenebilirsek yarı finalde de karşımızda onları görmek güzdel olur. Final serisi ise çok zor olacak bence Telekom olursa seriye berabere başlama ve saha avantajı olabilir. Ancak efes olursa maçların hepsi Şahenk'te olacak. Bu yıl Final serisinde en son karşılaşmak istenilecek rakip efes olur heralde. Çok olasılıklı bir play-off hesabı oldu sanırım:) Bakalım 5 hafta sonra herşey lehimize olur İnşallah!!
 
Ligi Efes in 1.sırada bitirmeyi garantilediğine göre bizde ligi 2.sırada bitirip finallere kadar saha avantajını elimizde tutmamız lazım.Rakiplerime El Amin ve Solomon gibi üst düzey oyun kurucular geldi.Saha avantajını rakiplerimize kaptırırsak turu geçmemiz imkansızdır.Ancak kendi sahamızda Telekom ve fülker i eleriz.
 
dünkü sonuçlardan sonra oyak maçının önemi arttı. bence eleyemeyeceğimiz tek takım efes. onlarla eşleşmemek için ilk 3 e girmeliyiz. bu sene final oynamalıyız. finale bir gelelim efesi de eleyebiliriz.
 

Üst