Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Sevgili Kutay,bizzat Başkan'a çok yakın birinden duydum.Öyle üfürme haber felan değil.
Sevgili Kutay,bizzat Başkan'a çok yakın birinden duydum.Öyle üfürme haber felan değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Çağlar Şentürk' Alıntı:Sevgili Kutay,bizzat Başkan'a çok yakın birinden duydum.Öyle üfürme haber felan değil.
Kutay Çamcı' Alıntı:Bu arada JAsa hala boşta sanırım Roma işi kesin değil yada yatmış şu ara Prokom ile görüşüyormuş
Alperen Küçük' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı":2nas70su]Bu arada JAsa hala boşta sanırım Roma işi kesin değil yada yatmış şu ara Prokom ile görüşüyormuş
Salih Coskun' Alıntı:Ayrica Evren Büker'i Galatasaray'i satmakla suclayanlar Evren Büker yüzünden Galatasaray'i neden birakiyorlar? Evren nefreti Galatasaray sevgisinin önüne nasil gecer?
Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Salih Coskun":k57o1nm7]Ayrica Evren Büker'i Galatasaray'i satmakla suclayanlar Evren Büker yüzünden Galatasaray'i neden birakiyorlar? Evren nefreti Galatasaray sevgisinin önüne nasil gecer?