2010-2011 Kadınlar Euroleague

Re: 2010-2011 Bayanlar Euroleague

UMMC-FB maçını seyrediyorum. Bireysel anlamda kalite sahaya bazen aynsısa da iki tkaımda berbat oynuyor bence. Aşırı top kayıpları bireysel içeri girişler ve şut tercihleri ile sancılılar. Umarım FB bu bireyselliğini hafta sonuda sürdürür

Sabah Osman Tanburacı da bundan bahsediyordu Kadınlar -Bayanlar konusundan:) Voleybolda bayanlar Basketbolda Kadınlar. Can Erbesler'in yorumu da güzeldi "Voleybol daha asil duruyor ya ondan Voleybola bayanlar deniyor sanırım" :))

Final Four için de çok büyük avantaj yakaladılar,muhtemelen top 16'ya lider olarak girecekler ve önleri çok açık olacak.

Fenerbahçe bu kupanın en büyük adayı olduğunu gösterdi ve göz kırptı kupaya aldığı bu galibiyetle.

Saygılar.

Şu maçtan sonra herhangi bir salaklık etmezler ise önleri çok ama çok açık...Şey bu uzun yıllar belli bir program dahilinde çalışmanın ürünü...Ulan ne alakası var hoca yeni,takımın çoğu yeni,2-3 oyuncu duruyor o kadar...
Bu iş doğru yatırım ve doğru seçim işi...Gerisimi,baştan sona hikaye...

Ortaya karakter koydular bu akşam. Maçı gerçekten istediler. Bu akşam bizim ortaya koyacağımız oyun gelecek açısından bir fikir sahibi olmamı sağlayacak.

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
[="İbrahim Doğan"]Her branşta,her geçen sene üstüne koyarak ilerliyorlar.Ne yazacak ne de söyleyecek bir şey bulamıyorum.[İbrahim Doğan]

futbol hariç :p :p :p

Haklısınız Kamil bey,amatör branşlar demem daha doğru olacaktı.

Bence iki takımda berbat oynadı. Maçın sonunda aykata kalanalr kazandı. Pondexter berbattı. Maçın sonunda UMMC maçı kazanmaktan ziyade farkı eritmeyi tercih etti. Nasıl bir anlayış anlamadım. Demek ki ikinci maç yükleniriz gibilerindne düşündüler.

Benim Final four adaylarım bu sene UMMC-Halcon-Fener-Biz demek isterdim ama diyemiyorum Ros Casares diyorum.

Yanlız Sue Bird ünde gelmesiyle düzelecek bir Spartakta heran yerini alabilir.