Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:Halcon tarbes karşısında 46-25 nde 3.periyod sonu
Maçı Eurosport2 yayınlıyor
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:Halcon tarbes karşısında 46-25 nde 3.periyod sonu
İçeride Halcon ve Prag'la oynayacağız.Uğur Deniz' Alıntı:şimdi bizim hangi maçlar kaldı içerde dısarda bilgi verilebilirmi...
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:ben takımımın başarılı olmasını istiyorum
şu anki oyununu da beğenmiyorum
eleştiriyorum
olumsuzluk bunun neresinde
ben fenerli değilim ki fener formunda yazayım
Arkadaşım ç.final ne demek???Murat Sari' Alıntı:ya adam final oynicaz diyor
ne yazmasini bekliyorsun?
sakami bu?
Gokhay Bulur' Alıntı:Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:ben takımımın başarılı olmasını istiyorum
şu anki oyununu da beğenmiyorum
eleştiriyorum
olumsuzluk bunun neresinde
ben fenerli değilim ki fener formunda yazayım
ASYde kendi takımıyla alay etmek amacıyla rakip takımı alkışlayan paslarına oley çekenlerle aynı tipolojidensin, ne zaman kaybetsek feneri yıkama yağlama operasyonunda en öndesin amacında oleycilerle aynı, üstelik tepkilerin bozuk plak misali oylesine kolay kestirilebilir ki maç olmayan birgünde numarasına fener ummcye 35 sayı fark attı yazan biri çıksa şıp diye damlayacaksın.
DNot:bak bu yazının sonuda biraz alaycı olabilir, eee kılıçla yaşayan kılıçla ölür diyelim.
bu nasıl bir tabirdir burası kimin forumuKamil Sarper Özsefer' Alıntı:Fener in kAZanmasından başka şık düşünülümezdi zaten
tebrikler fenere
bu senenin avrupa şampiyonu fenerdir.....
Onların grubu inanılmaz kolay ya,heralde bir koça al kendi kafana göre grup kur desen anca bu kadarını yapabilrdi.Gazanfer Tosun' Alıntı:Cras Basket Taranto iyidir
Anılar canlanır hem.
Bu arada Euroleague'in en başarılı takımı onlar bana kalırsa. Kadrolarına baktım Eurocup Finali'ndeki kadro pek değişmemiş. Mahoney, Godin, Greco gibi oyuncular takımı taşıyor.
Helal olsun...
Ama eşleşirsek ki inşallah eşleşiriz, favori biz oluruz o eşleşmede söyleyeyim
3 maçlık seri değil mi?Deplasmanda 2 maçı kaybettikden sonra 50 atsak nolurGazanfer Tosun' Alıntı:İpekçi'de 30 sayı fark atarız o zaman