Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Caja Laboral sözleşme yenilemedi, boşta olabilir.Can Akan' Alıntı:Sean Singletary ne alemde bilen var mı?
Jasa-Shumpert ikilisiyle 3 numaradan ciddi ribaund katkısı da alırdık ama işte temel sorun mayıs başında belirsizlik ve akabinde mutevazı bir butce/hedef öngörülmesinden kaynaklanıyor.Can Akan' Alıntı:Aslında sezon başındaki yapılanmada Rochestie ve Shippi almayıp 1 ve 2 numarayı Tutku Açık-Sani Becirovic ikilisiyle geçip becirovici zaman zaman özelliklede hücumda combo olarak kullanabilirdik.
3 numarada Shumpert yerine Jasaitisle sözleşme yenileyerek
Rancik yerine Wilkinsonla sözleşme uzatarak.
Ermali aldıktan sonra birde hüseyin beşok takviyesi yaparak biraz daha dengeli bir takım olabilirdik
Deniz Mert Türksoy' Alıntı:sözleşmesi gelecek sezon'dan başlayacak biliyorum ama ilkan karaman'bu sene için alınamazmı üzerine belli bir miktar para verilip.bu nasıl bir çözüm olur düşüncesi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
Hakan Üstünberk in söylediğinden benim anladığım Shumpert in doğum belgesi ile nüfus belgeleri arasında soyadı uyuşmazlığı varmış ve içişleri bu haliyle evrakları kabul etmemiş ek belgelerin Amerikadan gelmesi 3 hafta sürünce biz de Eurocup ta ön elemede shumpert i oynatınca işler sarpa sarmış. Eurocup ta gruplara kaldık ama shumpertin türk pasoportuyla oynmasını kaybettik.Aykut Ogut' Alıntı:arkadaşlar Shumpert'i Türk yapamayan çok becerekli yöneticiler gidip Ender'i mi alacaklar bırakalım lütfen.
Tek çare Taylor formsuz olarak devam ederse onu gönderip 1 numarada tutku-evren-göksenin ile idare edip iyi bir uzun almakta yatıyor.
başkada bir seçenek yok.
ancak bundna sonra transfer felan olmaz bence.
diğer yandan bayan takımımızda bir yabancı oyuncuyu alıp Türk pasaportu aldık ona(melisa) bunu beceren zamanını iyi yapan yönetim Shumpert'e gelince mi tökezledi anlamıyorum bilmediğimiz başka şeylerde olabilir.
Yiğit Çelebi' Alıntı:Enderi şu anda hülleyle mi alabiliriz ?
Tahmin ediyorum ama zaten istenen hocanın cevap vermesinden çok, mevcut durum hakkında taraftarlardan bir geri iletim gitmesine aracılık etmek.Kutay Çamcı' Alıntı:Timur böyle bir söyleşi yapılsa bile Mahmudi malesef bu tarz zorunlara cevap yada net cevap vermeyi pek sevmiyor .Daha önceki söyleşide tüm sorunlara hayet yuvarlak suya sabuna dokunmayan cevaplar vermişti.Yine de satır aralarından birşey çıkar belki yapılsa iyi olur.