Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kerem Gönlüm ntvsporda konuşuyor..Galatasarayın play off şansını sordular bende Galatasaraylıyım diyor.Transferi ile ilgili görüşme olmadı diyor..Her zaman galatasarayda oynamak istiyorum diyor.Orda bırakmak isrtiyorum dedi.
Şaşırılacak bir şey yok bu açıklamalarda aslında, Kerem Gönlüm bildiğimiz Kerem Gönlüm gibi konuşmuş... Sadece bir takım görüşmeler olduğu kesin artık, bence..
Gönlüm, bütün bu söylediklerini senelerdir dile getiriyor zaten, hatırlarsanız geçen sene de ha geldi ha gelecek diye konuşmalar yapmıştık burada. Gelse de o da kurtulsa biz de. : )
4 numara rotasyonumuz Kerem Gönlüm-Shumpert-İlkan olacak gibi duruyor. Oktay Hoca daha öncede Shumpert'in tam bir 4 numara olduğunu söylemişti. Bende ona katılıyorum o konuda. PF rotasyonumuzun tamamen Türklerden oluşacak olmasıda diğer transferler için elimizi oldukça kuvvetlendirecek.
4 numara rotasyonumuz Kerem Gönlüm-Shumpert-İlkan olacak gibi duruyor. Oktay Hoca daha öncede Shumpert'in tam bir 4 numara olduğunu söylemişti. Bende ona katılıyorum o konuda. PF rotasyonumuzun tamamen Türklerden oluşacak olmasıda diğer transferler için elimizi oldukça kuvvetlendirecek.
Bende hem fikirim senle kardeşim. Bizim uzunlarımız özellikle stres seviyesi yüksek maçlarda patlamalar yapıp, karşılarında her kim varsa mücadele edebiliyorlar.O pozisyonda milli takım bazındada ezilmiyoruz genellikle.En büyük sıkıntı doğru düzgün 2 ve 3 numara yetiştirememek.Tabi 1 numara sıkıntı ancak biz Tutku ve olası transferde Kerem gibi iki dahiyi alacağımız için o pozisyona pek laf etmiyorum haliyle.
Olaylar belli bir noktaya geldikten sonra-adam açıkça galatasarayda oynamak istediğini söylüyor-o adamı alacaksın.Basiretli yöneticilik burda ön plana çıkıyor işte..Kerem gönlüm gelmek istiyor.Sana faydası olacağıda kesinken..Galatasaray yönetiminin 3'e 5'e bakmadan alması lazım Kerem gönlümü..
Kerem Tunçeri'nin gelmesini zor görüyorum kardeşim. Hele Efes'in Yılmaz ve Sarıca hamlelerinden sonra Efes'in Türk oyuncuları esas alan bir yapılanma içine gireceğini tahmin ediyorum. Gönlüm'ü koparsak büyük kar olur bizim için ama dediğin gibi Tunçeri'de gelirse mükemmelin mükemmeli olur. Yabancı transferinde o kadar rahatlarız ki, önünü alamayız rahatlığın : )