2010 - 2011 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gülşah işi olursa bu söylediğim isimle anlaşılmama ihtimalide var. Ceyhun hocanın tercih meselesi.
Rotasyon nasıl olacak merak konusu.
Nilay ya da Esra dan biri ya da ikisi gidebilir gibi görünüyor.

nilay zaten gitsinde,esranın ilk geldiği yıl hariç pekde bekleneni verdiğini sanmıyorum.heleki bu sene çok formsuzdu.tabii bu kendi düşüncem.

Eren Bekdemir' Alıntı:
bu sezon esra mı nilay mı desen ben gözüm kapalı NİLAY derim....

esrada tık ilerleme yok büyük bir düşüş var aksine
Esra yeterince süre alamadı ve onu oyuna sokacak bir guard da olmadığı için bu sene varlık gösteremedi.Bana göre bu takımdan ilk gitmesi gereken kişi Nilay'dır.

Nilay mı Esra mı sorusunu sormadan önce bence o mevkiye kim gelecek o önemli..FB den biri gelse kabul ama anlaşılan fbden değil bence bunlardan dahaiyi yerli guard yok...

mustafa boş şutları sokamamasının sebebide guard mıdır?

ben gittiğim bütün maçlarda biliyorum ki esra çok boş şut kaçırıyor.
kimseyi savunmanın alemi yok nilayıda sevmiyorum mesela ama sezon boyunca esradan çok iyiydi (ikisini karşılaştırırsak)...

Eren Bekdemir' Alıntı:
mustafa boş şutları sokamamasının sebebide guard mıdır?

ben gittiğim bütün maçlarda biliyorum ki esra çok boş şut kaçırıyor.
kimseyi savunmanın alemi yok nilayıda sevmiyorum mesela ama sezon boyunca esradan çok iyiydi (ikisini karşılaştırırsak)...

Evet, Esra bu sene oynadığı kısa süre içinde çok şut kaçırdı ama dediğim gibi ne form tutmasını sağlayacak kadar fazla oynayabildi ,ne de onu oynadığı süre içerisinde oyuna sokabilecek bir playmaker vardı .Yani Esra'yı bu sene kenarda unuttuk diyebilirim.Ona rol bulamadık, Nilay kafasına göre oynattı(!) takımı.

Yasemin Horasan'ın kaldığı bir takımda Nilay'da kalır,Esra'da kalır.Olay katkı vermek ise ikiside bu takıma Yasemin'den çok katkı vermiştir.

Nilay gitsin,Esra kalsın.
Bu sene fazla süre alamadı.E final serisindede oynamamış bir kızı oynatırsan tabi kötü oynar.
Şencebe şencebe şencebe esra esra şencebe

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Savunmada, stancedeyken ayakları çekmek açısından söyledim ben. Zaten, pek penetreci değil bildiğim kadarıyla. Yanılıyorsam Erdal söylesin.

Ben ilk dönem 10 dan fazla antremanını izleme imkanı buldum ve maçlarıda kaçırdığım söylenemez genellikle gider izlerim müsait olduğum zaman.Penetre edecek bir oyuncu değil fiziki şartlar elvermiyor şuta dayalı bir oyun stili var savunmada box yapıp ribaunt toplayan biri.

Ama benim gözlemlerim iyi bakmıyor biraz kilo fazlası var ve savunmada ayakları hizli değil ara sıra bu yüzden faul problemine giriyor.
Fakat Ceyhun Hocanın çok iyi tanıdığı bir oyuncu ondan dolayı ön yargılı olmak istemiyorum ama çok bekletiler büyük olmasın

Avantajları;
Forvet mevkinde Tuğba ve Esraya göre uzun olması Türk Rotasyonu için önemli
Eli tuttuğu zaman çok iyi şut kullanıyor özellikle antremanlarda boş üçlük pek kaçırmıyor( Maçlara yansıtması önemli ama )

Hani hep denir o sene bu sene mi??Artık ne kadar olumsuzlukta olsa her iki basket takımımızında süper hocaları var..İyi işler bayan takımda olmaya başladı.Erkek takımında da olacaktır..İki branşta şampiyonluk için beklenen sene inşallah bu senedir...

Son 2 senede Esra'nin aklimda kalan tek performansi deplasmanda yanilmiyorsam 2 uzatma sonucunda yenildigimiz Fenerbahce maci. O macta 28 sayi falan atmisti galiba. Onun disinda pek bisey gelmiyor aklima Esra ile ilgili...

Esra bu yıl kötüydü ama geçen sene için hakkını yememek lazım. Yerlilerin içinde yine iyi olanlardandı. Beklenti her maç 20 sayı ise o ayrı tabi.

Metin Bey, yazmış yeni transferi işte. Dünden beri neden tahmin edilemedi Murat Abi'nin yazdıkları üzerine şaşırdım doğrusu.

Esra iki yıldır çok vasat; ama şu bütçeyi Nilay gibi bir guarda bırakmak bence hatadır. (saha dışı faktörleri dışarıda bırakarak konuşuyorum)Fenerbahçe maçında topu getirirken birden karar verip attığı uzun paslar sonucu yaptığı top kayıplarını bile izlemek yeterli.

İsim doğru. Emre Sarp ın dediği gibi çok fazla oyuncu yok zaten ligte. Çoğu kişi tahmin etti diye düşünüyorum.

Anlaşma kesinleşti mi bilmiyorum. Dediğim gibi biraz Gülşah a bağlı olay. Deneniyor Ceyda şu anda. Ben olumlu bakıyorum transfere kendi adıma. Karakter olarak biraz bildiğim için Ceyhun hocayla basketbol anlamında gelişeceğini düşünüyorum.

kocaelispor da oynayan ceyda mı bu ? eyvah eyvah.. çok güzel bi transfer olur özellikle geçen yılki galatasaray-kocaeli maçını hatırladıkça :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...