2010-2011 Kadınlar Euroleague

Kalan 3 maçımızdan 2'sini kazanmamız yeterli diye düşünüyorum ben.

5-5 yaparsak muhtemelen 12-13'den gireriz sıralamaya. Ordan biraz da şansla dişimize göre bir rakip gelirse ilerleriz.

Listeyi asmaya gerek yok, her grubun 4.sü bizim gibi 3/4 te ama aralarında averajı en kötü biziz dolayısıyla 7.maçlar sonunda 16.yız 1.de malum.

Haftaya yapacağımız kaunas maçını ciddiye almalı ve ilk deplasman galibiyetimizi almalıyız. O deplasmanı akznaırsak ben 6-4 yapacağımızı düşünüyorum. İpekçi'de halcomn ya da prag'ın şansının oalcağını sanmıyorum. ki bu galibiyetten sonra bir az daha taraftar gelecektir maça. 6-4 yapılırsa da 8-9 lara kadar çıkarız

Anlaşılan çoğunluk olarak Fenerbahceyi istiyor.Ama unutmamalı ki rakibimiz bile olsa sıkıntı yaratacak ekiplerden.Ben zaten onların ya da ummc nin tüm grup maçları tamamlandıktan sonra 1. ikisinden biri olacaktır...Ros Casanes ve italyan takımı 4 içinde olursa tercihim bunlardan bir tanesi olur.Çünkü iki takımda f4 finalinde karşılaşabilme olasılığı çok yüksek...Kadroları iyi...
Saygılarımla

Beni sparta maçı umutlandırdı ama spartak eski spartak değil su bird den sonra da bakacağız nasıl olacaklar ama taurasi bu takımın 70 i idi fowlws 15 i idi...
Bu maç inşallah bizi yanıltmaz...

Hikmet Görkem' Alıntı:
caferağadaki son maçta onları yenebileceğimizi gösterdik,avrupada fb ile eşleşirsek şansımız çok yüksek olur.
yabancıların yanında yerlilerden de skor anlamında katkı gelirse yenilmeyecek takım değil fener.

Pınar Filiz' Alıntı:
[quote="Hikmet Görkem":h1emkrsv]caferağadaki son maçta onları yenebileceğimizi gösterdik,avrupada fb ile eşleşirsek şansımız çok yüksek olur.
yabancıların yanında yerlilerden de skor anlamında katkı gelirse yenilmeyecek takım değil fener.[/quote:h1emkrsv]

Yenilecek takım değil diyoruz sürekli olarak...Ama Avrupada çok farklı oynuyorlar...Mesela 20 sayı farkla kazandıkları Macar Maçında çok rahat oynadılar kı o takım geçen senenın f4 takımı...Bılemıyorum Taurasi mi yoksa Penny mı BUNLAR avrupa maçlarına bır başka hazırlanıyorlar...Şimdiye kadar zorlandıkları tek maç içeridekı Rivas maçıydı ben eşleşmek istemem çok avantajlılar bize karşı kaybedersek iyice psikolojik olarak zor duruma düşeriz takım olarak....Ama başka bır takımla oynayıp elensek dunyanın sonu olmaz o zaman Tüm konsantrasyonunu lige ve kupaya verır takım...Tabi transfer de olursa o zaman şansımız artar!

Feneri isteyenleri çok fazla anlayabilmiş değilim. Evet yenilmeyecek takım değil ve onları yenebileceğimizi de gösterdik ama kabul edin ki Avrupa Liginin en büyük favorisi şu anda onlar. O yüzden şu aşamada onları istemek mantıklı değil bana göre. Önünüze bir takım listesi koysalar bu listenin en tepesindeki favoriyimi isterdiniz sonraki turda?

son 16 ya kalıp kalmayacağımız belli değilken rakip seçmek mantıklı değil
öncelikle mümkün olduğunca tırmanmalıyız
Şu anda Fener çıksa bizi siler süpürür bu bir gerçek
ilerleyen zamanda belki onlar biraz durulur biz belki daha iyi oluruz
şuan çıkmasınlar yolumuza....

Bence fenere değil kendi yolumuza odaklanalım. Bu yıl yapabileceğimiz en iyi şey son 8'e kalmak. Seneye daha iyi bir kadro ve tecrübeyle feneri de düşünrüz çok iyi işler de yaparız.

daha önce de yazdım fenerle eşleşmek iyi olmaz ama en mantıklı sırlamayı 14. ve ya 13. olursak bence daha iyi rakipler gelir ve son 8 e kalırız unutmayın fener maçında hep öndeydik ve rahat atışlar yaptık bu yüzden son dakikaya kadar başa baş oynadık, maçın başlarında geriye düşseydik bence maçı farklı yenilirdik. ayrıca son tespitim fnerbahçe iyi hücum yapıyor bu belli sanırım artık savunmaya da önem veriyorlar son iki maçlarında gördük çok az sayı yediler yani komple bir takım olma yolunda ilerliyorlar, bizim için en iyi durum UMMC ve fenerle eşleşmemek diğer takımlar bana kolay geliyor müadeyle diğer takımları yener ve final four a kalırız... ayrıca adamlar dün dinamo moskova yı yendiler bayan voleybolda harika maç oldu oradanda kupa alabilirler... bizim için yapılması gereken bu dallarda zamanla tecrübe kazanıp zirveye oynamak başarılar bir yılda gelmiyor belli bir birikim lazım umaım iyi olur hem rekabet içinde güzel olur ....

Laszlo Ratgeber'den şampiyonluk sinyali...Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın Macar antrenörü Laszlo Ratgeber iki kulvarda da şampiyonluk hedeflerini yineledi.

yorumsuz!!!!!

Fenerbahçe 42-34 geride kapadı devreyi,Taurasi oynamıyor sakat galiba Penny'de çok etkisiz o yüzden geride kaldılar.Sopron'da Mcgourthy müthiş oynuyor seneye alabilsek süper olur valla.