• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2010-2011 Transfer Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

4 numaraya nazaran 5 numarada bi sıkıntı göremiyorum[/quote]
Geçen seneki 4.5 tarzı bi kalıplı oyuncu alalım orta yolu bulmuş oluruz.Wilkinson-Gaines karışımı :)[/quote]

Tam 4 olmalı bence :)

Erkek basketbolda son dakika transfer haberi az sonra GSTV ve www.Galatasaray.org 'da!

Kaynak varmı haber dogru mu az sonra acıklanacak olan transfer ?

Cem Diken' Alıntı:
Kaynak varmı haber dogru mu az sonra acıklanacak olan transfer ?

Kaynak Galatasaray'ımızın resmi twitter sayfası

Evren Büker Galatasaray Cafe Crown'da

Galatasaray Cafe Crown, geçen sezon da takımda bulunan şutör guard Evren Büker?le 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Yeni sezonda tekrar Galatasaray Cafe Crown formasıyla mücadele edecek olan Evren Büker'e başarılar dileriz.

Hem bugün için hemde gelecek için çok önemli bir hamle.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Hem bugün için hemde gelecek için çok önemli bir hamle.

An itibariyle 4numaradaki sıkıntıyı kapatırsak çok güzel olacak :)

Macvan'ın bonservisi için Hemofarm ile görüşmelere başladım :)

Macvan? İyiymiş yahu :)

Eren Akın' Alıntı:
Macvan? İyiymiş yahu :)

500 bin Galatasaray'lı 1 Euro verse bonservisi hallederiz. Sezon başında Fener ilgileniyor deniyordu gerçi o haberlerde 250 bin Euro deniyordu.

Resmi açıklama gelince insan daha bi mutlu oluyo :)

qnytel woods bana göre bize uygun oyuncu hem 3 hem 4 oynayabilir shumpert bile 2 ye çekebilirsiniz oktay hocada rahatça alternatif olur woods 4 numarada oynarken dış şut tehdidi yüksek bazen sorumsuz üçlükler savunmada güçsüz kalabilir ama geçen sene kendini savunma yönünde geliştirdi oktay hoca sertlik kazandırır benim filrim bu tabiki arkadaşlar ne düşünür bilmem maliyet açısından pahalı olabilir

Murat Lale' Alıntı:
qnytel woods bana göre bize uygun oyuncu hem 3 hem 4 oynayabilir shumpert bile 2 ye çekebilirsiniz oktay hocada rahatça alternatif olur woods 4 numarada oynarken dış şut tehdidi yüksek bazen sorumsuz üçlükler savunmada güçsüz kalabilir ama geçen sene kendini savunma yönünde geliştirdi oktay hoca sertlik kazandırır benim filrim bu tabiki arkadaşlar ne düşünür bilmem maliyet açısından pahalı olabilir

Sorunu çözebilecek adam değil Woods bence tabi tanımıyorum ama hiç izlemedimde ama sanmıyorum tam 4 numara oldugunu

Murat Lale' Alıntı:

Özel bir oyuncu ama 203 boyuna rağmen bir pota altı oyuncusu değil 3 numara hatta NBA starndartları için 2-3 numara bizim gerçek bir pota altı oyuncusuna ihtiyacımız var.

KAldı ki Oktay hocanın çalışmak isteyeceği karakterde bir oyuncu değil bir de maliyeti yüksek olur

Bize Gaines/Owens şartt :)

gaines sert iyi savunmacı ama dışar çıkarak oynayan 4 numara değil owens dışarda oynatcaksan tamam ama pota altında ince kalır savunma açışından hatılarmısınız eski bir oyuncumuz vardı robert koch onun gibi olsa

Murat Lale' Alıntı:
gaines sert iyi savunmacı ama dışar çıkarak oynayan 4 numara değil owens dışarda oynatcaksan tamam ama pota altında ince kalır savunma açışından hatılarmısınız eski bir oyuncumuz vardı robert koch onun gibi olsa

Unutulur mu :)

Gaines Owens karışımı bi oyuncu lazım bize o zaman :)

Travis Watson ne durumda geçen sezon gündeme gelmişti Zalgiris'in kadrosunda göremedim ama başka bir takımla anlaştı mı ?

mesela cibonalı bogdanaviç hırvat milli takımla birlikteydi dünya şampiyonasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri