2010-2011 Kadınlar Euroleague

Re: 2010-2011 Bayanlar Euroleague

Fenerbahçe - ummc maçını izleyipte fenerbahçeye çok iyi diğenler bence başka maçı izlemişler iki takımda berbattı maç 63-61 ken kaç top kaybı olduğunu sayamadım bile, bu maç beni haftasonu için baya umutlandırdı

Koray Şuekinci' Alıntı:
Fenerbahçe - ummc maçını izleyipte fenerbahçeye çok iyi diğenler bence başka maçı izlemişler iki takımda berbattı maç 63-61 ken kaç top kaybı olduğunu sayamadım bile, bu maç beni haftasonu için baya umutlandırdı
İki takımında çok iyi olmamasında yaptıkları savunmaların etkiside yok mu?Bu savunmayı bize karşı yapan takımlara 50 sayı atamayız biz.

Mac kötü macti .fenerin savunmasi normalde cok kötü ben 115-120lik skor tahmin etmistim:)
taurasi fark yaratiyor ya.periyotun sonunda son saniyede orta sahadan topu salladi girdi:)

Uğur Güven' Alıntı:
Benim Final four adaylarım bu sene UMMC-Halcon-Fener-Biz demek isterdim ama diyemiyorum Ros Casares diyorum.

Yanlız Sue Bird ünde gelmesiyle düzelecek bir Spartakta heran yerini alabilir.

Bence Final four olayı o kadar kolay olmaz. Şu an hiç bir takımın oyun temposu yok. Böyle anlarda yıldızlar çizer rotayı. Ama sistemler konuşmaya başladığında işler değişir. Ros Casares'i bu sene hiç seyretmedim. Benim izlediğim takımlar arasında en iyisi Halcon idi. Gerçekten takımca hareket ediyorlar. Yalnız Spartak da Louren-Sue ikilisi hafife alınmaz. Bizim de sisteme ayak uydurduğumuzda iş yapacağımız kesin. Daha prensesimizin kapasite arttırım sürecine bile girmedik.

Aras, Pondexter diyenlere Cappie için şeftalili diyorum:)

mertcan ben bu maçta çok iyi savunma yapıldığına inanmıyorum iki takımında pota altı çok serbest gibi geldi bana sadece taurasi pondextera karşı iyi savunma yaptı birde fener son 2 dakikada biraz savunma yaptı en azından benim kişisel düşüncem bu

Ratgeber'in iyi bir koç olduğuna inanmıyorum. En basitinden Taurasi' yi 2-3 dakika bile dinlendiremedi maçın sonu için, 40 dakika oynadı. Zaten dikkat ettiyseniz ilk yarı 17 sayı ikinci yarı 6 sayı ile oynadı yorulduğu için doğal olarak. Şanslı olduğu nokta Avrupa'nın en iyi kadrolarından biri var elinde.

Ayrıca kötü maç oldu diyen arkadaşlar belli ki yapılan savunmaya dikkat etmemiş. Top kayıplarının çoğu yapılan sert ve hareketli savunmadan dolayı oldu.

Saygılar.

İkinci yarıyı izledim,Cappie Fener'de oynasa bu kadar yararlı olmazdı herhalde :)

Bir de Baturalp iyice abarttı artık,saygınlık falan bırakmadı.4.çeyrekte bir faul pozisyonunda atış olacak dedi ama spiker yok Batur abi daha ilk faulleri demesi bayağı komikti.

Siz cappie için şeftalili diye ti'ye alın o pondexter fener'i şampiyon yaptı, bahsettiğiniz şeftalili cappie her sene wnba sayı kraliçeliğine oynuyor. Her sene eff. puanı sıralamasında ilk 5e oynuyor. Neyse çok uzatmaya gerek yok biz şeftalili Cappie'mizi içelim siz de Cappy yüzünden kaybettiğimiz şampiyonlukları izleyin tekrar.

Bir replik aklıma geldi;
Ben beğenmedim,beğenmedim,kadın dediğin biraz etli butlu olur...Hayırlı işler... :)

Özgür Ayten' Alıntı:
Siz cappie için şeftalili diye ti'ye alın o pondexter fener'i şampiyon yaptı, bahsettiğiniz şeftalili cappie her sene wnba sayı kraliçeliğine oynuyor. Her sene eff. puanı sıralamasında ilk 5e oynuyor. Neyse çok uzatmaya gerek yok biz şeftalili Cappie'mizi içelim siz de Cappy yüzünden kaybettiğimiz şampiyonlukları izleyin tekrar.

Sen Sana küfür eden kadını Cappie'MİZ diye sahiplendikten sonra sana Şeftalili de az zaten. Ne yapsın kadın illa teker teker suratınızamı tükürsün? Nasıl anlatabilir acaba GS taraftarına kendini?

Sanırım deplasmanda yendikleri takımın farkında olmayan arkdaşlar var. Halcon,Spartak,Ros Casares vs kim varsa artık hepsinden iyi arkadaşlar bu Ummc takımı.. Yenmeyi kenara bıraktım deplasmanda bu tip zor takımlara karşı başa başa oynamak başlı başına önemli bir durum

Şimdi sonucu gördüm şok oldum. Rusya'da galip geleceklerini beklemiyordum. Bu galibiyet onlara Final Four'un kapısını araladı bence.

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Özgür Ayten":3lq5735z]Siz cappie için şeftalili diye ti'ye alın o pondexter fener'i şampiyon yaptı, bahsettiğiniz şeftalili cappie her sene wnba sayı kraliçeliğine oynuyor. Her sene eff. puanı sıralamasında ilk 5e oynuyor. Neyse çok uzatmaya gerek yok biz şeftalili Cappie'mizi içelim siz de Cappy yüzünden kaybettiğimiz şampiyonlukları izleyin tekrar.

Sen Sana küfür eden kadını Cappie'MİZ diye sahiplendikten sonra sana Şeftalili de az zaten. Ne yapsın kadın illa teker teker suratınızamı tükürsün? Nasıl anlatabilir acaba GS taraftarına kendini?[/quote:3lq5735z]

Nasıl bir algılama yeteneğin var hayran kaldım ağabey. Ben içecek olan cappie'den bahsettim orada, zaten pondexter olan şeftalli değil. Merak etme yaptıklarını ben de biliyorum ve sahiplendiğim falan da yok.

Arkadaşlar biraz kendimizi kandırıyor veya avutuyoruz gibime geliyor.Savunma yoktu,2 takımda kötüydü vs vs...Gittiler ne olursa olsun kupanın en büyük favorisini öyle ya da böyle evinde yendiler.Gerisi boş..

Keşke her maç bizde dediğiniz gibi kötü oynasak da böyle bir başarı elde etsek.Daha ne isterim?

Şuraya Fenerin her yendiği bizimde her yenildiğimiz maçtan sonra gelip Cappie Pondexter yazmak kabak tadı verdi artık, lütfen yönetici arkadaşlar bu duruma el koysun.

Saygılar.

Pardon ama bu topicte Pondexter'ı öven yok keza pondexter'ı yererek konu açılıyor. Zten fener kayebtse feneri küçümserlerdi fener yenince galibiyetlerine sallanıyor yok böyle kötü yok öyle kötü diye. üstüne fener yenince başka bir eleştiri konusu da cappy'den açılıyor. Adamlar gitti Euroleague f4 en güçlü adayını rusyada yendi hala sallanıyor. Zaten anlamıyorum fener düşmanlığını abi bizim takımımıza bakalım. Deplasmanda güçlü rakiplerin hangisini ynebildik. Neyse ya konu çok uzadı, gereksiz zaten.

pondexter'ın bu kadar seveni varsa açalım bir başlık, orada içlerini döksünler..
soru net; başarıya giden her yol mübah mıdır ?
pondexter ile gelecek başarı gelmesin..
daha ne kadar hazmetmek zorunda kalacağız..
nevriye de iyi, onu da alalım o zaman..
şu renklerin bir onuru var.. Cappymidir nedir faklı fuklu konuşurken biz tribündeydik, yendik diye tribünün önüne gelip dans ederken oradaydık..
Suyunu çıkartmayalım artık..