2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Furkan isminin geçtiği her yerde NBA durumu dile getiriliyor ama henüz 90'lı bu çocuk. Ve oralara gidip oynaması için kafadan 2 senesi var. Ki daha profesyonel anlamda yalnızca bir sezon izledik. Var yani daha o işe..

Aslında ben 1 yıl sizde kalsın sonra verin tarzda bir sözleşmenin pratikte ne kadar mümkün olduğundan emin olmadığım için örnek olarak verdim düşük olasılıkda olsa bir sezon sonra giderse yada sakatlanırsa kaldi ki 2-3 sezon sonra gitse bile FB 1-2 yıl oynatacağı bir oyuncu için ki kadrosunda bu kadar uzun varken böyle bir bonservis ödemesi soru işareti.

Furkan açısından da soru işareti seneye FB'nin kadrsounda kimler olacak Furkan'ın pozisyonu ne olacak böyle bir öneriyi kabul etmek bilinmeze adım atmak olur.

Asla Galatasaray'lı olduğum için söylemiyorum ama bize gelmesi kendisi açısından daha hayırlı olur. Çünkü oynadığı pozisyonda sadece 1 tane oyuncu var. Fener'e gitse Mirsad'la, Kaya'yla mücadele etmek zorunda kalacak. Ayrıca zaman zaman Lavrinovic ve Oğuz'da 4'e kayacak. Fener'de süre alması zor.

Efes'e gitse Dudley'le, Kerem'le çekişmek zorunda kalacak. Ayrıca Raduljica transferi gerçekleşirse forma şansı bulması zor olur. Çünkü bu transfer dışında Efes muhakkak 1 oyuncu daha transfer edecektir pota altına.

Seçim kendisinin ama İnşallah seçim yaparken bu unsurları göz önüne alır. Ayrıca KŞK klübününde kolaylık yapması lazım. Yani demek istediğim Furkan bize gelmek istiyorsa klübü bu oyuncuyu Fener'e vermemeli.

Not: Rica ederim Kerem abi.

Bahsedilen teklifler kesin ise Karşıyaka'nın Fenerbahçe'nin teklifini kabul edeceğini düşünüyorum...Çokmu karamsarım bilmiyorum ama Karşıyaka hem 1,5 milyon doları kasasına koyup hemde Furkan'dan bir yıl daha yararlanmayı uygun görecektir bence...Furkan nasıl düşünür veya düşüncesinin transferde etkisi ne olur onu bilemem tabi...Olaya sadece Karşıyaka cephesinden bakarsak resim bu gibi...

Spor da para kadar etik de önemli
ilk teklifi yapan biziz
önceliğin bizim olması lazım
belki de teklif yapmasak ilgilenen olmazdı

Emin Doğanca' Alıntı:
Anıl, Salsabasket'de Furkan konusunu yeniden ele almış. Özetle bizim bu transferdeki en büyük güvencemiz Oktay Mahmuti'nin menajeri Ati Koç'un aynı zamanda Furkan'ın da menajeri olması. Fener'in bu transferdeki en büyük silahı ise önerdiği 1,5 M $ ve Furkan'ın pişmesi için 1 sene daha kiralık olarak K.Yaka'da forma giyme teklifi.

Durum sahiden böyleyse bence şanslar %49,5 Galatasaray, %50,5 Fenerbahçe.

Fenerbahçe'nin teklifide cidden kafa karıştırıcı cinsten. Çünkü bu teklifin kabulü doğrultusunda hem Furkan KŞK'da kalacak hemde şimdilik bedavadan 1,5 M $ cebine koyacak.

Allah büyük İnşallah bize gelir.

bu midesizlerden nefret ediyorum ellerinde kaya var sırf GS Güçlenmesin diye böyle yola başvuruyorlar.. :oops:

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
belki de teklif yapmasak ilgilenen olmazdı

Buna inanmıyorsun demi Kamil... :)
Bu arada Karşıyaka yönetiminin etik filan düşüneceğini sanmıyorum...Teklifin kabul edildiği dakika imza atılacaktı ne diye uzattılar bilemiyorum,çünkü olayın böyle bir hal alacağı kesin gibiydi...

yarın furkan meselesı kesın bellı olacak mı,salı gunu yonetım kurulu toplantısı vardı denılıyordu.

Benim anlamadığım bu rakamlar net olarak nasıl öğreniliyor? Yani fülkerin 1.5 milyon doları, bizim 2 milyon liramız falan. Bizzat yöneticiler mi söylüyor bu blog yazarlarına o konuyu merak ettim açıkçası.

Diğer yandan eğer yazılan rakamlar doğruysa fülker daha avantajlı transferde. Transferi sırf biz güçlenmeyelim diye yaptıkları açık o konuda şüphem yok. Biz teklif yapana kadar Furkan'ın adı geçmiyordu, biz yapınca oldu tüm bunlar. Bu da kanıtlıyor olayı. Bizim ise avantajlı olduğumuz taraf Furkan ve ailesinin kendi gelişimi açısından bizim daha iyi bir tercih olmamız ve Furkan'ın menejeri ile Oktay Mahmuti'nin yakın arkadaş olmaları. 1-2 güne kesinleşir neyin ne olacağı bakalım göreceğiz.

Arada 250 bin tl fark var rakamlar doğru ise verelim aradaki farkı psikolojik yönü de önemli artık meselenin.

BAsketdergisi ise her iki takım da 2 milyon tl veriyor FB'nin peşinatı daha iyi gibi birşeyler yazmış bir an önce netleşse iyi olacak artık şu iş

eğer elimizden bunca uzunu varken Fb kaparsa bu oyuncuyu yazıklar olsun derim. biz bitmişiz ölmüşüz o zaman. adamalr sırf önümüzü kapatmak engellemek tek ve hegemone güç olmak için herşeyi yapıyorlar. SAYIN BÜYÜK YÖNETİCİLERİMİZ lütfen bu olaya engel olun.

Bir niyet bozukluluğu seziyorum. Aziz Yıldırım bizim ilgilendiğimiz tüm oyunculara astronomik rakamlar verip almaya çalışıyor. Heralde yapılacak transferlerle Galatasaray'ı güçlendirmemek adına para saçıyor. çunku olası futbol başarısızlığında tek övüneceği şey amatör şubeler. Bizi cidden çok zorluyor bu kafa yapısı yaptıklarıda terbiyesizlikten başka birşey değil.

hem basketbol hemde GS RUHU bizden yana adamların yaptığı sırf bize çelme takmak gördüler geleceğin kadrosunu kurduğumuzu tabi telaşlandılar sırf bu amaçlar Furkan gibi oyuncuyu alıp bencte yok edecekler.

Burak Şaş' Alıntı:
gerekirse 3 milyon tl versinler. olay sadece furkan değil artık.
evet kardeşim bu olay Furkan olayından çıktı meydan okuma oldu. Biz istemeden siz oyuncu alamazsınız savaşı bu artık. Ülkeride arkasına aldılar biz herşeyi yaparız anlayışıyla hareket ediyorlar
Furkan'ın zaten gönlü bizde ne olursa olsun FB den fazla verelim başaralım bu işi

Arkadaşlar neyin ne olduğu belli değil belki de KSK bize satmayı kafasına koydu yapabildiği kadar manipülasyon yapıyor.Belki Furkan da net tercih belirti satacaklarsa bize satacaklar piyasa artırıyorlar.Net olarak bilmiyoruz ki.

Fenerle ilgili ilk dedikodu çıktığında GAlatasaraya verdik bitti gibi ifadeler vardı sonra ifadeler değişti.

Sadece FB değil ya Efes dedikoduları da çıktı bir anda hani FB bizim yolumuzu kesmeye çalışıyor geleceği belli olmayan Efes de mi öyle yapıyor

yani camianın tepkisi olmasa adamlar nerdeyse KSK ya para verecekler biz almayalım siz sadece GS ye satmayın diyecekler :)

Kutay Çamcı' Alıntı:
Arkadaşlar neyin ne olduğu belli değil belki de KSK bize satmayı kafasına koydu yapabildiği kadar manipülasyon yapıyor.Belki Furkan da net tercih belirti satacaklarsa bize satacaklar piyasa artırıyorlar.Net olarak bilmiyoruz ki.

Fenerle ilgili ilk dedikodu çıktığında GAlatasaraya verdik bitti gibi ifadeler vardı sonra ifadeler değişti.

Sadece FB değil ya Efes dedikoduları da çıktı bir anda hani FB bizim yolumuzu kesmeye çalışıyor geleceği belli olmayan Efes de mi öyle yapıyor

efes'in uzunu yok onlar teklif versin eyvallah ancak fenerde 4-5 tane uzun var, üstüne bir tane daha yabancı transferi yapacaklar. sanmıyorum furkan'ın onları seçeceğini, gelirse galatasaray'a gelir ancak yapılan hiç hoş değil. merak ediyorum şimdi ülker'i arkalarına aldılar.peki gs gelirlerini katladığında ki bu zamanlar çok yakındır o zaman ne yapacaklar. aziz yıldırım intihar eder heralde ya da oyuncular gs a gelmesin diye özel bir komisyon kurar, herşeyi beklerim.

Murat Kaya gelecek sezondan itibaren Bornova Belediyesi'nde

facebook galatasaray amatör branşlardan alıntıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...